Takı kavgası yaptık(Arkadaşlar bakarmısınız)?

Ya yanlış anlaşılmasın. ben şimdiye kadar yazdığım şeylerde
hep birbirinizi sevdiğinizi ve bu para gibi kıytırıktan k.çımın kenarı mevzulardan
sevginizin yıpranmasını istemediğim için
bu tarzı kullandım.
öpüşün de barışın hadi:lepi:
Hep bu etraf yüzünden oluyo biliyorum.
Ama etrafındaki herkesin aynı şeyi yapması ya da düşünmesi
senin ya da kocanın yanlış düşündüğü ya da yaptığı anlamına gelmez.
Bunu hiç unutma.

buna adet deniyorsa o zaman bide şu açıdan bakalım
siz bizim burda adet böyledir almanız gerekiyor dediğinizde
karşı tarafta bizim burda öyle bir adet yok bunuda ilk defa duydum
şimdi kimin adetlerine göre hareket edeceğiz dediğinde
cevabınız ne olacak??

çok yardımcı oldunuz sağolun kızlar.inşallah ilerde orta yol bulunur.veya biraz önceki bi ablamın söylediği gibi bi çözüm oluşturulur.ama tokat gibi konuşunca cnm sıkıldı.
hepinize çoklarca kez tşk ediyorum

Ya adet madet değil bunlar bu arada..adet dediğimiz şey merasimlerdeki şekillerdir..giyim kuşamdır,oturup kalkmadır,falandır fişmandır..bilezik sayısının adetlerimizle ne alakası var..hem ne demek erkek tarafı kız alıyor! kız malmıki alınsın verilsin..kızda erkeği alıyo o zaman..dağ gibi delikanlıyı nikahı altına alıyor..onunda bedelini ödesin kız tarafı oldu olucak..elbet bişeyler takılıp takıştırılıcak..sayı belirtip bu kadar itici olmaya ne gerek var..evleniyomusun,şirketmi kuruyosun? hiç anlamam bu mantığı valla..

bi bilsem bende cvbı.heralde cvp vermeme hakkımı kullanırım:1no2:

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

cnm cidden adet böyle gerçekten.ama bu takıları ne kız evi ne erkek evi alır.bunlar gelinle damadın olur,isterlerse bankaya atarlar,isterlerse kullanırlar bititirirler

bak canım evliliğinizi adet denilen böle saçma mide bulandırıcı bir olay üstüne güç bela kurarsanız emin ol bu senin hayatının her anında karşına çıkacak olan olur o yüzden ozaman gele hayır ola sabır sakinlik ve mantıkkkkkkkkkk okaaaaaa:)

bu kadar sayı vermekte erkek arkadaşınızın sizi üzecek kadar sert konuşması da fazla olmuş. bence eşin olacak biraz daha saygılı davranmalı sana karşı. sonuçta sen 12 olacak diye diretmemişsin. bence seni üzmesine izin verme açık ve net konuş

cnm cidden adet böyle gerçekten.ama bu takıları ne kız evi ne erkek evi alır.bunlar gelinle damadın olur,isterlerse bankaya atarlar,isterlerse kullanırlar bititirirler

berrak inanamıyorum sana he sende sanırım ailen formatında düşünüyosun sen bence bu çocucugu karşılıksız sevip sevmediğini düşün nikah masasına oturmadan önce çok üzgünüm şuan eşin olacak kişi adına ama kusura bakma hala neyin bahsini yapıyosun

aynen katiliyorum.Böyle pazarliklari (kim yaparsa yapsin) hic hos bulmuyorum.....

Bence o kadar ağır bi konuşma yok ortada
ama tabi kız milleti beklediği gibi cevap alamayınca neye yorar kafada
adam iğde der laf niğdeye gider
Sana çok iş düşüyo.
Ağırlığını koymalısın.
Ailenden cay demiyoruz kimseye
ama dengede tut
bi tarafı yapıyım derken öbür tarafı yıkma.

Oldum olası anlamamışımdır bu 5 bilezik10 altın mevzusunu:uhm:
Hayatta neyin garantisi varki,o takıların garantisi olsun
Bence erken konuşmakla hata etmişsiniz.
Bana kalsa hiç konuşmamak gerek ama,illede bizde adet böyle diyorsanız doğru zamanı bekleyin.

bi bilsem bende cvbı.heralde cvp vermeme hakkımı kullanırım:1no2:

yani adetler yöreden yöreye fark eder
eğer siz bu adetler için esnek kurallar koymuyorsanız
sadece sizin yörenizden bu adetleri benimsemiş hadi onuda geçtim
benimsemek yetmiyor çükü maddi güce dayalı bir adet olduğu için
yerine getirebilecek biriyle hayatınızı birleştirmeniz lazım değil mi
bence biraz esnek davranın ailenizi ikna edin

ya bak benim eşim durumu gayet iiiii biriydi ama bir toplu iğne istemedik gün geldi gelinliğimi alıcak parası yoktu o gün ben aldım bak gelinliğimi ben aldım diyorum ve hiçte gocunmadım zamanı gelince bana fazlasını yaptı böleeee düşün ortak yaşam iki kişilik düşünmek budur tek beden tek yürek olmak budur,

berrak ya içimden bi ses sen hala bu çocuğa yükleneceksin diyo.
çünkü cevapların kararsız hala.
bence yazılanların hepsini bidaha oku.

anlayışla.

canım büyükleriniz,kendi egolarını tatmin etmek için,ele güne karşı koltuk kabartıp,hava atmak için adet diye yutturmuşlar size kanımca..bilezik sayısından adet olur mu hiç? geline altın takmak adettir her yörede..ama işi sayıya dökersen adı değişir onun..sevgilinle konuş yanlış anladın filan de..boş buşundum canım cicim de..kafasında yanlış bi imaj bırakma..

tbrk ettim vallahi.helal sana

amelia cnm gerçekten ben herkes bana hak verir sanıyodum cvp larda gösterilen yolu idrak etmeye çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…