Taksiciyle Alışkın Olmadığım Durum

Mereditciim bu mesaja son derece katiliyorum, lahmacun arasi havyar, ekmek arasi suşi gibisiniz diyorum, bosa harciyosun vaktini bu baltaci Zagor'la
Arkadaşlar da çok naif bir beyle tanıştırdılar. Biraz kafam allak bullak oldu. Dünyada böyle erkekler de mi varmış yav oldum.

annenle birbirlerinde numaralari var, kizimin sesi kotu geliyordu bir ara sor diyecek kadar samimiler, ortak tanidiklari icin annen adamdan haber aliyor ama adam “bir gun tanisiriz umarim” mi diyor annene?

ya benim uykum geldi okudugumu anlayamadim ya da ne sacma is bu.
Face to face anlamında.

Face to face anlamında.
ortak tanidik kim peki? yani annenin arayip yapacagimiz bir sey var mi diye soramayacagi ama yuz yuze tanismadigi birine onlar icin yapacagimiz bir sey var mi diye soracagi biri mi? eger boyle ortak cevreler barindiriyorsaniz adamla evinizdeki tuvaleti yorgani falan karsilastirma hic. benzersiniz az cok.

cok sacma ya. yani yazdigin her sey. sadece bu konu degil.

Adeta bir Can Yaman gibi. :KK53:

İbrahim Demirkol daha uygun sanki😂 Can Yaman janti kalıyor odun kırmaz 😂

Uuuu kaslı kolları, kirli sarı ten rengi, hafif yağlanmış saçları ile tam bir orman erkeği ya o. :KK8: Neden kırmasın yani?

Gözümde adam artık Can Yaman. Konu sahibi her konu açtığında adamı artık öyle gözümün önüne getireceğim. :KK70:
Sıyırıyorum galiba. :deli:

Benimki Harun Sinanoğlu'nun klonu gibi ya. Tipi, yüzü, boyu, davranışları. :KK70:

Eğer eski konularınıza bakmasaydım ex aşkımla çıktığını düşünecektim ki o olmadığını anladım. :KK70: Açıkça konuşmak gerekirse bizim duruma çoook benzeyen bir durum. Bu adamdan size yar olmaz. Nitekim eski sevgilimden de bir cacık olmayacağını anladığım için ayrıldım. :KK70:

Demek lavuk diyor? Hahshshsha :KK70:

ortak tanidik kim peki? yani annenin arayip yapacagimiz bir sey var mi diye soramayacagi ama yuz yuze tanismadigi birine onlar icin yapacagimiz bir sey var mi diye soracagi biri mi? eger boyle ortak cevreler barindiriyorsaniz adamla evinizdeki tuvaleti yorgani falan karsilastirma hic. benzersiniz az cok.

cok sacma ya. yani yazdigin her sey. sadece bu konu degil.
Belki sizin algılama duyularınızda problem vardır? Kaba saba bir şekilde yazdığın her şey saçma bla bla bla demeden önce bunu bir düşünseniz önce.

Eğer eski konularınıza bakmasaydım ex aşkımla çıktığını düşünecektim ki o olmadığını anladım. :KK70: Açıkça konuşmak gerekirse bizim duruma çoook benzeyen bir durum. Bu adamdan size yar olmaz. Nitekim eski sevgilimden de bir cacık olmayacağını anladığım için ayrıldım. :KK70:

Demek lavuk diyor? Hahshshsha :KK70:
Hangi yönleri benzer :KK70:

Bana karşı düşünceli davranan biri. Yani en azından hayatıma giren erkeklerden en üzerime titreyen bu kişi oldu. Bazen sabahları ısrarla işime bırakıyor. Acıktım diyorum elleri kolları dolu dolu geliyor. Geçenlerde onda kaldığımda gece birkaç kere ben uyurken saçımı okşamasına uyandım. Öyle mutlu oldum ki.
Ama ne yazık ki kaba yönleri de fazla.

Teşekkür ederim güzel yorumunuz için.
Rica ederim ne demek. Sizi çok iyi anlıyorum. Zaten başkalarının yapmadığı bir kaç düşünceli hareketi yeni biri yapınca direk artıya geçiyor gözümüzde. Sonrada eksi yanlarını hep görmemeye çalışıyoruz ilk artı kazandığı zamanlardaki güven dolu o huzuru tekrar istiyoruz çünkü. Ama iyi yanları kötü taraflarını yok etmiyor hepimiz biliyoruz. Bence böyle birinden vazgeçememek değilde yalnız kalmak korkutuyor olabilir ve bi yuzden iyi yanlarına odaklanıyor olabilirsiniz. Dilerseniz şunu düşünün. Bu kişi ile birlikte olduktan sonra eski sevgilileriniz ile birlikte olsaydınız ayrilma aşamasında ne düşünürdunuz. Bu en Azından kaba saba değil aynı dünyanın da insanıyız vs. Bunları düşünürdüm diye hissedersiniz zaten pişman olmazsınız suanki kişiden tamamen ayrilirsaniz. Umarım mutlu olacağınız en doğru kararı alırsınız. Hakkınızda en güzeli en hayırlısı olsun 💐💫

Taksiciyle durum yazınca kaba davrandı, para üstünü vermedi vb sandım. İnsan flört ettiği kişi için taksici, polis, manav falan yazar mı :olamaz: Bu yazış biçimi alternatif topikler getirebilir

Doktor başka kadınla konuştu
Polis dün akşam geç saatte aradı
Manav imalı konuşmalarda bulundu

:deli:
:deli::deli:

Sonra baktım konu sahibesi kimmiş diye, o zaman çaktım, serbest meslek erbabıysa konu sahibesi kesin koynuna girmiştir dedim hddfsdfsfsfsf

Belki sizin algılama duyularınızda problem vardır? Kaba saba bir şekilde yazdığın her şey saçma bla bla bla demeden önce bunu bir düşünseniz önce.
offf aman bi de bu cikti ya anna butun konulari biliyoruz yani sence bi mantik silsilesi icinde mi ilerliyorsun?

diger hakaretlerini de ustume alinmadim.

ayni tip yorganda yatmadigim adamla olmam prensip olarak diyip pointi anlayabilmeni umarak gidiyorum. 🌝

Yalnız Meredith Hanım, harbiden de hayırlı işler yani. Tanışmalar falan... :KK8::KK8:
Yeni tanıştığım kişi deniz subayı mı neymiş. Bayağı kültürlü, buram buram parfüm kokan, nezih bir semtte doğup yetişmiş biri. Yurtdışını gezmiş vs vs. Şiddete falan karşı.

Yeni tanıştığım kişi deniz subayı mı neymiş. Bayağı kültürlü, buram buram parfüm kokan, nezih bir semtte doğup yetişmiş biri. Yurtdışını gezmiş vs vs. Şiddete falan karşı.

Lise diploması var madem sana fazla gelebilir konu sahibesi, sen genelde adını yazmayı zor başaran kankalardan hoşlanmıyor muydun

Şaka şaka sende ilerleme görüyorum, böyle devam et kırocuklara devam etme sakın
:deli:

Alınmayın ama Meredith, siz de arayış içindesiniz. Bunu da az çok ara verdiğiniz şahıs seziyordur zannımca.
O sebeple istemiyorsanız adamı hiç umutlandırmayın derim. Bekletmeden olmayacağını bildirin derim. Bekledikçe umudu artacaktır çünkü.

X