- 16 Ağustos 2010
- 293.035
- 602.909
- 43
Siz tedaviye ne zaman başlayacaksınızÖnce Adapazarı’na geçtim, birazdan İzmit’e geçeceğim. Akşama ancak evde olabilirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Siz tedaviye ne zaman başlayacaksınızÖnce Adapazarı’na geçtim, birazdan İzmit’e geçeceğim. Akşama ancak evde olabilirim
Böyle biraz yürüyeyim hemen vuruyor aşko BanadaAşko uzun zamandır benimde öyle el değmiyor ve kolumu üstüne koyamıyorum.Çok yorulunca katlanıyor.Ben ameliyat okacağım ağrı vuruyor diyorum.Ama başka bir şeyde olabilir.
Sen doktora git ihmal etme
Doktora randevu al canımBöyle biraz yürüyeyim hemen vuruyor aşko Banada
Hallettim şükür, eve girdim az evvelYine dinlenemiyon
Neyse olsun işlerini hallette
Bu işe girmeseydik Eylül ayında başlayacaktık.Siz tedaviye ne zaman başlayacaksınız
Bakalım ben de büyümesini bekliyorum heyecanla ❤Ayni modelden bende de vardı, gazlı,uyumaz, tam bir sıpa,çok şükür büyüyorlar canımiyiyim ben ,çok sağol
Tamammm az önce banyo yaptırdık miss gibi oldu zaten öperim koklaya koklaya❤Küçük kuzuyu kocaman kokla op yerimeeee
İnşallah sultanım❤Çok şükür canımZamanla daha iyi olacak
İyiyim çok şükür
İnşallah komşum dediğin gibi öyle böyle derken 1 ayı bitirdik şükür, geçiyor zaman. Allah kolaylık versin okul pandemi sonrası toparlama evresinde yoğundur belki ❤Maşallah canım günler öyle böyle geçiyor, bakmışsın büyümüş.
Zamanla düzene girer inşallah
Bizde iyiyiz okula gidip geliyoruz
Oyyy taze annecik wundercan, miss gibi op kokla bizim içinBakalım ben de büyümesini bekliyorum heyecanla ❤
Tamammm az önce banyo yaptırdık miss gibi oldu zaten öperim koklaya koklaya❤
İnşallah sultanım❤
İnşallah komşum dediğin gibi öyle böyle derken 1 ayı bitirdik şükür, geçiyor zaman. Allah kolaylık versin okul pandemi sonrası toparlama evresinde yoğundur belki ❤
Oy çok şükür yasommHallettim şükür, eve girdim az evvel
Amoooon poncikkkBakalım ben de büyümesini bekliyorum heyecanla ❤
İnşallah sultanım❤
İnşallah komşum dediğin gibi öyle böyle derken 1 ayı bitirdik şükür, geçiyor zaman. Allah kolaylık versin okul pandemi sonrası toparlama evresinde yoğundur belki ❤
Hakkınızda hayırlısıBu işe girmeseydik Eylül ayında başlayacaktık.
Şimdi Mart-Nisan gibi düşünüyoruz canım
Evde de neler neler yaptım, biri beni durdursunOy çok şükür yasomm
Amin canımHakkınızda hayırlısı
❤Bakalım ben de büyümesini bekliyorum heyecanla ❤
İnşallah sultanım❤
İnşallah hakettiği gibi yapmışımdır
Gayet ye beni ye beni diye göz kırpıyorİnşallah hakettiği gibi yapmışımdır
Utandırma beni şimdi sağol böyle düşündüğün için canım benimGayet ye beni ye beni diye göz kırpıyor
En sevdiğim pilavdır benim, yanına da ayran ohhhh missUtandırma beni şimdi sağol böyle düşündüğün için canım benim
Benim evde de çok sevilir eşim ve ben sadece ikişer tabak yer kalkarız yanına hiçbir şey olmasa da olur Genelde cacık yaparım o da çok yakışıyorEn sevdiğim pilavdır benim, yanına da ayran ohhhh miss