Talin'in Başarı Öyküsü 40 Kilo Verdi

çok teşekkür ederim:))
şımardım sanırsam:)))

Şu an o verdiğin kiloları koruyor musun ? Yani sormamın sakıncası yoksa kaç kilosun ?

Ben de zayıflamaya karar verdim ve her öğün soğuk su içerek başladım işe. Buz gibi soğuk suyun yanı sıra acıktığım zamanlar az bişi pirinç lapası yapıp bol baharatlı yiyorum. Zaten kilom da fazla olduğu için çok kolay zayıflayan biriyim.

Kolay zayıflamamın avantajını kullanmak istiyorum artık. Uyandığımda yarım litre soğuk su içtim, 1 tabak lapa yedim. 1 kase de diyet gevreği diyet sütlüsünden..

Sonra 10 dakika kadar stepper step aletinde ağır ağır bacaklarımı ve göbeğimi çalıştıracak biçimde spor yaptım.

Abur cuburu tamamen kestim. Bana kilo aldıran en büyük etken olan abur cuburdan uzaktayım artık. O kadar motive oldum ki bu kez, canım gerçekten istemiyor. Zorlamayla değil yani.

Bu kilolardan o derece bıkmış haldeyim. Çok usandım. Benim ideal kilom 60. Bu kiloya ulaşmak için Allah motivemi azaltmasın diye dua etmekle başladım işe.

Umarım bir gün ben de burada sizlerle bu sevincimi paylaşırım arkadaşlar.

evet canım verdiğim kiloları koruyorum hala.hatta her yıl belirli olarak kilo vermeye devam ediyorum az az.mesela bu kış toplamda 6 kilo daha verdim.şu anda 57 kiloyum.105 kilolardan bu hale gelmiş olmak gerçekten çok güzel.geri alırım bir daha eskisi gibi olurum diye çok korkuyorum.bu yüzdren kilo alacağımı hiç sanmıyorum.çünkü sürekli denetim altında tutuyorum kendimi.mesela aslında iyi bişey değil biliyorum ama her sabah uyanır uyanmaz yaptığıom ilk şey tartılmak.250 gram fazla çıksam hemen rahatsız oluyorum.2 gün istediklerini yesem 5 gün çok dişkkat ediyorum.sürekli kontrollüyüm yani
dediğin gibi abur cuburu kesmek çok işe yarar
bi de sana tavsiyem akşam yemeklerini 7 den önce ye.çok ama çok işe yarar
başarılar canım
güzel haberlerini bekliyorum

İnşallah yavaş yavaş paylaşmaya başlayacağım. Bu söylediğin sözler bile gıpta ederek azim etmeme yeter. Ortada başarı var. Bu da demek oluyor ki, neden olmasın ? İsteyince ve çaba sarfedince neden olmasın ?

Daha sağlıklı, hafif, güzel ve şık bir kadın olmak için değer. Bunu kendime slogan edindim

Tebrikler canım çok çok büyük başarı ve çok güzel olmuşsun çıtır gibi maşallah :)) Bende 5 kilo vermek istiyorum ama gitmiyor bir türlü bacaklarım kalın hala incelmiyor ne kadar kilo versemde

2 yıl boyunca istikrarlı bir şekilde diyete ve spora devam etmek inanılmaz bir irade. benim zaten kilo almama neden olan şey çabucak kilo verme isteği bunu yapamayınca da pes edip daha fazla alma. ama sizleri görmek bizi motive ediyor.süper bir değişim ayrıca

teşekkür ederim canım.o yazıyı yazmamdan bu yaba uzun bi süre geçti.şu anda 55 kiloyum.spora başlayalı da 6 sene oldu ve hala spora devam ediyorum.kahvaltımı yaptım birazdan oğlumla beraber gidicez spora.artık benim için bi vazgeçilmez oldu.sağlığım el verdiği sürece yaparım diye düşünüyorum
dediğin gibi hızlı kilo vermek iyi bişey değil.verince alıyorsun aynı hızla geri
tekrar teşekkürler
sevgiyle

tebrik ediyorum , maşallah size :) gerçekten azminiz, sabrınız karşısında hayranlık duymamak mümkün değil..allahım benim içimede versin sizdeki sabrı.. çook öpüyorum canım, mutlu günler dileğiyle, darısıda tüm isteyenlerin başına diyelim hıım .))

teşekkür ederim.evet darısı tğm isteyenlerin başına olsun inşallah:)

slm talin çok başırılıısın bende bundan 2 sene önce 30 kilo vermiştim ama onları geri aldım şuan 73 kiloyum arada rejim yapıyorum ama veremediğmi görünce bırakıyorum versem hırslanırım bırakmam ama veremiyorum ki...

canım ya 30 kilo vermişsin sen de tebrik ederim ama o kadar kiloyu vermişken nasıl tekrar geri aldın sen inanamıyorum
bi başlarsan tekrar gerisi gelir zaten.zayıf halini hayal et.kiloo vermeye başlayınca hoşuna gidecek zaten,hırslanırsın dediğin gibi
bol şans

merhaba talincim, bende senin başarı öykülerini okuyarak başlamıştım tam 1 sene önce, senden de bi çok başarı öyküsünden aldığım ipuçları oldu toplamda 26 kilo verdim aynaya baktığımda kendimi beğendiğim için ve diğer kilo verecek olan arkadaşlarıma destek olurum diye artık benimde hayal ettiğim bir öyküm var, teşekkür ederim canım sana...

bu arada şu anda kaç kilosun, hep okuyorum halaa saat 6 de akşam yemeğimi yiyorum alışkanlık oldu diye çok faydası var değil mi canım... hoşçakal

merhaba canım.26 kilo verdin demek.süpersin.tebrik ederim seni.az da olsa katkım olduysa ne mutlu bana ama her zaman da dediğim gibi herşey insanın kendinde bitiyor öncelikle
ben şu anda 55-56 kilo civarındayım..yani artık 40 değil 50 kilo vermiş durumdayım:)daha fazla vermıycem ama yeter bu kadar çünkü zaten sporla beraber bu kiloyu verdiğim için hiçbi yerim sarkmadı ve 50 kilo gibi filan görünüyorum.sıkılaşma çok fazla oldu.hala spora devam ediyorum tam 7 yıl olacak hiç bırakmadım,sağlığım el verdiği sürece de hiç bırakmıycam inşallah.bunun dışında evet akşamları hala 6.30 gibi yiyorum yemeğimi.alışkanlık oldu dediğim gibi.geç yemek zorunda kaldığım zamanlar oluyo bazen,davetler,yemekler filan.o zamanlarda gerçekten çok rahatsız oluyorum geç saatte yenen yemeği hazmedemiyo vücut..kısacası çok memnunum halimden,kendime güvenim çok fazla geldi,en önemlisi güzel buluyorum kendimi:)umarım hep böyle oluruz.seni de çok tebrik ederim.böyle cevam et .şunu da unutma ki evet kilo vermek çok önemli ama verdiğin kiloları geri almayıp sabit tutmak çok daha önemli.dilerim sen de başarırsın bunu
sevgiyle kal

çok teşekkür ederim canım benim, sporu bırakmaman ne kadar güzel bişey, birtek bunu düzene oturtamadım, bebeğim olduğu için salona gidemiyorum evde oğlumla bazen açıp müziği tepiniyoruz 1buçuk yaşında bir oğlum var, bende yazdım başarı hikayemi resimlerimi de koydum başkaları da azme gelip fazla kilolarını versin diye :)) bakarsan sevinirim canım...geç saatte yemek ve gereğinden fazla yiyip mideyi şişirmek çok rahatsız ediyor gerçekten...

evet sabit tutmak da çok önemli inşallah bende mutlu olduğum kilomda kalırım... holşçakal...

evet dehşetmişim gerçekten:)))))
teşekkürler

talin merhaba
ben de sana çook imrenerek diyete başlayanlardanım.ve 40 kg kadar verdim ve dee başarı öykümü de yazdım.
yani hikayen bana çok yardımcı oldu aslında motive etme konusunda.sana ayrıca tşk etmek istedim.

canım çok teşekkür ederim.kendim haricinde de başkaları için de bir işe yarayabilmişim demek ne mutlu bana:)
ben de seni tebrik ediyorum 40 kilo dilek olay.ne kadar zorluklarla verldiğini iyi bilirim
azmiinden dolayı tebrik ederim senidilerim hiç geri almazsın
sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…