Taksiciyle Alışkın Olmadığım Durum

Haklısın. Ben de ilk duyduğumda rahatsız oldum ama adamın mizacı bu. Ondan dolayı biraz uzaklaşıp ilişkimizi vs gözlemlemek istedim.
O da o esnada senin etrafinda kac erkek dolaniyo onlari gozlemliyo, ekran goruntusu aliyo, mr, rontgen cekiyo, islemciye kaydediyo. Bu arkadas cok belli edemiyo ama senden yüzü bulsa yolup atar seni de, onlari da, asiri kiskanc

Aileniz istemiyordu bu adamı yanlış mı hatırlıyorum, ya da aileme uygun bir aday değil demiştiniz.
Bazı konularda annemle bana yardımı oldu. İyi bir insan ama yetişme koşullarımız, aile yapımız, evimizdeki tuvaletler-yorganlar bile farklı.

O da o esnada senin etrafinda kac erkek dolaniyo onlari gozlemliyo, ekran goruntusu aliyo, mr, rontgen cekiyo, islemciye kaydediyo. Bu arkadas cok belli edemiyo ama senden yüzü bulsa yolup atar seni de, onlari da, asiri kiskanc
Yolup atar seni derken accessdeniedcim?

Bazı konularda annemle bana yardımı oldu. İyi bir insan ama yetişme koşullarımız, aile yapımız, evimizdeki tuvaletler-yorganlar bile farklı.
Anneniz sizin gibi düşünmüyor, çocuğu uygun görüyor demek ki. Benim annem istemediği adamdan ne yardım alır, ne onu cenazesinde arar.. yolda görse selam vermez. Doğrusu da bu bence. Mesafe koymayan mesafe bulamaz, burada yaşadığınız gibi anlam verilemeyen hareketlere maruz kalırsınız. Siz de acaba ne yapmaya çalıştı dediğinize göre düğün yakın yani

Azıcık yüz göz olsanız, vurdulu kırdılı kıskançlık kavgaları başlar. Ama siz belli bir mesafeyi koruduğunuz için yapamıyor.
Pek zannetmiyorum. Hoş bir tabir değil ama aileden kaynaklı arkamın sağlam olduğunu biliyor. Yani başına fena patlar.

Kıyamadım size, naifliginize. Bakın net hissettiğimi söylüyorum bu adamdan bi b.k olmaz. Lutfen kurtarın kendinizi. Bu ne hadsizliktir boş durmuyor ne demek. O yetmiyormuş gibi ekranfotosu atmak ne demek. Koz olsun diye ekranfotosu almak ne demek. Ya anneniz nasıl o lafının üzerine devam sohbet edebildi. Bu adama ben olsam güvenmedim. Zaten denginiz değilmiş af edersiniz ne ayı oldugunuda göstermiş. Sutlayın gitsin.

Mereditciim bu mesaja son derece katiliyorum, lahmacun arasi havyar, ekmek arasi suşi gibisiniz diyorum, bosa harciyosun vaktini bu baltaci Zagor'la

annenle birbirlerinde numaralari var, kizimin sesi kotu geliyordu bir ara sor diyecek kadar samimiler, ortak tanidiklari icin annen adamdan haber aliyor ama adam “bir gun tanisiriz umarim” mi diyor annene?

ya benim uykum geldi okudugumu anlayamadim ya da ne sacma is bu.

Bana karşı düşünceli davranan biri. Yani en azından hayatıma giren erkeklerden en üzerime titreyen bu kişi oldu. Bazen sabahları ısrarla işime bırakıyor. Acıktım diyorum elleri kolları dolu dolu geliyor. Geçenlerde onda kaldığımda gece birkaç kere ben uyurken saçımı okşamasına uyandım. Öyle mutlu oldum ki.
Ama ne yazık ki kaba yönleri de fazla.

Teşekkür ederim güzel yorumunuz için.

Anne begendi Baltaci Zagor'u demek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…