kızlar her birinize ayrı ayrı cvp yazmak isterdim.çok güzel yorum yazanlar var.bilmediğim düşünemediğim yerlerde aydınlatıyorsunuz beni sağolun.
ablam çıktığıyla evleniyor bursalı bir çocukla,çocuğa da saçma gelmiş ama çocuk ortak bir karara varılır demiş.halam da kuzenim de farklı illere evlendiler ve onlar da aynı tepkiyi verirken benimki böyle konuşunca canım sıkıldı işte.
hiç bu açıdan düşünmemişiim haklısın:asigim:En büyük hatan kocam diyeceğin adamı birileriyle
hem de akrabalarının (müstakbel) eşleriyle karşılaştırman!!
neden bunu yapıyosun?
neye göre karşılaştırıyosun?
bence seninki sana değer verdiği için
maddiyattan çok uzakta gördüğü için sevginizi ters bir tepki göstermiş.
Neden kendi açından bakıyosun?
"seninle elbette evlenmek isterim.elbette takı takılır ama bunun pazarlığı yapılmaz,herkes gönlünden kopanı verir "dedi
çok isabetli söylemiş canım..arkadaşının maddi durumunu bile bile şimdiden altın pazarlığı yapman hiç hoş olmamış..sizin adetleriniz öyle olabilir,oda size "bizim adetlerimizde böyle bişey yok,sende buna saygı göster" derse napıcaksınız? ne kadar güzel laf etmiş size sevgiliniz..sizin kafaya takıp surat astığınız mevzuya bakın bide..bilezik ve altın sayısı!!!! hemde daha çıkıyorken..onun canıda çok sıkılmıştır sizin konuşmlarınızdan,emin olun..ailesiyle paylaşmaz bu diyoloğu umarım..evlendiğinizde elinize geçicek sermayeyi düşünüceğinize,yaşıycağınız mutlu günleri,sevdiğiniz adamla geçireceğiniz bir ömrü düşünün..herkes 8 bilezik ,5 reşatla evlenmiyo..
"seninle elbette evlenmek isterim.elbette takı takılır ama bunun pazarlığı yapılmaz,herkes gönlünden kopanı verir "dedi
çok isabetli söylemiş canım..arkadaşının maddi durumunu bile bile şimdiden altın pazarlığı yapman hiç hoş olmamış..sizin adetleriniz öyle olabilir,oda size "bizim adetlerimizde böyle bişey yok,sende buna saygı göster" derse napıcaksınız? ne kadar güzel laf etmiş size sevgiliniz..sizin kafaya takıp surat astığınız mevzuya bakın bide..bilezik ve altın sayısı!!!! hemde daha çıkıyorken..onun canıda çok sıkılmıştır sizin konuşmlarınızdan,emin olun..ailesiyle paylaşmaz bu diyoloğu umarım..evlendiğinizde elinize geçicek sermayeyi düşünüceğinize,yaşıycağınız mutlu günleri,sevdiğiniz adamla geçireceğiniz bir ömrü düşünün..herkes 8 bilezik ,5 reşatla evlenmiyo..
Katılıyorum. Çocuk ne güzel cevap vermiş. Hiç kırıcı davranmamış bence.
Bence onla bunla karşılaştırmayı bırak sevdüceğini
gururunu adetleri de bi kenara bırak
ve en şirin halinle özür dile
bu bişey alıp götürmez ne senden ne gururundan
sadece sevdiğin adamın kırılan kalbini verir sana...
ben olsam öyle yapardım.
tabi sen bilirsin yine de...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?