• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Talin'in Başarı Öyküsü 40 Kilo Verdi

merhaba talin tebrik ediyorum sizi ben de iki doğumdan sonra tam 87 kiloydum azimle 5 ayda 22 kilo verdim insan isteyince herşeyin üstesinden geliyor

Talinim merhabalar,
Azmin için seni kutluyorum. Aslında istenirse, iradeye sahip olunursa verilebiliyor bunu deneyip sonucunu görmüştüm fakat belli yaştan sonra metabolizma yavaşlıyor ve artık kilo vermede problemler yaşanıyor. Bunun cevabınıda doktordan öğrendiğim kadarıyla vücut yağın % 5 'i kadarını artık vücuttan atmıyormuş bunun üzerine eklene eklene eğer egzersize ve yediklerinize dikkat etmezseniz o zaman kilo verilemiyormuş. :roflol:
Şu belli yaş sonrası metabolizmanın yavaşlamasıyla zor verilen kilolara nasıl bir çözüm bulmalıyız tatlım... Ayrıca fit görünüyorsun çok beğendim seni takdir ediyorum arkadaşım... opuyorumnanaktan
Banada çözüm yollarını anlatırsan sevinirim canım... 62 kiloyum ve 52 olmak istiyorum... vereliniortak

talin tebrik ederim.ben de kk'daki başarı öykülerini okuyunca çok etkilendim.daha öncede 16 kilo vermiştim bi hırsla ama sonra bi sene koruyabildim stresle falan çok kilo aldım.burada başaranları görünce ayın 16sında başladım ben de tekrar şimdilik iyi gidiyor.sabahları yürüyorum.nasıl beslenmem gerektiğini biliyorum zaten tecrübeliyim yerimseniben lahana yağı aldım dün ona da başlıcam.hayal kurmak çok önemli kızlar.hep hayal ediyorum zayıflayınca ne giyeceğimi nasıl olacağımı kendimi nasıl hissedeceğimi.yasemin soysal'ın kitabında okumuştum.talin ben de senin gibi başarabilirim umarım.

Talinim merhabalar,
Azmin için seni kutluyorum. Aslında istenirse, iradeye sahip olunursa verilebiliyor bunu deneyip sonucunu görmüştüm fakat belli yaştan sonra metabolizma yavaşlıyor ve artık kilo vermede problemler yaşanıyor. Bunun cevabınıda doktordan öğrendiğim kadarıyla vücut yağın % 5 'i kadarını artık vücuttan atmıyormuş bunun üzerine eklene eklene eğer egzersize ve yediklerinize dikkat etmezseniz o zaman kilo verilemiyormuş. :roflol:
Şu belli yaş sonrası metabolizmanın yavaşlamasıyla zor verilen kilolara nasıl bir çözüm bulmalıyız tatlım... Ayrıca fit görünüyorsun çok beğendim seni takdir ediyorum arkadaşım... opuyorumnanaktan
Banada çözüm yollarını anlatırsan sevinirim canım... 62 kiloyum ve 52 olmak istiyorum... vereliniortak

canım benim öncelikle teşekkür ederim güzel sözlerin içinŞeniz
senin de fazla bi kilon yokmuş .zaten kilo fazla olmayınca vermek de daha zor oluyo.bi yerde tıkanıp kalıyorsun.önemli olan pes etmeden devam edebilmek ama bazen tak ediyo işte canımıza:))
evet belli bi yaştan sonra metabolizmanın yavaşladığı normal ama hızlandırmak da bizim elimizde aslında.sık ve az beslenerek metabolizma hızlanıyor.bebekler gibi günde 6 öğün yani.ayrıca spor yapmak da metabolizmayı hızlandırıyo.bunları yapabildiğin sürece kilo verme süreci de hızlanmış olur canım
hepimize kolay gelsin
çok öpüyorum seniŞeniz

tebrikkkleeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr süperrrrrr görünüyorsun kısa zamanda gene aynı kilona düşersin canım kesin :nazar:

tebrikkkleeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr süperrrrrr görünüyorsun kısa zamanda gene aynı kilona düşersin canım kesin :nazar:

teşekkür ederim canım
bayağdır uğramıyodum bu topiğe ben de
artık eski kilomun bile altındayımalkisalkisalkis
çok şükür

tebrik etmek gereken bir başarı.:nazar:
aslında diet insanın irade sınavı gibi bir şey.ben 32 yaşındayım iki oğlum var. evlenmeden ve doğumlardan önce 48-50 arası gidip gelirdim .diet yapanlara şaşırırdım ve iki kişinin yiyeceği kadar yemek yerdim.(halen yiyorum):icecream::hooray: ama acımasız yağlar yaşla beraber bizi terk etmiyorlar.ilk doğumda 20 kilo alınca aynada bir yabancı görmeye alışamadım ve hemen bir iki ayda eski kiloma döndüm.İkinci doğumu 15 kilo ile bitirdim.1.60 Türkiye standartı boyun olunca kilo almaman gerek gerçekten. Çok kötü görünüyor insan.şu anda 58 kiloyum ve vermem gereken 5 (hedef) kilom var ben onlardan geçtim ama onlar beni bırakmıyolar..Ama kesinlikle sıkıntılı iken evde oturmamak gerek.Kardeşimle ilgili sıkıntılı bir yaz ve kış geçirdim.O yüzden bedensel hareketler beynimin istediklerine kesinlikle karşı çıktı ve hop diye5 kilo eklendi bedenime .gören kimse kilolu olduğumu söylemiyor fakat ben kendime devasa geliyorum..Talincim resimlerin arasında hakikaten fark var.kilo kimseye yakışmaz..İrade savaşı burada başlamalı bence.sanırım bende hayatımda ilk kez diet yaparak fazlalıklarımı vereceğim. daha önceleri sadece hareketimi artırıp bazı yiyecekleri tüketmeyi bırakınca zayıflardım ..ama sanırım bu kez kilolar gitmemekte kararlı.hepinize iradeli günler........:hooray:

canım benim kilonun gitmemesi gibi bii durum olamaz
gerçekten azmedip üstüne gidersen başaracaksındır
evet bi süre sonra kilo verme işi duruyo.eskisi kadar hızlı olamıyo.bu çok da normal.vücut savunmaya geçiyo çünkü.ama bi süre mücadele edip yılmayınca zafer de sizin oluyo
bol şansŞeniz

teşekkür ederim canım
bayağdır uğramıyodum bu topiğe ben de
artık eski kilomun bile altındayımalkisalkisalkis
çok şükür

nasıl yani aldım tekrar spora başlayacağım diyordun verdin mi ????pes diyorum ve tebrik ediyorum.

1,65 ve 83 kiloyum.denemediğim diyet kalmadı ama zaten hayatımda su ve spor yokken zayıflayamıyorum demek aptallık...ama kendimi bu çabalarla o kadar tüketmişim ki artık diyet ve spoor yapmak bana acizlk gibi geliyor.eşim orada istedğini yiyor spor yapmıyor ve zayıf; bense salaat 1 dilim ekmek ve sebze yemek zorundayım 7 den sonra bir şey olmayacak eve yapılandan yiyemem...

sanırım düşğncemi değiştirmem lazım eskiden azime umutla denemeler yapıyordum.inancım vardı.şimdi nasıl olsa başaramayacağım diye ne elim ne kolum kalkıyor öyle aman aman yemek de yok.ama sabahın 5 inde kalkıp başarı öyküleri okuyup azimlenmek yerine sen bu kadar iradeli değilsin diye kendi kendime eziyet ediyorum.saçmalık işte..

nasıl yani aldım tekrar spora başlayacağım diyordun verdin mi ????pes diyorum ve tebrik ediyorum.

1,65 ve 83 kiloyum.denemediğim diyet kalmadı ama zaten hayatımda su ve spor yokken zayıflayamıyorum demek aptallık...ama kendimi bu çabalarla o kadar tüketmişim ki artık diyet ve spoor yapmak bana acizlk gibi geliyor.eşim orada istedğini yiyor spor yapmıyor ve zayıf; bense salaat 1 dilim ekmek ve sebze yemek zorundayım 7 den sonra bir şey olmayacak eve yapılandan yiyemem...

sanırım düşğncemi değiştirmem lazım eskiden azime umutla denemeler yapıyordum.inancım vardı.şimdi nasıl olsa başaramayacağım diye ne elim ne kolum kalkıyor öyle aman aman yemek de yok.ama sabahın 5 inde kalkıp başarı öyküleri okuyup azimlenmek yerine sen bu kadar iradeli değilsin diye kendi kendime eziyet ediyorum.saçmalık işte..

canım evet spora devam ediyorum ve artık eskisinden de zayıfım çok şükür.sanırım bu bende hastalık durumuna geldi.100 gram alsam rahatsız oluyorum
nre olursa olsun inancını kaybetmemen gerekiyo.çünkü gerçekten de herşeyi olması gerektiği gibi yaparsan kilo vermemenin imkanı yok.herşey iradede bitiyo
ya yemeklerle ya da aynalarla barışık olacaksın
ben ilkini tercih ettim
seçim seninyerimseniben

teşekkür ederim kızlar
nedense o sınır herkeste oluyor
ben de 57 nin 1 gr altına düşememişimdir mesela bugüne dek:çok üzgünüm:
son zamanlarda da biraz kilo aldım zaten
spora ara vermiştim ondan ama
spora tekrar başladım
kilo vermeye tekrar devam yani
ömür biter rejim bitmezkaydirigubbakcemile3
sevgilera.s.

talincim,seni tebrik ederim.bende 63 ten 78 e çıktım çok kötüyüm yani ama bende spora ve rejime başlıycam,senden öğrenmek istediğim.ben akşamları spor yapabilirim.ama yemekten öncemi sonramı yapmalıyım bilemedim::1no2:

talincim,seni tebrik ederim.bende 63 ten 78 e çıktım çok kötüyüm yani ama bende spora ve rejime başlıycam,senden öğrenmek istediğim.ben akşamları spor yapabilirim.ama yemekten öncemi sonramı yapmalıyım bilemedim::1no2:

canım benim yemek yedikten sonra spor yapmamalısın.yani tok karnına bu seni fazlasıyla rahatsız eder.çok hafif bişeyler yiyip 1 saat filan sonra spor yapabiirsin anca.tabi spor yapacağın saati bilemiyorum ama mümkn olduğunca yemeğini erken yemeye çalıiş
bazen ben de akşamları spora gidiyorum mesela
saat 6 gibi yemeğimi yiyorum.7 de spora gidiyorum 9 -9 buçukta evde oluyorum saat 10 gibi meyvemi yiyorum o kadar
geç saatlerde yemek yememeye çalış canım
bol şans

bende her türlü diyeti yaptım ama vermedim bi türlü 40 bedendim bu kışa kadar ama şu an 44 beden oldum keşke bende verebilsem bu kiloları tartıya çıkmaya korkuyorum

canım arkadaşım tebrikler okadar güzel bir bayan olmuşsunki canı gönülden kutlarım inşallah bir daha hiç almassın taş gibi fıstık gibi olmuşsun

maşaallah manken gibi olmuşsun sevgili talin,hem güzel hem ince hem de iradeli.hep böyle kalman dileğiyle

canım ne kadar hoş olmussun aslında ben senın kılolu halınıde cok beyenmıstım yuzun guzel oldugu ıçın kılo garıp durmamıs sende ama zayıflayınca sunu farkettım kı zayıflamak ınsanı genclestırıyor bende 30 yasındayım ve bir keresınde nerdeyse benımle aynı yas olan bırısı bana teyze demıstı o an çok kızmıstım ama kılo gercekten ınsanı daha yaslı gosterıyor
bende 120 ıle basladım nısanda sımdı 10 kılo vermıs durumdayım gunde 1 saat yuruyus ve 45 dk aletlı jımlastık yapıyorum ıyısallah bende bırgun senın gıbı basarı hıkaemı yazarım
yenıden tebrık edıyorum:nazar:

tebrık ediyorumm muhteşem olmuşsunn kilolu olmak hiç bir bayana yakışmıyor bende 1.70 boyunda 78 kiloyum ve amacım 55 kiloya ulaşmak herkes sana kilo yakışıyor boşver demeyi biliyor ama giyemediklerim için üzüldüğümü farketmiyolar ben de 2 haftadır diyet yapıyorum ekmeği hayatımdan çıkardım tamamen az yıyorum sık yıyorum genelde hep sebze yemeye çalışıyorum kızlar bu kiloları biz aldık biz vericez başka yolu yokkk

Back