Takısız nişan

vallahi bu sevdiğisi tam aileci
bu aile bu kız gelince oğullarını yemeye daha çok devam edecek 34 yılın alışkanlığı var
rakip geldi diye sinirlenecekeler
aynı eve oturup kızın da parasını yemek istiyorlar çok açık göz aile

Yani artık tecrübeli bir BDVci olarak valla içime doğdu acaba karşı taraf mı cimri/kötü diye. Böyle konularda hemen konu sahibesini linçlemek doğru dğil bence, bazı konu sahibesleri ve aileleri net aç ama bazı konularda da karşı taraf berbat o yüzden sorayım dedim .
Kız yazmış ki oğlanın parasını elinden alıyorlar, letgodan eşya alalım diyorlar sonra da nişanda ölü taklidi yapıyorlar :ruh:Diğer konulara da kaç bunlardan yazmışlar konu sahibesine 3tür kaç yazılıyor umarım zorla başınız yakmaz:KK51:

Evleri gidene kadar bekleyin o zaman yani insanlar para vereceklermiş ne yapsınlar valla anne babanın da bu kadar karışması ne bilim kendileri yapsınlar o zaman

Merhaba kuzular nişanda erkek tarafı takı takamayacğını onun yerine maddi yardım para vs yapacaklarını söylediler eşya için.Altın arttığı için alamamışlar.

Nasıl olucak annem de haklı olarak baskı yapıyor bana böyle olur mu diye.bende arada kaldım .
Hemen uzaklaş.Ayranın yok içmeye ... gidersin derler adama.hiç bu toplara girme

Hakikaten terör ama. Sonra yıllarca konuşuluyor , biz de sana saat taktık. Adamın koluna takmak isteyeceği saati mi taktın ? Adam belki saat takmayı sevmiyor.

Cep telefonu çıktı çıkalı kaçımız için saat ihtiyaç ? , telefondan bakıyoruz saate.

Adama birkaç bine niye saat alıyorsun ? Adam belki işportadan veya uygun fiyatlı bir yerden alıp kullanacak. Ki saat takan adamın , saati vardır zaten.
telefon takılsın bence saat yerinee.maddiyata göre oppo da olurr afyon daaa :KK45:

Dışardan görünen ya da görmemizi istedikleri odur belki.

Benim yakin arkadaşimin kaynanasi evlerini aldı, evlenirken arkadaşimin dolabini baştan aşagiya aldı, cok altın taktilar ama arkadaşim hamileyken bile kaynanasinin evine temizliğe gitmiş. Bunu da çevrede çoğu kimse bilmez. Yakin zamana kadar ben bile bilmiyordum.

Benim yakin arkadaşimin kaynanasi evlerini aldı, evlenirken arkadaşimin dolabini baştan aşagiya aldı, cok altın taktilar ama arkadaşim hamileyken bile kaynanasinin evine temizliğe gitmiş. Bunu da çevrede çoğu kimse bilmez. Yakin zamana kadar ben bile bilmiyordum.
iyi de her takı takılan kadın kaynanasına temizliğe gitmiyor ki?ayrıca konu sahibi 22 ayar setler pırlantalar kelepçeler vs istememiş.erkek ya da kız ailesi hiç mi düşünmez otuzlarına gelen çocuğu için 2 3 bilezik bir kolye bir küpe?ya da 34 yaşındaki erkeğin neden birikimi yok?aile aldıysa elinden zaten o adamla evlenilmez aile yönetir o evliliği.

Aman biz daha niye çene yoruyoruz acaba bende okuyorum hala 🤭 konu sahibi cevap dahi vermiyor. Anladığını ummak istiyorum sadece. Yoksa ilerleyen zamanlardaki konularını hepimiz tahmin ediyoruz.

Hakikaten terör ama. Sonra yıllarca konuşuluyor , biz de sana saat taktık. Adamın koluna takmak isteyeceği saati mi taktın ? Adam belki saat takmayı sevmiyor.

Cep telefonu çıktı çıkalı kaçımız için saat ihtiyaç ? , telefondan bakıyoruz saate.

Adama birkaç bine niye saat alıyorsun ? Adam belki işportadan veya uygun fiyatlı bir yerden alıp kullanacak. Ki saat takan adamın , saati vardır zaten.
He ya. Kızlarına kilo kilo altın, her şeyin iyisinden isterler, adam bekar evinden kettle getirse olay olur, ama damada indirimden düşürülmüş ortalama bir markanın saati, don gömlek gecelik. Ne ala memleket.

He ya. Kızlarına kilo kilo altın, her şeyin iyisinden isterler, adam bekar evinden kettle getirse olay olur, ama damada indirimden düşürülmüş ortalama bir markanın saati, don gömlek gecelik. Ne ala memleket.
sen niye dellendin ayollll?konu sahibi o kadınlardan değil ki?tam tersi ezilen sınıfından olacak evlenirse :KK45: :KK53:

iyi de her takı takılan kadın kaynanasına temizliğe gitmiyor ki?ayrıca konu sahibi 22 ayar setler pırlantalar kelepçeler vs istememiş.erkek ya da kız ailesi hiç mi düşünmez otuzlarına gelen çocuğu için 2 3 bilezik bir kolye bir küpe?ya da 34 yaşındaki erkeğin neden birikimi yok?aile aldıysa elinden zaten o adamla evlenilmez aile yönetir o evliliği.

Her taki takan zorla takmiyor veya temizlik yaptirmiyor😁 belirttim zaten kimi aile kendi istediği icin yapiyor veya şanim yurusun diye yapiyor. Konu sahibi için değil tüm yorumlarim farkli farkli ihtimaller üzerinden degerlendiriyorum sadece bu taki=deger olaylarini.

Ay ben anneme cevabımı vermiştim. O da takı istiyordu sen ne takacaksın benim eşime demiştim bozulmuştu. İkinciye evli annem onu bahane etti. Bizde hep kendi bildiğimizi yaptık eşimle 🤭

Evrensel adetler ( bdv tabiri ) dersen sen de onlara uyarsın tabi.

Altını , evi anlatıp gösteriş yapmak başka , yarın kaynanam da temizlik günüm demek başka.

Bir ömür birbirleriyle çekişip dururlar artık. Sevgi , saygı kaldı mı aralarında ?

Herkes o kadar mutluysa boşananlar kim , boşanmayıp evde hır gür oturanlar kim.
Herkes değil ne yazık ki... Fakat ben çok samimi olarak hep bunu görüyorum. İsteyen istediğini açıkça dile getirenler ve rest çekmeyi bilenler genelde istediğini alıyor. Konu sahibinin yerinde olsam illaki istiyorsam ve beni bu durum rahatsız ediyorsa sevgilime söylerdim bunu.

sen niye dellendin ayollll?konu sahibi o kadınlardan değil ki?tam tersi ezilen sınıfından olacak evlenirse :KK45: :KK53:
Yok yani, daha da kötüsü bu adamın ailesine para harcatarak bu adamla evlenirse düşeceği makus talihten kaçabileceğini düşünmesi. Adam aynı adam, istersen milyorlar harcat, ailesinin dibinden ayrılmayacak.

X