Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Talinim merhabalar,
Azmin için seni kutluyorum. Aslında istenirse, iradeye sahip olunursa verilebiliyor bunu deneyip sonucunu görmüştüm fakat belli yaştan sonra metabolizma yavaşlıyor ve artık kilo vermede problemler yaşanıyor. Bunun cevabınıda doktordan öğrendiğim kadarıyla vücut yağın % 5 'i kadarını artık vücuttan atmıyormuş bunun üzerine eklene eklene eğer egzersize ve yediklerinize dikkat etmezseniz o zaman kilo verilemiyormuş. :roflol:
Şu belli yaş sonrası metabolizmanın yavaşlamasıyla zor verilen kilolara nasıl bir çözüm bulmalıyız tatlım... Ayrıca fit görünüyorsun çok beğendim seni takdir ediyorum arkadaşım... opuyorumnanaktan
Banada çözüm yollarını anlatırsan sevinirim canım... 62 kiloyum ve 52 olmak istiyorum... vereliniortak
tebrikkkleeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr süperrrrrr görünüyorsun kısa zamanda gene aynı kilona düşersin canım kesin
tebrik etmek gereken bir başarı.
aslında diet insanın irade sınavı gibi bir şey.ben 32 yaşındayım iki oğlum var. evlenmeden ve doğumlardan önce 48-50 arası gidip gelirdim .diet yapanlara şaşırırdım ve iki kişinin yiyeceği kadar yemek yerdim.(halen yiyorum):icecream::hooray: ama acımasız yağlar yaşla beraber bizi terk etmiyorlar.ilk doğumda 20 kilo alınca aynada bir yabancı görmeye alışamadım ve hemen bir iki ayda eski kiloma döndüm.İkinci doğumu 15 kilo ile bitirdim.1.60 Türkiye standartı boyun olunca kilo almaman gerek gerçekten. Çok kötü görünüyor insan.şu anda 58 kiloyum ve vermem gereken 5 (hedef) kilom var ben onlardan geçtim ama onlar beni bırakmıyolar..Ama kesinlikle sıkıntılı iken evde oturmamak gerek.Kardeşimle ilgili sıkıntılı bir yaz ve kış geçirdim.O yüzden bedensel hareketler beynimin istediklerine kesinlikle karşı çıktı ve hop diye5 kilo eklendi bedenime .gören kimse kilolu olduğumu söylemiyor fakat ben kendime devasa geliyorum..Talincim resimlerin arasında hakikaten fark var.kilo kimseye yakışmaz..İrade savaşı burada başlamalı bence.sanırım bende hayatımda ilk kez diet yaparak fazlalıklarımı vereceğim. daha önceleri sadece hareketimi artırıp bazı yiyecekleri tüketmeyi bırakınca zayıflardım ..ama sanırım bu kez kilolar gitmemekte kararlı.hepinize iradeli günler........:hooray:
teşekkür ederim canım
bayağdır uğramıyodum bu topiğe ben de
artık eski kilomun bile altındayımalkisalkisalkis
çok şükür
nasıl yani aldım tekrar spora başlayacağım diyordun verdin mi ????pes diyorum ve tebrik ediyorum.
1,65 ve 83 kiloyum.denemediğim diyet kalmadı ama zaten hayatımda su ve spor yokken zayıflayamıyorum demek aptallık...ama kendimi bu çabalarla o kadar tüketmişim ki artık diyet ve spoor yapmak bana acizlk gibi geliyor.eşim orada istedğini yiyor spor yapmıyor ve zayıf; bense salaat 1 dilim ekmek ve sebze yemek zorundayım 7 den sonra bir şey olmayacak eve yapılandan yiyemem...
sanırım düşğncemi değiştirmem lazım eskiden azime umutla denemeler yapıyordum.inancım vardı.şimdi nasıl olsa başaramayacağım diye ne elim ne kolum kalkıyor öyle aman aman yemek de yok.ama sabahın 5 inde kalkıp başarı öyküleri okuyup azimlenmek yerine sen bu kadar iradeli değilsin diye kendi kendime eziyet ediyorum.saçmalık işte..
teşekkür ederim kızlar
nedense o sınır herkeste oluyor
ben de 57 nin 1 gr altına düşememişimdir mesela bugüne dek:çok üzgünüm:
son zamanlarda da biraz kilo aldım zaten
spora ara vermiştim ondan ama
spora tekrar başladım
kilo vermeye tekrar devam yani
ömür biter rejim bitmezkaydirigubbakcemile3
sevgilera.s.
talincim,seni tebrik ederim.bende 63 ten 78 e çıktım çok kötüyüm yani ama bende spora ve rejime başlıycam,senden öğrenmek istediğim.ben akşamları spor yapabilirim.ama yemekten öncemi sonramı yapmalıyım bilemedim::1no2:
canım arkadaşım tebrikler okadar güzel bir bayan olmuşsunki canı gönülden kutlarım inşallah bir daha hiç almassın taş gibi fıstık gibi olmuşsun