Takı mevzusu..

Tava kullanmadan tek tabak yemek ısıtmak falan da çok kolay ve hızlı oluyor. Ben seviyorum mikrodalgayı pahalı bişey de değil, alınabilir yer varsa
Bazen birşeyler ısıtmak için arıyorum açıkçası düşünüyorum son zamanlarda. Tadı bozulmadan ısıtıyordur inşallah :)

Ama onun ailesine karşı olan sorumlulukları iş arkadaşlarına karşı olan sorumluluklarından daha fazla. Siz olsanız önce ailenizi mi yoksa iş arkadaşınızı mı düşünürdünüz?
İlk önce Ailem , daha sonra arkadaşlarım .
Şuan ev kredisi ödüyoruz rahata erdik şükür ilk zamanlar süreki bir masraf çıkıyodu. Yok evlenneler , yok çocuğu olnlar , yok makınamın bozulması hepsını hallettik çok şükür.
Para yerıne konur lütfen huzurunuzu bozmayınn . Uygun fiyatlı bır mikrodalga fırın alın . Eşiniz söz vermişse çok ayıp olur.

iş arkadaşına çeyrek çok fazla. normalde para toplanır 50 tl gibi bir para verilir çok samimi değilse. ama para toplanmıyorsa 50 tl düşük kalır. 100 tl takabilir mesela düğün esnasında. haklısınız bence..

müdürü ya da şefiyse çeyrek takması gerekir

değilse gram taksın

İş arkadaslarımdan bana yakın olanlar evlendiğimde ceyrek taktılar .diğerleri aralarında para toplayıp bişey aldılar.yani yakın arkadasıysa yapabilir.ben bu arkadaslarımdan sadece birinin bebegi olunca ceyrek taktım.yani karsılık vs içinde takmadılar.yinede samimiyet durumları önemli.7ay cok kısa bir süre.belkide digerleri ceyrek takmayı düşünüyordur esinizde onların yanında az bişe takmak istememiştir.

İyi de bizim iş yerinden çevreden her ay bir iki kişinin yazın 5 6 kişinin düğünü oluyor.hepsine yetişsek ekonomik olarak çökeriz.

Mutlaka altın takmak istiyorsa belki gram altına ikna edebilirsiniz. Ben çok yakın olmadıklarıma hediye yerine gram altın alıyorum.

Bireysel almadim cunku bizde para toplanirdi ki herkes esit verirdi orn yarimmi takilacakceyrekmi takilacak neyse artik altinin fiyati bolunur 7-8 kisi herkes payiba duseni verirdi hepimizin adina nikaha giden takardi bizde gitmissek ekstra bise takmazdik
Valla yillarca cocuk ,evlilik,sunnet,dogumgunu durumlarina verdim durdum toplasam hatiri sayilir miktardir sonra karsi taraf yada sen ayrilinca zaten kopuyorsun kimse kimseyi aramiyor o yuzden 7aylik ise kasmazdim hani birkac yillik olsa neyse ortak yapiliyorsa katilmasi daha mantikli gibi

Kendi on ayak olsun para toplasın şirkette adam başı 50 lira verseler 600-700 gibi bir para tapar. Düğün sahibi için daha makbul böylesi

Bu arada yanlis bakmadiysam firinda ceyrkte bas basa anlattigin esin arcelikten assagi almaz tahminim birak alsin konu kapansin sonra yonlendir evlilik cocuk islerinde para toplama olayini duzenlesin on ayak olsun onda en azindan kimse stres olmuyor
Her ay biri evlense dogursa kim kime nasil yetissin yasam sartlari zor

Kendi on ayak olsun para toplasın şirkette adam başı 50 lira verseler 600-700 gibi bir para tapar. Düğün sahibi için daha makbul böylesi
Evet söylediğiniz de mantıklı ama kabul etmez. Düğün sahibi ilginç eşim düğün sahibinden de ilginç

Evet fiyatlar çok yakın ama ben bu kadar kısa süredeki samimiyete de eşya almayı yakıştıramıyorum. Kel alaka yani of bilemiyorum

Doğru söylüyorsunuz ancak hep biz kadınlar huzurumuz kaçmasın diyoruz. Hep biz sıkıyoruz dişimizi. Sizi bilemem ancak eşiniz tutumlu ve yerinde hareket eden bir adam değilse malesef ben düşünmek durumunda kalıyorum bu tarz şeyleri

Mutlaka altın takmak istiyorsa belki gram altına ikna edebilirsiniz. Ben çok yakın olmadıklarıma hediye yerine gram altın alıyorum.
Evet ha para takılmış ha gram. Yani bilemiyorum. Yorumlar tak gitsin minvalinde ancak garipsiyorum bu durumu

Bencillik ediyosunuz tabiki. İş yerinde 7 ay değilde yol çalışanlar çeyrek yıldan daha çalışanlar daha m küçük takmalı. Yani millet takarken eşinşz biz daha yeni tanışıyoruz diyip takmasın m. Bütceniz uygun değilse sizi zorlarsa ayrı mesele.

Çalışanların hepsini tanıyorum patron ve koordinatör harici altın takacak birini düşünmüyorum. Patron akraba zaten. Herhalükarda takacak. Bu yarışa girmeye gerek var mı

Bencillik yapmiyorsunuz esimin 10 yillik tanidigi arkadaslari bile is yerinde toplanip ceyrek almislar 7 ay da ne samimiyet kurulmus da ceyrek alacakmis bana cok sacma geldi benim akrabalarim bile bana firin almadi.

Bencillik yapmiyorsunuz esimin 10 yillik tanidigi arkadaslari bile is yerinde toplanip ceyrek almislar 7 ay da ne samimiyet kurulmus da ceyrek alacakmis bana cok sacma geldi benim akrabalarim bile bana firin almadi.
Evet herkesin çevresi iş arkadaşları ayrı ancak bana da kimse aman aman bir yardımda bulunmadı. Dolayısı ile ben kendi çevremden pay biçiyorum. Bizde yakın akraba harici kimseye pek altın takılmaz ona keza eşyada alınmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…