Takacak durum yok işte onu anlamıyor. Takarsa sıkıntı çekeceğiz görmek istemiyor aynı ay 2 adet çeyrek yapmak eminim ki bir çok insanı zorlarTakcak durumu varsa takmamak ayıp olur fazla abartıyorsun bence
Sen düşünmüyor olabilirsin canım da mutlaka düşünen de vardırBen düşünmüyorum
Yani benim taktığım sizin deyiminizle bana dönmeyen de var
Önemli olan o andaki ilişki
Yarının garantisi mi var ya ölürsek diye kimseye hediye yapmayalım mı
Mikrodalga yokken ihtiyaç yok gibi gelen, varken de sürekli kullanılan bir alet. Bence güzel de bir hediye. Mısır bile patlatıyorÇevre baskısı değilde kendi egosu diyelim. Evet o yüzden. Bıraksam hem fırın alır hem altın takar. Mikrodalga yok evet ama hiçte ihtiyaç duymadım. Yerimiz yok zaten mutfakta. Örneklendirmek istedim.
Ayyy düşünecek olan da takmasın yahu . çok lazımdı milletin takacağı üç kuruş sanki ne büyütüyoruz ama...Sen düşünmüyor olabilirsin canım da mutlaka düşünen de vardır
eşinizin üstüyüm diye bahsettiği müdür şef konumu ise bizim şirkette kimi üstler altın takarSıkıntıya girmeden yapabilecek durumda olsam inanın yapardım. Ancak dediğim gibi bende kendimce yapmak için beklediğim şeyleri hayata geçirmeyi planlamıştım. Borcumuz bitmek üzere çünkü. Bu ay bir arkadaşımız doğurdu. Ona da 1 çeyrek yazsam 500 tl yapıyor. Eşim bana bunu söylemiyor. Emrivaki yapıyor çünkü kendisi ev ekonomisi, hesap kitap bilmez. İşyerinde toplanan bir para yok. O kendi başına birşeyler yapmak istiyor.
Mısır mi :)Mikrodalga yokken ihtiyaç yok gibi gelen, varken de sürekli kullanılan bir alet. Bence güzel de bir hediye. Mısır bile patlatıyor
Evet kağıt poşet içinde yağlı tuzlu mısırlar satılıyor, paketi atıyorsun patlayıp çıkıyor :) harika bişey benceMısır mi :)
Demiş evet ama bana da dedim diyemiyor kızacağımı bildiği için. Kıvırıyor. Maddi olarak Ocak 2018 sonu tam anlamıyla bir miktar düzeleceğiz. Bende eşya planlarını şubat itibari ile hayata geçireceğim ama anlamıyor. Başkasına yapalım da bizde olan geç olsa da olur diye düşünüyor sanırım
Bi araştırayım böyle çeşitli işler yapıyorsa bende alayım ben gereksiz diye hiç düşünmedim :)Evet kağıt poşet içinde yağlı tuzlu mısırlar satılıyor, paketi atıyorsun patlayıp çıkıyor :) harika bişey bence
Alıcam demiştir. Nasıl dediğini de biliyorum. Benim eşimi tanıyan herkes eli açık cömertlikten ziyade bu konularda saf olduğunu bilir. Konuşmalara bakılırsa zaten evlenecek adam istemiş fırınıZaten alcam demiş bi nevi söz vermiş almamak olmaz bi daha böyle birşey yapmaması için uyarı yaparsınız artık yapcak birşey yok
Tava kullanmadan tek tabak yemek ısıtmak falan da çok kolay ve hızlı oluyor. Ben seviyorum mikrodalgayı pahalı bişey de değil, alınabilir yer varsaBi araştırayım böyle çeşitli işler yapıyorsa bende alayım ben gereksiz diye hiç düşünmedim :)
Şef değil bir mağazanın müdürü. Ama eşimde huydur o başkaları ne diyecek diye para düşünmez. Benzin alacak parası yoksa bile bulur buluşturur illa arabayla gider( elalem neden acaba bugün arabayla gelmedi demesin diye) biri evlenir birşey ister almam demez (elalem yoksa fakir mi yada neden demesin diye) asla itiraf etmez ama egolarına kibirine yenik düşer. Tamam düşkün değiliz ancak kendi yağında kavrulan bir aileyiz. Kimseye olduğumuzdan farklı görünmek gibi bir derdimiz yok. En azından benimeşinizin üstüyüm diye bahsettiği müdür şef konumu ise bizim şirkette kimi üstler altın takar
eşinizin içinden geldi demek ki
normal biz personeller aramızda para toplar ona göre bişey yaparz
Siz de haklısınız biz sıktıkça erkekler akıtmaya mutlaka bir yer buluyorlarErtelemeyin derim siz erteledikçe gereği yok olsada olur olmasada olur şeklinde düşünüyodur.
Daha geçen hafta arkadaşı evleniyo diye bin lira yolladı eşim . Arkadaşın annesi bize bin lira takmıştı ama 3 çocuğu var hepsiyle samimiyiz ben üçe böler tskarız diye düşünüyodum onlarda nişanlı söuleyince düşünemedim dedi
Biraz kıt erkekler yüzüne yüzüne söylemeden anlamıyolar. Ocağı beklemeyin zora girin az yesin az konuşsun aldıklarınızı ödemrye başlayın
Eşin de değer veriyor demek bi anda ben alırım demiştir. Olan olmuş artık alsın. Bi daha da böyle birşey yapmaması konusunda uyar. İnsan bazen ilk duyunca sinir krizi bile geçirebilir. Benim ihtiyacım varken sen neden millete söz veriyorsun diye ama biraz sakinleşince düşününce söz vermiş artık yüzyüze de bakacaklarını düşünüyorsun birşey demek anlamsız geliyor.Alıcam demiştir. Nasıl dediğini de biliyorum. Benim eşimi tanıyan herkes eli açık cömertlikten ziyade bu konularda saf olduğunu bilir. Konuşmalara bakılırsa zaten evlenecek adam istemiş fırını
Ama onun ailesine karşı olan sorumlulukları iş arkadaşlarına karşı olan sorumluluklarından daha fazla. Siz olsanız önce ailenizi mi yoksa iş arkadaşınızı mı düşünürdünüz?Normalde bu durum bızde tam tersidir. Eşim ev ekonomisini düşünür bense yiyim içim gezim tozım .
Eşindeee aynı benım gbi etrafına para yedirenlerden . Belki işyerındekilerın altında kalmak istemıyodur yaa onu da anlamak lazım :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?