- 16 Ağustos 2010
- 293.033
- 602.902
- 43
Çok güzel
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok güzel
Hangi bölgeC A N O sende böyle biraz efor sarfedince sağ tarafında ağrı oluyor mu
Yine de Margırıt’a sunum konusunda erişememÇok güzel
Safra kesesinin olduğu yer aşko sağ karın bölgesiHangi bölge
Çokzellllll. Yanımdaki kimyacıya da gösterdim bayıldı.
Tam deney tüpleri gibi değil mi?Çokzellllll. Yanımdaki kimyacıya da gösterdim bayıldı.
Bu sunum bileziklerinden ben kendim yapmıştım öğrenciykenEki Görüntüle 2950015
Üç sene önceki paylaşımımı hatırlattı Instagram. Demin sunumculuğuma gömüyordum ben de. yasminsay
Yanma şeklinde mi oluyorC A N O sende böyle biraz efor sarfedince sağ tarafında ağrı oluyor mu
Ben de KK yarışmalarında kullandım bir iki kere.Bu sunum bileziklerinden ben kendim yapmıştım öğrenciyken
Ama, 1 kerecik olsun kullanmadım
Aşko uzun zamandır benimde öyle el değmiyor ve kolumu üstüne koyamıyorum.Çok yorulunca katlanıyor.Ben ameliyat okacağım ağrı vuruyor diyorum.Ama başka bir şeyde olabilir.Safra kesesinin olduğu yer aşko sağ karın bölgesi
Kullanmanın zamanı gelmişBu sunum bileziklerinden ben kendim yapmıştım öğrenciyken
Ama, 1 kerecik olsun kullanmadım
Pilavda kullanamam. Daha kırsal, buram buram yöresel bir kombin yapmam lazımKullanmanın zamanı gelmiş
Aynen yöresel sunum daha göze hitap ederBen daha çok seviyorumAma normalde alakam yokPilavda kullanamam. Daha kırsal, buram buram yöresel bir kombin yapmam lazım
Benim evde yöresel hiçbir şeyim yok ki ya. Hiç alasım da yok. Sevmem o kadar. Zaten Antep’te kilim desene doymuşum, bir de evde mi Düşünüyorum şimdilik nasıl sunarım diye.Aynen yöresel sunum daha göze hitap ederBen daha çok seviyorumAma normalde alakam yok
Şikayetin çoksa bir doktora görün derim. Bende şimdiye kadar bir ağrı yapmadıSafra kesesinin olduğu yer aşko sağ karın bölgesi
Ben çoğunu annemden aldım yoksa benimde hiç yokBenim evde yöresel hiçbir şeyim yok ki ya. Hiç alasım da yok. Sevmem o kadar. Zaten Antep’te kilim desene doymuşum, bir de evde mi Düşünüyorum şimdilik nasıl sunarım diye.
Bakır falan yok ki hiç. Bak en son şunu aldım kendime. Bununla pilav sunsam gene 20 oy gelir hahhahhahaBen çoğunu annemden aldım yoksa benimde hiç yok
Kayınvalidenin yok mu
Olsun her paylaşım güzeli olaxaktır.Limondan özlü sözler falan