• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Talin'in Başarı Öyküsü 40 Kilo Verdi

Tesekkur ederim cevabin icin :16:
Gunde en az 40dk cardio calisip, evde mekik ve dambillarla kol egzersizleri yapiyorum.
Evet maalesef cok kiloyum, dedigini uygulayacam, insallah 10 kilo verdikten sonra agirliklara yonelicem daha cok.

inşallah ben de güzel haberlerini alırım o zaman canım :)
bol şanss

siteye ilk üye olduğum günden beri hergün birkaç kez okuyorum yazdıklarınızı derler ya herkesin bir idolü olur diye benimki sizsiniz nasıl verdiniz ne yaptınız bunların hepsini defalarca okudum ve her gün önceki ve sonraki resimlerinize bakıyorum affınıza sıgınarak benim için güzel motivasyon oluyor çünkü. bazı arkadasalrın yorumlarını çok beğendim bazıları ise kilo verdikten sonra solgun olduğunuzdan yada güzelliğinizi kaybettiğinizden bahsetmiş fikrimi söylemek gerekirse tam tersi mükemmel olmusunuz. şu da var ben önceki resimlerde 40 yaşlarında bir bayan görüyorum sonrakilerde ise bir genç kız bence bu bile yaptığınız şeyin ne kadar doğru olduğunu kanıtlamaya fazlasıyla yetiyor. ben 24 yasındayım ve 90+ durumdayım ama azimliyim ilk haftalardan 4 kg attım bile yavaş gidiorum ama sabırlı ve azimli gercekten çok sey kattınız hayatıma bir gün istediğim kiloda olduğumda başarı hikayemi yazarken başrollerinde talin olacak emin olun :)))

ay çok utandım teşekkür ederim :)insan yeter ki istesin ben eminim ki siz de başaracaksınız.yavaş olsun ama kalıcı olsun.sonuçta ben de çok hızlı kilo vermedim.yavaş yavaş gitti kilolar ki zaten sağlıklı olanı da oydu.hatta bazen verdiğim kiloyu geri aldığım bile oluyordu sonra tekrar geri veriyordum.bazı dönemler insan sıkılıyo tabi sürekli rejim yapmnaktan,yediklerine dikkat edip durmaktan.bu gayet normal .ne olursa olsun kendinize güvenin ve moralinizi bozmayın.bol şans diliyorum:3:

slm öncelikle hayırlı kandiler sizi tebrik ediyorum ben size bişe sorucaktım
ben hergün 120 dakika tempolu yürüdügüm halde kilo veremiyorum yediklerime dikkat ediyorum ,hamur pilav şeker kızartma yok hayatımda .en çok tüketigim beyaz peynir yumurta yogurt tam tahılı ekmek günlük 3 dilimi geçmez tavuk haşlarım salatayla yerim tuzu çok azalttım ,bütün tahlilerim temiz çıktı acaba sonra kilo verirmiyim morelim çok bozuluyor .siz kilo verirken günlük ne kadar yürüdünüz .suyu 3 lt muhakak içerim. sabah aç karnına 1 b demleme çay içerim sonra spora gider geldikten sonra bol yeşillikli kahvaltı yaparım .akşam yemegim 18 de bitmiş oluyor .sonra 1 meyve yerim

slm öncelikle hayırlı kandiler sizi tebrik ediyorum ben size bişe sorucaktım
ben hergün 120 dakika tempolu yürüdügüm halde kilo veremiyorum yediklerime dikkat ediyorum ,hamur pilav şeker kızartma yok hayatımda .en çok tüketigim beyaz peynir yumurta yogurt tam tahılı ekmek günlük 3 dilimi geçmez tavuk haşlarım salatayla yerim tuzu çok azalttım ,bütün tahlilerim temiz çıktı acaba sonra kilo verirmiyim morelim çok bozuluyor .siz kilo verirken günlük ne kadar yürüdünüz .suyu 3 lt muhakak içerim. sabah aç karnına 1 b demleme çay içerim sonra spora gider geldikten sonra bol yeşillikli kahvaltı yaparım .akşam yemegim 18 de bitmiş oluyor .sonra 1 meyve yerim

merhaba öncelikle teekkür ederim.
söylediğiniz kadarıyla tüm yaptıklarınıza bakılırsa aslında kilo vermeniz gerekiyor bu şartlarda..aklıma ilk gelen şey tirodile ilgili bir sorun mu var acaba diye düşündüm ama tahlillerim temiz çıktı demişsiniz.kaç kilo olduğnuzu,daha önce ne kadar kilo verdiğinizi filan bilmiyorum.belki bi yavalama ya da inatlaşma dönemine girmiş olabilirsiniz.eğer öyleyse pes etmeden devam etmeniz gerekiyor.ben ilk spora baladığımda günde 2-3 saat spor yapıp 2-3 litre su içiyor yediklerime de çok dikkat ediyordum ve ilk başlarda hızlı kilo vermiştim.ama zamanla kilo vermem yavaşladı,hatta durdu.dediğim gibi vücut kendini korumaya alıyo çnkü bi süre sonra.belki öyle biey olmuştur sizde de,bilemiyorum

süpersiniz gerçekten çok zoru başarmışsınız bende doğum yaptım 87 kilo idim 2 kilo kızlarımın arkasında dolanmaktan verdim sonra mayıs ayında spora ve diyete başladım 11 kilo verdim 2 ayda sonra bıraktım şimdi tekrar başladım ama önceki gibi irade yok kaçamaklı falan spor sürekli yapıyorum 1 saat falan 10 kilo daha verirsem ideal kiloma ulaşacağım inşallah bayrama kadarda onu vermek istiyorum inşallah sizin gibi zayıf olmak banada nasip olur

Ne kadar güzel olmuşsun daha önceden öyle bir kiloda olduğuna inanamıyor insan. Hangi sporları yaptın ? Ne kadar yaptın ? Diyete başlar başlamaz spora da mı başladın ? Sayfada bu sorularımın cevabını ararken hızlı geçmiş olabilirim aynı soruları belki sormuş olabilirim ama cevaplarsan çok sevinirim azmine hayran kaldım. Maşallah darısı başıma inş. Benimde vermem gereken senden çok daha fazla kilom var sarkmaktan çok korkuyorum öyle görünce kendimi psikolojim bozulur benim ama sende gram bozulma görmedim. Tekrar tebrik ederim valla :D :D :D

çok tebrik ederim sizi, harika kilo vermişsiniz..
ben de şimdi, eski halinizle aynı görüntüdeyim ve sizin gibi verebileceğimi hayal edemiyorum nedense..:(
70-80 olmaya bile razıyım şu an...
beslenmeniz nasıldı ve hangi sporu yaptınız? kısaca paylaşabilirseniz sevinirim.

Başarı öykünü okudum ve çok etkilendim.bende doğuma 113 kilo ile gittim doğumdan sonra 106 düştüm .sonra hiç rejim yapmadım (psikolojık sorunlrdan)kendiliğinden 94,5 düşmüşüm 2.5 senede .sonra ne yapıyorsun sen dedim daha yaşım 29 ve 94,5 kilo çok utanıyordum .diyetisyene gitmeye karar verdim. eve koşu bandı ve eliptik bisiklet aldım .15 nisanda diyetle beraber spora başladım .şimdi 88-89 kiloyum daha yolun başındayım ben bide kilomu göstermiyorum herkes bana 74 gösteriyosun diyo şaka gibi .
sana çok teşekkür ederim bu sayfayı bulduğumda ilk senin başarı öykünü okudum fotolarına bayıldım.benim hedef şimdilik 70 kilo inş başarırım cnm

Back