Bu aşk falan değil hadi ki diyelim aşk bu olsun, ne değişir? Adama geri mi döneceksin? Aşk bu mu, aşk şu mu diye diye saçma sapan durumları romatize ederek hayatınızı mahvetmeyin. Yok ağlamış da, yok namaz kılıyormuş da, yok bekarete önem veriyormuş da, karısı kıskançmış da... Adamın tutarsız olduğu, dengesiz olduğu, güvenilmez olduğu her davranışından belli. Lafı örneklerle uzatmak istemiyorum da cluba gitmesinden de, sizinle iki ayda cinsellik yaşamasından da, dini kullanarak şov yapmasından da belli yani. Adamın derdi kız düşürmek, bunun için her şeyi yapacak, her yalanı söylecek karaktersiz biri olduğu belli. Hadi başta anlamamış olabilirsin (başta da belliymiş de hadi gözüne perde inmiş olsun) sonra bu adam seni aldatmış (aldatmak sadece seksle olmuyor) ve buna rağmen barışmışsın ağladı diye? Ben olsam ağlamasını da tutarsız, güvenilmez ve dengesiz biri olduğunun işareti olarak görürdüm. Aldattığı kızlar sana durumu açıklamış "Kemalim yapmaz" moduna girmişsin? Adama kız, söv, ağla, üzül, bunları hissetmen normal, kendine zaman tanı ama asla bu adama ya da bunun gibi birine dönüp bakma. Adam yerine koyma. Böyle aşk olmaz. Aşk dengeli, huzurlu, iyi hissettiren, güvende hissettiren bir şeydir. Ayrıca ben kendime bunu neden yaptım diye sorgulayıp bu durumdan öğrenmen gerekenleri öğren. Suç adamda olsa da sen de onun sana bunu yapmasına izin vermişsin.