- 30 Nisan 2014
- 5.475
- 17.106
2-Kocaman adam ağlar mı karşımda?1- ilişkimizin başında da bakire olduğumu ve onunla birliktelik yaşayamacağımı söyledim oda bu duruma cok mutlu oldu benım oyle seylerde gözüm yok zaten dedi ben herseyı gördüm dedi ama beni istediğini benle birlikte olmak istediğini hep söylüyordu bir kac kez birlikte kaldık benım korkularımdan dolayı bırlıktelık olmadı 2 ayın sonunda biz artık birliktelik yaşamaya başladık ve ilklerimi onunla yaşadım gram pişmanlık hissettirmedi
Kızoş sen yaşadıklarını hırs yapma, aldığın derse yorumla. Otur yat kalk şükür et. Hırs yapacağına, nerde hayat yaptım demek ki bu yaptıklarımda bir hata vardı diye düşün. Tekrarlama.
Dini , imanı olan vicdanlı adam namazı kendi için kılar. Kendi nefsini köreltmek için, seninle beraber olmak istemez ve seni eve atmaya da çalışmaz. Bunları söyleyen bir yandan da ben çok dindarımı kullanan adamsa, sende güvenini kazanmak, boyamak için kullanır. Günahtan korkar.
ve evet erkekler çok rahat ağlar. Karşıdakini kandırmak için anında ağlayan çok kadın, erkek var. Hüngür hüngür böğüre böğüre ağlarlar. Kandırılmışsın ama sanırım herkese kolay inanıyorsun.
Son düzenleme: