• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Talin'in Başarı Öyküsü 40 Kilo Verdi

sagol canım, biliyorum çok şükür aşırı kilom yok. Ama tartıda gramı gramına aynı sayıyı görünce insanın hevesi kırılıyor, hiç veremicekmisim gibi geliyor sanki. Ama yılmıcam canım boyle devam edicem. Zaten ogunlerimle doyuyorum ideal kiloma gelince biraz daha yediklerimi gun içinde arttıracaktım, bi sure daha bekleyebilirim arttırma işlemi için. :93:

sana tavsiyem çok sık tartılma.kaybet ortadan tartıyı:)

ben de tebrik ederim irade ve azminin zaferini:)
doğum yapalı 10 ay oldu 80 kiloyum.
senin resimlerini gördükten sonra şevke gelip daha güzel görünmek için ilk adımımı attım
acıktıkça foruma girip fotoğraflara bakıyorum iyi bir yöntem :))
hedef 60 hadi hayırlısı

Son düzenleme:
amin elinden birşey kurtulmuyormus
imkansız yokmus di mi
devam tam yol ileri
bende 68 i gorsem ölmem :) herhalde

tebrik ederim sizi helal olsun valla kiloyu hemen aliyorsun ama vermeye geldimi vermesi cok zor bende en son 6 kilo verdim suanda 58 kiloyum ama bir 54 inemedim git gide gercekten zorlaniyor vermesi daha kolay diyorsun ama azaldikca daha zor oluyor ama azim ve sabir cok önemli gercekten resimlerinizi görünce sok oldum ve hicbirsey imkansiz degildir önemli olan gercekten istemek:34::34:
bütün zayiflamak isteyen arkadaslara bol sanslar diliyorum umarim istedikleri gibi olur bu arada spor cok önemli fitnesse gidemiyorsan bile ac evde oyun havani kivir sonra göbek icin mekik cek ben öyle yapiyorum valla :1::1:

tebrik ederim sizi helal olsun valla kiloyu hemen aliyorsun ama vermeye geldimi vermesi cok zor bende en son 6 kilo verdim suanda 58 kiloyum ama bir 54 inemedim git gide gercekten zorlaniyor vermesi daha kolay diyorsun ama azaldikca daha zor oluyor ama azim ve sabir cok önemli gercekten resimlerinizi görünce sok oldum ve hicbirsey imkansiz degildir önemli olan gercekten istemek:34::34:
bütün zayiflamak isteyen arkadaslara bol sanslar diliyorum umarim istedikleri gibi olur bu arada spor cok önemli fitnesse gidemiyorsan bile ac evde oyun havani kivir sonra göbek icin mekik cek ben öyle yapiyorum valla :1::1:

evet insan yeter ki istesin evde göbek atar mekik çeker bi yolunu bulur elbet:)

tebrık ediyorumm muhteşem olmuşsunn kilolu olmak hiç bir bayana yakışmıyor bende 1.70 boyunda 78 kiloyum ve amacım 55 kiloya ulaşmak herkes sana kilo yakışıyor boşver demeyi biliyor ama giyemediklerim için üzüldüğümü farketmiyolar ben de 2 haftadır diyet yapıyorum ekmeği hayatımdan çıkardım tamamen az yıyorum sık yıyorum genelde hep sebze yemeye çalışıyorum kızlar bu kiloları biz aldık biz vericez başka yolu yokkk

zaten cevremızın uzulmeyelım dıye konsup ta bıze yaptıgı en buyuk kotuluk bu sanırım
bana kılo sana yakısıyor bız senı boyle sevdık boyle ıyısın dıyenler sımdı
cıdden cok kıloluymussun dıyolar

ıyı yada kotu onları dınlememek lazım sanırım:)

öncelikle seni tebrik ediyorum talin bambaşka bir insan olmuşsun kiol verinc hep sarkarım diye korkuyordum resimlerini görünce bi istek geldi içime bende başarabilirim tekrar tebrikler çok güzel olmuşsun

gözlerime inanamadım, harika olmuşsun, azmin ve istikrarına hayran kaldım, tebrik ederim talin :) ben de 20 kilo vermeyi hedefliyorum, başarılarınızı görünce de yapabilirim diyorum :)) umarım

canım ınanılmaz bır ınsan olmussun nasıl basardın banada yardım et lutfen neler yaptın bılmek ıstıyom bende 20 kılovercem daha öğret bıze öğretmenım

ben hayatımda bu kadar mükemmel değişiklik görmedim...mükemmel görünüyorsunuz, harikasınız yaa..o ne atletik bir görünüm :) büyülendim resmen...benimde vermem gereken bi 15 kilo var aslında, ben nasıl vericem diye düşünürken sizin gibilerini görmek açıkçası utandım kendimden :( alkışlıyorum...:46:

çok teşekkür ederim.isteyen,gerçekten isteyen herkes başarabilir:)

waaww inananıorum çok güzel olmuş çok degişmişşiniz azminize hayran kaldımm tebrik edrmmm :)

Back