• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Talin'in Başarı Öyküsü 40 Kilo Verdi

harıka bır ıs cıkarmıssın tebrık edıyorum:nazar: ıns aynı sonuca bende ulsıcam 13 kılo bı fazlam var ama sızlerı gorunce bu olduysa benımkı neden olmasın dıyorum cok guzel bı vucudun olmus gule gule kullanınopuyorumnanaktan bıde cvpladıgın mslarda kılo cetvelınden bahsetmıssın cok yattı aklıma hemen yaptım bıtane astım gardorabımın kapana hergun gıyınırken gorım dıye :)

Azmine Hayran Kaldım.Muhteşem Görünüyorsun Gerçekten..Çok Tebrik Ediyorum Seni :)
Merak Ediyorum Kilo Verirken Vücudunda Çatlamalar Meydana Geldimi Yada Nasıl Önledin ?

teşekkür ederim canım
evet tabiki bu kadar kilo verince krem filan da kullanmış olmama ramen özellikle karın ve üst bacak bölgemde çatlaklar oldu ama neyse ki çok da belirgin değiller
ciltten cilde cok farkediyo bu çatlak olayı.biraz da şans işi sanırsam ama beni rahatsız etmıyorlar.zayıf oluyım da çatlağım olsun biraz napalım:))

ne güzel bir hikaye varmış ben kaçırmışım yaaaa

talin gerçekten çok tebrik ederim ben bişiy sorcam göbegin için ayrı bir dpor yaptınmı

mesela ben 1 saat yürüyorum 5 ayda 12 kilo verdim ama sanki göbegim ve smit bölgem oldugu gibi duryor
sezeryanla dogum ikiz dogum yaptım

ne güzel bir hikaye varmış ben kaçırmışım yaaaa

talin gerçekten çok tebrik ederim ben bişiy sorcam göbegin için ayrı bir dpor yaptınmı

mesela ben 1 saat yürüyorum 5 ayda 12 kilo verdim ama sanki göbegim ve smit bölgem oldugu gibi duryor
sezeryanla dogum ikiz dogum yaptım

sağol canım
aslına bakarsın göbeğim için özel biişey yapmadım.benim hamile kalmöadan önce dümdüzdü karnnım,hiç göbeğim olmamıştı.tabi o kadar kiloyu alınca felaket bi duruma geldim ama şu anda yine dümdüz karnım.sanırım biraz yapı meselesi.tabiki çok da mekik çektim çalıştım
bu arada ben de sezeryenle yapmıştım doğumu
sana tavsiyem günde 500 tane mekik çek.göreceksin karın filan kalmayacaktır
sevgiler

gerçekten süper zayıflamışsın bende 1,5senağlama aydır cok sıkı bir diyetteyim ama sadece 3 kilo vermişim son 3 haftadır tıkkkkkkkkkk yok yürüyüşte yapıyorum ama nedense takıldım kaldım 69,3 kiloda sizleri okuyorum 1 ayda enaz 6 kilo veren var ben neden veremiyorum yaaaaaaaaaaa:çok üzgünüm:

tebrikler benimde 5 kilom kaldı vermem gerekn ve göbeğim:(
bu arada 500 tane mekik çekilirmi ya ben 50 tane zor cekiyorum

tebrikler benimde 5 kilom kaldı vermem gerekn ve göbeğim:(
bu arada 500 tane mekik çekilirmi ya ben 50 tane zor cekiyorum

:))))
öyle 500 mekik çekmek tabıkı bir kereden yapılacak bişey değil canım
5 kere 100 mesela.her gün çektiğin mekiğin sayısı sen farkında olmadan artar zaten.çünkü karın kasların daha güçlernir sen mekik çektikçe
çek bakalım günde 500 mekik karın filan kalıyor mu:)
canım benim gerçekten oluyo
dene başaracaksın
öptümŞeniz

inşallah canım kurtulurum benim kilomda yok aslında ama göbeğim çok fena bugün 100 çektim git gide çoğaltıcam

İdolümsün Talin! buyrunnnnnnnnn Harikasın! alkisalkisalkis Böyle devam! Asla geri dönemeyecek o kilolar!

Bende kilo vermeye yeni başladım, ama dün bir kaza yaşadığımı itiraf etmeliyim.
Geceleri uyanınca deli gibi bişeyler yemek istiyorum, sanırım kan şekerim düşüyor..bunu önlemek için böyle yeme krizine girdiğimde bir çay kaşığı bal yiyeceğim, bu yöntem çok işe yarıyor.
Şimdi bi kere ipin ucunu kaçırdım diye, hiçbir zaman umutsuzluğa kapılmayı düşünmüyorum, dünü kurtarmak için akşama nesfit yiyeceğim sadece, öğlen normal yediklerimi yerim, çünkü sonra akşama çok acıkıyorum.
Bu arada kilom 82,3, boyum 1,65..

Talin'ciğim öncelikle azminden dolayı seni tebrik ediyorum.Çok güzel kilo vermişsin ve bence çok da güzel olmuşsun.

Azminle güler yüzünle örnek oluyorsun.

Back