- 20 Mart 2008
- 140.600
- 210.764
- 60
Kötü olmuş baya yasomya valla tam hastalık hazır Allah korusunO kadar çok çay, kış çayı falan içtik ki, eczacılar redoxon falan hazırlayıp getirdiler.
Isıtıcıyı evde unutmuşuz, tezgahı kaldıramadık. O halde balık ayıkladım akşama kadar, ellerim eldivenli olmasına rağmen dondu
Kâbus gibi bir gündü
Üstüne akşam çaya arkadaşlar geldi, evi falan toplayamadım
Rezillik diz boyuydu
İşlerini hallet sonrada sıcacık otur evde bir dinlen bugün yasomBugün balık getiremedik, Karadeniz’de fırtına olduğu İçin balıkçılar tekneleri kıyıya çekmiş.
Gece boşuna balık haline gittik. Neyse, dışarı işlerimi halledeceğim bugün
Gecmis olsun ablaSelamlar bvalidenin emar çekimi vardı sabah ona gittik cumartesi belli olacak sonucu.
Senin tarif güzel amaBakır falan yok ki hiç. Bak en son şunu aldım kendime. Bununla pilav sunsam gene 20 oy gelir hahhahhaha
Çok sağol pericim .Gecmis olsun abla
Bu sefer de ben beynini yiyeceğim zaten, sunumu nasıl yapayım diye.Senin tarif güzel ama
Gel canım beklerimBu sefer de ben beynini yiyeceğim zaten, sunumu nasıl yapayım diye.
Geçmiş olsun ablaSelamlar bvalidenin emar çekimi vardı sabah ona gittik cumartesi belli olacak sonucu.
22 Kasım son gün canım yani haftaya pazartesi değil daha sonraki sonNevreste canım daha ne kadar süremiz var ben bir türlü yapamadım ya
Geç kalmak istemiyorum süre var de içim rahat etsin
Aman iyi bari teşekkür ederim canım22 Kasım son gün canım yani haftaya pazartesi değil daha sonraki son
Rica ederimAman iyi bari teşekkür ederim canım
Çok sağol berrecim cumartesi belliolaakta dr yokmuş pqzartesiye kaldı sonuçlar.Geçmiş olsun abla
Geçmiş olsun ablacımÇok sağol berrecim cumartesi belliolaakta dr yokmuş pqzartesiye kaldı sonuçlar.
Çok sağol nevoşcumGeçmiş olsun ablacım
O zaman bulmak zorAllah bilir nereye tıkıştırdım
Önce Adapazarı’na geçtim, birazdan İzmit’e geçeceğim. Akşama ancak evde olabilirimİşlerini hallet sonrada sıcacık otur evde bir dinlen bugün yasom
Yine dinlenemiyonÖnce Adapazarı’na geçtim, birazdan İzmit’e geçeceğim. Akşama ancak evde olabilirim