- Konu Sahibi Meredith Grey
Ben sevmiyorum Can Yaman'ı ya. Ben Tom Ellis isterim.Alirim bi dal bxhzhz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben sevmiyorum Can Yaman'ı ya. Ben Tom Ellis isterim.Alirim bi dal bxhzhz
Kötü başladı ama sonu güzel bittiLise diploması var madem sana fazla gelebilir konu sahibesi, sen genelde adını yazmayı zor başaran kankalardan hoşlanmıyor muydun
Şaka şaka sende ilerleme görüyorum, böyle devam et kırocuklara devam etme sakın
Mamutu magaraya tasiyacak potansiyel de gördüysen tamamdir o iş hdhdhYeni tanıştığım kişi deniz subayı mı neymiş. Bayağı kültürlü, buram buram parfüm kokan, nezih bir semtte doğup yetişmiş biri. Yurtdışını gezmiş vs vs. Şiddete falan karşı.
Hangi yönleri benzer
Müge Anlı mı kaçtı içinize acaba birazcıkMamutu magaraya tasiyacak potansiyel de gördüysen tamamdir o iş hdhdh
Kötü başladı ama sonu güzel bitti
Ay ilk defa senden aferini kaptım galiba
Peki aynı kişi olmadığına hangi noktaya istinaden emin oldunuzTaksici, kahve alışkanlığı, lavuk en popüler kelimesidir. Türkçe’ye asla hakim değildir. Evet yatakta çok iyidir. Yedirir içirir, şefkati ve merhameti görünce dersin bu adam çaldı kalbimi tamam. Ama sonra sular çekilince benim bu adamla ne işim var diye kendine sorarsın. Zaten o da derdi sen benimle nasıl berabersin anlamıyorum diye. Tuhaf bir tecrübeydi benim için. Bir daha böyle saçmalamak istemem ama ben seni anlıyorum ben de ruhen çok zor günler geçirdiğim bir anda tanışmıştım onunla. Ve güzel bir arkadaşlığın ardından sevgili olmuştuk. Duygusal eksiklikten, boşluktan kaynaklı hatalar böyle yapıyor insanı.
Kizim sen demiyo musun omuz mesafesi sordan boraya uzasin, basti mi titretsin, vurdu mu inletsin, omuzlayinca 150 herkül gücü bassin,abide bu özellikler var mi onu soruyorumMüge Anlı mı kaçtı içinize acaba birazcık
Ikinizi ayni anda mi idare ediyo nedirTaksici, kahve alışkanlığı, lavuk en popüler kelimesidir. Türkçe’ye asla hakim değildir. Evet yatakta çok iyidir. Yedirir içirir, şefkati ve merhameti görünce dersin bu adam çaldı kalbimi tamam. Ama sonra sular çekilince benim bu adamla ne işim var diye kendine sorarsın. Zaten o da derdi sen benimle nasıl berabersin anlamıyorum diye. Tuhaf bir tecrübeydi benim için. Bir daha böyle saçmalamak istemem ama ben seni anlıyorum ben de ruhen çok zor günler geçirdiğim bir anda tanışmıştım onunla. Ve güzel bir arkadaşlığın ardından sevgili olmuştuk. Duygusal eksiklikten, boşluktan kaynaklı hatalar böyle yapıyor insanı.
İnternetteki bir sözlükte 'Meriç' tabiri kullanılır bazı erkekleri sınıflandırmak için. Belki duymuşsunuzdur. Önceden nedenini anlamadığım bir şekilde kibar, kültürlü erkekler öyle gibi gelirdi bana. İçimde hiçbir tutku uyandırmazdı. Bu sefer bir şans vereyim dedim. Bu beye bir kez sarılmak gibi yaptığım bütün sekslerden, öpücüklerden daha çok zevk verdi sanki bana.Bu gayet iyiymiş bence, öncekiler gerçekten çok kötüydü bununla devam et eski beğenilerine dönme derim
Onlar yok işte. Boyu kısa 177 mi 178 mi ne. Kaslı değil. Ama saçma bir şekilde bunlar gözüme batmadı.Kizim sen demiyo musun omuz mesafesi sordan boraya uzasin, basti mi titretsin, vurdu mu inletsin, omuzlayinca 150 herkül gücü bassin,abide bu özellikler var mi onu soruyorum
Peki aynı kişi olmadığına hangi noktaya istinaden emin oldunuz
1 hafta önce 27sine bastı.Yaşı tutmuyor 27-28 demiştin değil mi?
Ay hadi insallah adam nerdeyse 1.80, cüce dedin adama gozumden kacmadi sanma, orta de bariOnlar yok işte. Boyu kısa 177 mi 178 mi ne. Kaslı değil. Ama saçma bir şekilde bunlar gözüme batmadı.
Biz ayrıldık oldu epey yalnız öyle bir şey çıksaydı ayyyy inanamıyorumIkinizi ayni anda mi idare ediyo nedir
Hep çam yarmalarına alışık oluncaAy hadi insallah adam nerdeyse 1.80, cüce dedin adama gozumden kacmadi sanma, orta de bari
Yok tatlım benim lavuk 40 yaşındaydı. 27’sinde ki adamın ne işi var kahvede yaa amaaaan1 hafta önce 27sine bastı.
Taksicinin şefkati, denizcinin şıklığı... Hangisini seçeceksiniz peki?İnternetteki bir sözlükte 'Meriç' tabiri kullanılır bazı erkekleri sınıflandırmak için. Belki duymuşsunuzdur. Önceden nedenini anlamadığım bir şekilde kibar, kültürlü erkekler öyle gibi gelirdi bana. İçimde hiçbir tutku uyandırmazdı. Bu sefer bir şans vereyim dedim. Bu beye bir kez sarılmak gibi yaptığım bütün sekslerden, öpücüklerden daha çok zevk verdi sanki bana.
Taksici arkadasin exi sen olabilir misin? o da bi ihtimal, 178 dedigi taksici degil bu arada, o balta girmemis ormanlarda baltayla dolasiyo şu an, kasli masliBiz ayrıldık oldu epey yalnız öyle bir şey çıksaydı ayyyy inanamıyorum
Denizcide de o şefkat vardır bence belki de daha fazla.Taksicinin şefkati, denizcinin şıklığı... Hangisini seçeceksiniz peki?
Şıklık derken sadece kıyafet değil, her haliyle mis gibi olan adamlar var. Hareketleri bile şık adamların ya.