Pilav Tarifleri Tam Ölçülü Denenmiş Pilav Tarifleri

En Başarılı bulduğunuz''Pilav Tarifi''hangisidir?(3 Oy Hakkı)

• Ankete Katılan
    672
  • Anket Kapalı .
worm-weird.gif
Ben yapamıyorum diye 🥲

Benim kızlardan biri dün gruba 5 lira toplayıp öğretmenlerimize çiçek alalım yazmış.Biri hemen şey yazmış.Öğretmenlere maddi değeri olan hediye almak yasak🤣
Bu liseliler ne garip ya🤣
Kızımda şey yazdı.O zaman 20 kişi resim yapsın diğerleri şiir ezberlesin:KK70:
Lise öğretmeni olmak zor🤣

Benim kızlardan biri dün gruba 5 lira toplayıp öğretmenlerimize çiçek alalım yazmış.Biri hemen şey yazmış.Öğretmenlere maddi değeri olan hediye almak yasak🤣
:-) :-)

Benim kızlardan biri aynı ben diğeri o umursamayan tiplerden🤣Her şeye aman ne gerek var🤣
Hepsi kendine ozgun ne guzel ,benim kiz dedigim dedik kim olursa olsun bir yanlis varsa asla susmaz.Yuksek sesle konusur,ozguven yuksek nasil gururlaniyorum bir bilsen.

Oglum sessiz duygusal ice kapanik gizli aglar ne yapicam onunla bilmiyorum biraz biraz acildi okulda

Hepsi kendine ozgun ne guzel ,benim kiz dedigim dedik kim olursa olsun bir yanlis varsa asla susmaz.Yuksek sesle konusur,ozguven yuksek nasil gururlaniyorum bir bilsen.

Oglum sessiz duygusal ice kapanik gizli aglar ne yapicam onunla bilmiyorum biraz biraz acildi okulda
Aynı ortamda yetiştiriyoruz ama farklı oluyorlar😄

Benimde yeğenim bu sene mezun olacak PDR den gruba yazmış bana hediye alın diye 😆😆 zaten düşünüyordum sürprizi kaçtı :KK53::KK51:😆

Kızın ne tatlıymış. Çiçeği maddi değeri varmış gibi göremiyorum ya. Günümü güzelleştirecek, beni mutlu edecek, sonra da solup gidecek. Vakko çanta mı bu ya ne maddisi 🤣

X