Taksiciyle Alışkın Olmadığım Durum

Lise diploması var madem sana fazla gelebilir konu sahibesi, sen genelde adını yazmayı zor başaran kankalardan hoşlanmıyor muydun

Şaka şaka sende ilerleme görüyorum, böyle devam et kırocuklara devam etme sakın
:deli:
Kötü başladı ama sonu güzel bitti :KK70:

Ay ilk defa senden aferini kaptım galiba

Hangi yönleri benzer :KK70:

Taksici, kahve alışkanlığı, lavuk en popüler kelimesidir. :KK70: Türkçe’ye asla hakim değildir. Evet yatakta çok iyidir. :KK70: Yedirir içirir, şefkati ve merhameti görünce dersin bu adam çaldı kalbimi tamam. Ama sonra sular çekilince benim bu adamla ne işim var diye kendine sorarsın. Zaten o da derdi sen benimle nasıl berabersin anlamıyorum diye. :KK70: Tuhaf bir tecrübeydi benim için. Bir daha böyle saçmalamak istemem ama ben seni anlıyorum ben de ruhen çok zor günler geçirdiğim bir anda tanışmıştım onunla. Ve güzel bir arkadaşlığın ardından sevgili olmuştuk. Duygusal eksiklikten, boşluktan kaynaklı hatalar böyle yapıyor insanı.

Taksici, kahve alışkanlığı, lavuk en popüler kelimesidir. :KK70: Türkçe’ye asla hakim değildir. Evet yatakta çok iyidir. :KK70: Yedirir içirir, şefkati ve merhameti görünce dersin bu adam çaldı kalbimi tamam. Ama sonra sular çekilince benim bu adamla ne işim var diye kendine sorarsın. Zaten o da derdi sen benimle nasıl berabersin anlamıyorum diye. :KK70: Tuhaf bir tecrübeydi benim için. Bir daha böyle saçmalamak istemem ama ben seni anlıyorum ben de ruhen çok zor günler geçirdiğim bir anda tanışmıştım onunla. Ve güzel bir arkadaşlığın ardından sevgili olmuştuk. Duygusal eksiklikten, boşluktan kaynaklı hatalar böyle yapıyor insanı.
Peki aynı kişi olmadığına hangi noktaya istinaden emin oldunuz :KK70:

Ikinizi ayni anda mi idare ediyo nedir 😐

Bu gayet iyiymiş bence, öncekiler gerçekten çok kötüydü bununla devam et eski beğenilerine dönme derim
İnternetteki bir sözlükte 'Meriç' tabiri kullanılır bazı erkekleri sınıflandırmak için. Belki duymuşsunuzdur. Önceden nedenini anlamadığım bir şekilde kibar, kültürlü erkekler öyle gibi gelirdi bana. İçimde hiçbir tutku uyandırmazdı. Bu sefer bir şans vereyim dedim. Bu beye bir kez sarılmak gibi yaptığım bütün sekslerden, öpücüklerden daha çok zevk verdi sanki bana.

Kizim sen demiyo musun omuz mesafesi sordan boraya uzasin, basti mi titretsin, vurdu mu inletsin, omuzlayinca 150 herkül gücü bassin,abide bu özellikler var mi onu soruyorum
Onlar yok işte. Boyu kısa 177 mi 178 mi ne. Kaslı değil. Ama saçma bir şekilde bunlar gözüme batmadı.

İnternetteki bir sözlükte 'Meriç' tabiri kullanılır bazı erkekleri sınıflandırmak için. Belki duymuşsunuzdur. Önceden nedenini anlamadığım bir şekilde kibar, kültürlü erkekler öyle gibi gelirdi bana. İçimde hiçbir tutku uyandırmazdı. Bu sefer bir şans vereyim dedim. Bu beye bir kez sarılmak gibi yaptığım bütün sekslerden, öpücüklerden daha çok zevk verdi sanki bana.
Taksicinin şefkati, denizcinin şıklığı... Hangisini seçeceksiniz peki?
Şıklık derken sadece kıyafet değil, her haliyle mis gibi olan adamlar var. Hareketleri bile şık adamların ya.

X