• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Talin'in Başarı Öyküsü 40 Kilo Verdi

merhaba,
bende 32 haftalık hamileyim ve 24 kilo aldım. büyük ihtimalle 30 kiloyla tamamlıycam hamileliğimi. çok dert ediyordum, yeryüzünde birtek ben bu kadar kilo aldım sanıyordum. ilk baştaki resimlerine baktım, harkulade bir değişim. bebeğimi sağlıkla kucama almaktan başka hayalim yok artık :16:

Bir kişi başardıysa herkes başarabilir..

merhaba,
bende 32 haftalık hamileyim ve 24 kilo aldım. büyük ihtimalle 30 kiloyla tamamlıycam hamileliğimi. çok dert ediyordum, yeryüzünde birtek ben bu kadar kilo aldım sanıyordum. ilk baştaki resimlerine baktım, harkulade bir değişim. bebeğimi sağlıkla kucama almaktan başka hayalim yok artık :16:

hiç üzülme canım verirsin işallah bende 25 kilo almıştım gebeliğimde 23 nü verdim ama daha vermem gereken 16 kilo car benimde ilham kaynağım oldu talin

merhaba,

canım hiç üzülme ben 40 kilo almıştım.hepsini de verdim.hatta daha fazlasını da verdim.evet kolay olmadı ama azimli olduktan sonra hiçbişey engel olamıyo.bebişini sağlıkla kucağına al da bi hele yaparsın elbet:)

Tebrik ederim çok güzel vermişsin ve sıkı bir vücudun olmuş.Bende dogumdan bu yana 25 ama buraya bakmaya başladıgımdan beri 7 kilo verdim.Ama göbegim gitmiyor.Kolların için ve göbek için spor gerekiyor dimi.Mekik oklava hareketi felan yapıyorum.Sen neler yaptın kol ve göbek için?

Canım seni çok ama çok tebrik ediyorum ve kocaman alkışlıyorum. Çok büyük bir iş başarmışsın. Ve son halin o kadar hoş ki anlatamam. Umarım darısı tüm zayıflamak isteyenlere olur. :46::46:

Tebrik ederim çok güzel vermişsin ve sıkı bir vücudun olmuş.Bende dogumdan bu yana 25 ama buraya bakmaya başladıgımdan beri 7 kilo verdim.Ama göbegim gitmiyor.Kolların için ve göbek için spor gerekiyor dimi.Mekik oklava hareketi felan yapıyorum.Sen neler yaptın kol ve göbek için?

teşekkür ederim.ben spor salonuna gittiğim için cardio çalıştıktan sonra kollarım ve bacaklarım için de ağırlıklarla çalışıyordum.karın için de sürekli mekik çekmek gerekiyor.anca öyle

teşekkür ederim.ben spor salonuna gittiğim için cardio çalıştıktan sonra kollarım ve bacaklarım için de ağırlıklarla çalışıyordum.karın için de sürekli mekik çekmek gerekiyor.anca öyle

talin tebrik ederim harika görünüyorsun umarım ben de istediğim kiloya gelirim arada sırada resimlerine bakıyorum uzun zamandır takib ediyorum farkettim de zamanla dahada güzelleşiyorsun sanırım özgüven ışığı bu .

talin merhaba tebrik ederim çok güzel olmuşsun :)
şu an kaç kilosun acaba? boyun 1.60 mı? daha uzun gözüküyosun...

Talin öncelikle tebrik ediyorum :46::46:

Çok kilo vermenin yanında son derece fit gözüküyorsun :16:

Özellikle tavsiye edeceğin şeyler var mı bizlere, bir de mekik çektiğini söylemiştin bunu ne şekilde yapmak gerekiyor? ( yani kaç tane fln )

mesela sabah- akşam çekilen 50 mekik başlangıçda bi yarar sağlar mı :26:

talin tebrik ederim harika görünüyorsun umarım ben de istediğim kiloya gelirim arada sırada resimlerine bakıyorum uzun zamandır takib ediyorum farkettim de zamanla dahada güzelleşiyorsun sanırım özgüven ışığı bu .

teşekkür ederim evet gerçekten özgüveni geliyor insanın :)

talin merhaba tebrik ederim çok güzel olmuşsun :)
şu an kaç kilosun acaba? boyun 1.60 mı? daha uzun gözüküyosun...

şu anda 58 kiloyum ben canım kilomu koruyorum çok şükür ama spor yapıyorum hala her gün.boyum 1.60 evet malesef :)

Talin öncelikle tebrik ediyorum :46::46:

Çok kilo vermenin yanında son derece fit gözüküyorsun :16:

Özellikle tavsiye edeceğin şeyler var mı bizlere, bir de mekik çektiğini söylemiştin bunu ne şekilde yapmak gerekiyor? ( yani kaç tane fln )

mesela sabah- akşam çekilen 50 mekik başlangıçda bi yarar sağlar mı :26:

teşekkür ederim canım .ben bi spor salonuna üyeyim her gün spor yapıyorum evet karın için mekik çok önemli.dediğin gibi günde 50 taneyle başlayıp zamanla arttırırsın zaten kaslar güçlendikçe mekik çekebilme yapabilirliğin arıyor.alt karın hareketleri başka üst karın hareketleri başka.o kadar çok mekik hareketi var ki hangi birini yazayım:)ınternetten resimli karın hareketleine bak sana yardımcı olacaktır

Masallah :nazar:
Cani gonulden tebrik ederim seni. :nazar:
Spor hakkinda bir sorum olucakti sana Talin, agirliklara biraz kilo verdikten sonra mi? Yoksa baslangicta mi yapmaya basladin?
Bende spor salonuna gidiyorum, cardio agirlikli calisiyorum. Ne tur program uygulamam gerekiyor sence?
Bizim ordaki hocalar pek bilgi vermiyorlar acikcasi. :26:

Masallah :nazar:
Cani gonulden tebrik ederim seni. :nazar:
Spor hakkinda bir sorum olucakti sana Talin, agirliklara biraz kilo verdikten sonra mi? Yoksa baslangicta mi yapmaya basladin?
Bende spor salonuna gidiyorum, cardio agirlikli calisiyorum. Ne tur program uygulamam gerekiyor sence?
Bizim ordaki hocalar pek bilgi vermiyorlar acikcasi. :26:

merhaba canım.öncelikle kaç kilo olduğunu bilmiyorum ama çok kiloluysan önce kilo vermelisin.yani daha çok cardio çalışmalısın.biraz kilo verdikten ve kondisyon arttıktan sonra fitness yani ağırlık çalışmalısın.kilo vermeye sıkılaşma olarak takviuye verir çünkü ağırlık çalışmak.ama dediğim gibi çok kiloluysan bu durum böyle olmalı.yoksa hem cardio hem ağırlık çalışabilirsin benim yaptığım gibi

merhaba canım.öncelikle kaç kilo olduğunu bilmiyorum ama çok kiloluysan önce kilo vermelisin.yani daha çok cardio çalışmalısın.biraz kilo verdikten ve kondisyon arttıktan sonra fitness yani ağırlık çalışmalısın.kilo vermeye sıkılaşma olarak takviuye verir çünkü ağırlık çalışmak.ama dediğim gibi çok kiloluysan bu durum böyle olmalı.yoksa hem cardio hem ağırlık çalışabilirsin benim yaptığım gibi

Tesekkur ederim cevabin icin :16:
Gunde en az 40dk cardio calisip, evde mekik ve dambillarla kol egzersizleri yapiyorum.
Evet maalesef cok kiloyum, dedigini uygulayacam, insallah 10 kilo verdikten sonra agirliklara yonelicem daha cok.

siteye ilk üye olduğum günden beri hergün birkaç kez okuyorum yazdıklarınızı derler ya herkesin bir idolü olur diye benimki sizsiniz nasıl verdiniz ne yaptınız bunların hepsini defalarca okudum ve her gün önceki ve sonraki resimlerinize bakıyorum affınıza sıgınarak benim için güzel motivasyon oluyor çünkü. bazı arkadasalrın yorumlarını çok beğendim bazıları ise kilo verdikten sonra solgun olduğunuzdan yada güzelliğinizi kaybettiğinizden bahsetmiş fikrimi söylemek gerekirse tam tersi mükemmel olmusunuz. şu da var ben önceki resimlerde 40 yaşlarında bir bayan görüyorum sonrakilerde ise bir genç kız bence bu bile yaptığınız şeyin ne kadar doğru olduğunu kanıtlamaya fazlasıyla yetiyor. ben 24 yasındayım ve 90+ durumdayım ama azimliyim ilk haftalardan 4 kg attım bile yavaş gidiorum ama sabırlı ve azimli gercekten çok sey kattınız hayatıma bir gün istediğim kiloda olduğumda başarı hikayemi yazarken başrollerinde talin olacak emin olun :)))

Back