- 2 Mart 2015
- 10.362
- 24.790
- 598
- Konu Sahibi Idrakyollariiltihabi
-
Bi kötü yola dusmedinCıks böylesi daha zevkli. Çok güzel tahminler geliyor. Defalarca aldatıldım, kocam alkolik, çocuğum hiperaktif ayrıca evliliğimden de bir umut yok ajsjs.
Var mı arttıran. Yalnız namusuma laf edenin alnını karışlarımajajwkwkd.
E durmuyormuş çocuk. Durumunu kabullenemiyor çocuğun dedin, ne bileyim?Bak ya, kocamı alkolik çocuğumu hiperaktif ettin. Benim için de bir tahminin var mı tatlı kıs ahajsj.
İşte bunlar hep seksBaşlığı " tam boşalacagım bir gülme geliyor " diye okudum
E durmuyormuş çocuk. Durumunu kabullenemiyor çocuğun dedin, ne bileyim?
Başlığı " tam boşalacagım bir gülme geliyor " diye okudum
Idrakyollariiltihabi hatırladım, sen alkolik adamla evlenecek olan kadının konusuna yazmıştın ordan aklımda kalmış.
Ayol ayfondan sonra konu da ar edep kalmamışTövbeler olsun. Ar edep kalmamış hiç.
İyi bari onu da afyon olarak okumamissinizAyol ayfondan sonra konu da ar edep kalmamış
Ya yanlışlıkla ayfon yazarken Ayfer yazsaydımİyi bari onu da afyon olarak okumamissiniz
Gidip iki sevişip gelin bari,bele olmicekYa yanlışlıkla ayfon yazarken Ayfer yazsaydımortalık beter karıştırdı
Kocam görevdeGidip iki sevişip gelin bari,bele olmiceken azından üstünüzdeki ölü toprağı gitsin,bı kabanizi aldirin
biz kesin akrabayız sizinle.Bizde de öyle. Kız evlatlarını amazon gibi yetiştiriyolar. Ama erkeklerimiz öyle değil. Erkek kardeşime iş yaptırılmaz mesela,çocuk bilgisayarıyla oturuyor öyle sinir oluyorum ki. Etrafımda da var. Kadın süt sağıyo,bahçe ekip satıyo pazarda altın yapıp köşede biriktiriyo sonra hastalıktan ölüyo adam da kırkı çıkmadan saçı belinde genç bir kızla evleniyor. Evlat olarak önceki neslin hatasını çözüp davranış geliştiriyorum. Ve şu yok mu? Kadınına her türlü işi angaryayı reva görüp,aynı kadından saten gecelik ve jartiyer giymesini bekleyen.. Sinir ve ifrit oluyorum
He şimdi anladım bende telefonda sanal aldatma yapıyor kadınlarla konuşuyor felan sandım ne. De rahat anlatiyo millet de ne normal karsiliyo diye ufak çapta şok geçirdimHayır durduk yere niye hortladı bu konu acaba. Dur basın açıklaması yapayım. Argadaşlar Kocamın hiç alkol sorunu olmadı. Hatta benim alkol sorunum olma ihtimali onunkinden fazla. Ben bildiğim kadarıyla hiç aldatılmadım. Konuda bahsi geçen yelloz bir akıllı telefon shsjjs. Ekrana bağımlı kendisi. Kumar konusunda şimdilik bir sıkıntı yok. Atları getirin banaaa aaattt diye krize girmiyor en azından.
Boşanma konusunda şimdilik bir girişimim yok. Hayat çok pahalı, egonomi kötü. Nereden baksan bir koca bi dünya para eder. Kemalim yapmaz sonuçta. Iki yıl önce bu sorunları dert edecek kadar dertsizmişim demek ki. Şimdilerde oğlum ela lale ellesin, efendime söyleyeyim Okan lale ile OK ellesin diye uğraşıyorum. Birinci sınıf anneleri bilir ki, şu konuda yazılanlar hiçbir şey ifade etmez insana. Benim şu an tek derdim ela. Ela olacak şıllık iki lale elleyecek diye gecem gündüzüm karıştı. Kocam olacak insan üç akıllı telefonla grup yapsa bile gözüm görmez. Çünkü o ela o laleyi elleyecek!!!
Ahajsjwj çocuğumuzun teşhisi gıcıklık. Gıcık bir çocuk.
Yok be ya o adamlar uzun yaşamıyor burda. Tam tersine o kadınlar hem güçlü, hem sabırlı, hem çalışkan, hem hareketli, hem de özgüvenli olduklarından daha uzun ömürlü ve son nefese kadar ayakta oluyorlar. Ben öyle gördüm yani ve hayat gailesi içinde boğulurken bu durumu düşünüp teselli buluyorumKadın süt sağıyo,bahçe ekip satıyo pazarda altın yapıp köşede biriktiriyo sonra hastalıktan ölüyo adam da kırkı çıkmadan saçı belinde genç bir kızla evleniyor. E
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?