Benim kirpiklerim çok kısaydı,takma kirpik,ipek kirpik var olan kirpikleri bir süre sonra döküyor.Çok moralim bozuluyordu ne denesem hep hüsranla bitiyordu yeni bir ürün çıkmış ben 10 haftadır kullanıyorum M2Beaute kirpik uzatma ürünleri kullanıyorum,serum ve canlandırıcı yani;kirpiklerimde gerçekten bir güzellik görüyorum.İnsanlar fark ediyor artık,ben eczaneden aldım ancak başka yerde satılıyor mu bende bilmiyorum.Bence denemelisiniz,doğal olan güzel oluyor benden tavsiye.
bende takma kirkip kullananlardanim canim ozellikle esimle berabe oldugumuz ozel zamanlar...
benim kullandigim kirpiklerim genelde hep dogal ve goz seklime gore. bence kirkip takacaksaniz oyle haftalik yada aylik sakin kullanmayin cunku onlarin kullanimi daha zor ve bir tane kirpik dustugunde takmazi bi o kadar zor. ben genelde toplu kirpik kullaniyorum oda yapistiriciyla kendim yapiyorum ve yatacagim zaman cikartiyorum.
ayrica bence takma kirpik dogal gorundugu surece kotu gorunmez aksine gozleri daha da bi on planda tutar[/QUOTE
Yapıştırıcısını kendin nasıl hazırlıyorsun bende denemek isterimde bide yapıştırıcının kalıntısını nasıl temizliyorsun cevap için şimdiden çok sağol
Yapıştırıcısını kendin nasıl hazırlıyorsun bende denemek isterimde bide yapıştırıcının kalıntısını nasıl temizliyorsun cevap için şimdiden çok sağol
canim benim aldigim kirpikler paket ve icindede yapistiricisi var. kuaforler normalde yapistiriciyi goze suruyorlar ve sonra kirpigi takiyorlar ama o benim biraz zoruma gidiyo. bende kirpigi cimbizla tutarak yapistiriciyi suruyorum ne cok kalin ne cok ince, her yerine esit olarak suruyorum ve cimbiz yardimiyla takiyorum ellerimlede bastiriyorum taktigim zaman. ve cikartigimda yapistiriciyida ister normal makyaj temizleme ile temizle yada sabunla. zaten kirpikleri cikarttigindada yapistiricinin buyuk kismida cikiyo zadece az bisi kaliyo onuda temizlemek hic zor degil guzelim
Ben de takma kirpik almak istiyorum,nedene hangi marka alıyorsunuz kızlar? Bu arada ben Bursa'da ikamet ediyorum, burda mac yok..
Ben de takma kirpik almak istiyorum,nedene hangi marka alıyorsunuz kızlar? Bu arada ben Bursa'da ikamet ediyorum, burda mac yok..
Ben ipek kirpik yaptırdım, ümraniyede... Yeni açılan bir güzellik salonunda 120 ytl ye yaptılar ama deydi doğrusu, çünkü kimse takma olduğunu anlamıyor, sanki gözümde hiçbişey yok gibi... Lenslerden dolayı rimel kullanamıyordum bu iyi oldu, yaptıralı 2 hafta oldu, 3 ay kalır dediler ayda bir rötüş yapcaklar 10 ytl ye, bekliyorum bakalım ne kadar zaman daha gidecek, şimdilik süper
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?