- 22 Temmuz 2017
- 43.951
- 130.618
O zaman kokuyu takip etmem gerekiyorCanım iki saatten sonra mutfağı miss gibi tavuk kokusu sararsa piştigini anlarsın...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O zaman kokuyu takip etmem gerekiyorCanım iki saatten sonra mutfağı miss gibi tavuk kokusu sararsa piştigini anlarsın...
Tesekkür ederim ablacım düşünmen yeter@Yasnaz canım seninde öğretmenler günün kutlu olsun
Rica ederim hocam ne demek saygılar bendenTeşekkür ederim hanımcim
Seni görünce içimde tarifsiz güzel bir heyecan oluşuyor sebebini bilmiyorum.
2 saattir pişiyorsa pişmitir o bence kapat bari bakarsın olmazsa biraz daha pişirirsin o zaman.Ablam, düdüklüm eski tip.
Kemikli dana etini 1 buçuk saat haşlıyorum. Ama köy horozunun yaşına göre saatin değişeceğini yazmışlar internette.
Kimi 1 saat demiş, kimi 5 saat
Kafam karıştı
2 saattir pişiyor, açıp bakmadım.
O yüzden sordum
Ben sunum açısından 2-3 kişiden bekliyordum. firdefs de bunlardan biriydi.Ben hiç beklemiyordum ya
Tesekkür ederim ablacım düşünmen yeter
Beleş elektriğe can kurbanRica ederim hocam ne demek saygılar benden
Ne mutlu bana o zaman demek ki o elektriği yollayabiliyorum sana 2 saat
2 saattir pişiyorsa pişmitir o bence kapat bari bakarsın olmazsa biraz daha pişirirsin o zaman.
Yaa sanada cok tesekkür ederim abla@Yasnaz Öğretmenler günün kutlu olsun canısı
Düdüklüde 1 saat yeter aslında Biz düdüklüde değil büyük tencerede 2 veya 2.5 saatte pişiriyoruz.Ben mesela tuzda tavukta 2 saatte pişirmiştimGayet iyiydi.Ablam, düdüklüm eski tip.
Kemikli dana etini 1 buçuk saat haşlıyorum. Ama köy horozunun yaşına göre saatin değişeceğini yazmışlar internette.
Kimi 1 saat demiş, kimi 5 saat
Kafam karıştı
2 saattir pişiyor, açıp bakmadım.
O yüzden sordum
Sağol hocam sende hep mutlu ol hayatın boyuncaBeleş elektriğe can kurban
Hep mutlu kal canım ..
Rca edrrim ne demek çok kutsal bir göreviniz varYaa sanada cok tesekkür ederim abla
O aslında kalıpta yapacaktı ters çevirince dağılmış.Öyle bırakmışBen ondan ümitli değildim.Birde birkaç tarif çok renkli olunca ilklerde bile olmaz dedimBen sunum açısından 2-3 kişiden bekliyordum. firdefs de bunlardan biriydi.
Ama ben bulgur manyağıyım, orası ayrı
Dün 1 tavuk, 1 de horoz getirdiler bana. Gece onları parçaladım.Düdüklüde 1 saat yeter aslında Biz düdüklüde değil büyük tencerede 2 veya 2.5 saatte pişiriyoruz.Ben mesela tuzda tavukta 2 saatte pişirmiştimGayet iyiydi.
Açıp bakacaksın artık canımBüyüklük ve ısı ayarıda farkederTadı ve kokusu müthiş oluyorDün 1 tavuk, 1 de horoz getirdiler bana. Gece onları parçaladım.
Tavuk daha rahat parçalandı horoza nazaran. Ve rengi daha açıktı.
Horozun rengi pembeden hallice, eti daha sert olmaz mı?
Tavuk bence de erken pişecektir rengine bakacak olursam.
Kafam karıştı elticim
Rabbim hakkıyla yapmayı nasip etsinSağol hocam sende hep mutlu ol hayatın boyunca
Rca edrrim ne demek çok kutsal bir göreviniz var
Ben kendi tarifimden ümitli değildim. Sunum tekti, yan ürünlerim yoktu ve dağılmıştı. 2. Olmasına şaşırdım bu sebepleO aslında kalıpta yapacaktı ters çevirince dağılmış.Öyle bırakmışBen ondan ümitli değildim.Birde birkaç tarif çok renkli olunca ilklerde bile olmaz dedim
Sonra oylama başlayınca oyları artınca acaba mı dedim
Nasipmiş demekEn az uğraştığı tarifte alacak
Rica ederim canımGünaydın canımm
Meslegimi yapmasamda bi öğretmen olarak görüp kutlayan hatta ilk kutlayan oldugun için cok tesekkür ederim
Rica ederim ablacımHayırlı sabahlar cantanem
Güzel dileğin için çok teşekkür ederim.
Sen de iyi ki bizimlesin. Ne çok güzel arkadaş edinmişim bu kulüpte. Rabbim hepimizi iyi insanlarla karşılaştırsın.
Hakkıdır atacak tabikiOnun sakin durduğuna bakma.Sadece sonlanmadan inanmazÇok mutlu ve heyecanlıNe hava atacak şimdi
A. Slm@WunderLost un hepinize selamı var
Çocukluğumun tavuk tadını özledim deyince, müşterinin biri köye gittiğinde getirmiş.Açıp bakacaksın artık canımBüyüklük ve ısı ayarıda farkederTadı ve kokusu müthiş oluyor
Sen arkaya fon yapsaydınBir iki yan ürün koysan kesin 1.olurduBence dağılmış değil gayet başarılıBen kendi tarifimden ümitli değildim. Sunum tekti, yan ürünlerim yoktu ve dağılmıştı. 2. Olmasına şaşırdım bu sebeple
Bizim kasap getiriyor.Arada alıyoruz.Önceden sipariş veriyoruzÇocukluğumun tavuk tadını özledim deyince, müşterinin biri köye gittiğinde getirmiş.
Çiftlik tavuklarından hiç tat alamıyorum
En iyisi altını kapatayım dediğiniz gibi, soğuyunca açıp bakayım
Amin inşallah canım.Rabbim hakkıyla yapmayı nasip etsin