KiyamamÇok şükür cancağzım, ayakta uyuyorum
Evet cancağzım, havalar soğudukça işim daha da yoğunlaşacak sanırım. Fırsat buldukça geliyorum ama denk gelemiyoruzKiyamamDenk gelemiyoruz cancağızım, özledim
Allah iş rastligi versin cancağızımEvet cancağzım, havalar soğudukça işim daha da yoğunlaşacak sanırım. Fırsat buldukça geliyorum ama denk gelemiyoruz
Yasocanımmmm havalar soğudu dikkat etEvet cancağzım, havalar soğudukça işim daha da yoğunlaşacak sanırım. Fırsat buldukça geliyorum ama denk gelemiyoruz
İnşallah cancağzımAllah iş rastligi versin cancağızımZaten gonlumuz bir elbet denk geliriz
Dün öyle üşüdüm ki, kalın kaban falan kat kat lahana gibi giyinmeme rağmen, sanki beni kara gömmüşlerdiYasocanımmmm havalar soğudu dikkat et
Ayaz fena kuzu Ne kadar giyinirsen giyin geçiyor o soğuk içineDün öyle üşüdüm ki, kalın kaban falan kat kat lahana gibi giyinmeme rağmen, sanki beni kara gömmüşlerdican
O kadar çok çay, kış çayı falan içtik ki, eczacılar redoxon falan hazırlayıp getirdiler.Ayaz fena kuzu Ne kadar giyinirsen giyin geçiyor o soğuk içine
Bugün balık getiremedik, Karadeniz’de fırtına olduğu İçin balıkçılar tekneleri kıyıya çekmiş.Ayaz fena kuzu Ne kadar giyinirsen giyin geçiyor o soğuk içine
Allah kolaylık versin canım bundan sonra işin zorO kadar çok çay, kış çayı falan içtik ki, eczacılar redoxon falan hazırlayıp getirdiler.
Isıtıcıyı evde unutmuşuz, tezgahı kaldıramadık. O halde balık ayıkladım akşama kadar, ellerim eldivenli olmasına rağmen dondu
Kâbus gibi bir gündü
Üstüne akşam çaya arkadaşlar geldi, evi falan toplayamadım
Rezillik diz boyuydu
Amin canımAllah kolaylık versin canım bundan sonra işin zor
Bak bu çok iyi fikirAmin canım
Decathlon’a gideceğim bugün, kar-dağcı kıyafetleri alacağız.
Hazırlıkları tamamlamamız lazım. Şimdiden bu kadar kuru soğuk olursa, 10-15 gün sonrasını düşünemiyorum canım
Rabbim hakkımızda hayırlısını versin, hasta olmamamız lazım. Covid diye gelirler görevliler Allah korusunBak bu çok iyi fikir
Aynen canım hava şimdiden bayağı soğudu
Aynen öyle canımRabbim hakkımızda hayırlısını versin, hasta olmamamız lazım. Covid diye gelirler görevliler Allah korusun