yaa ksın elınde bsıey yokkkı sAdece adetlerını soylemıss fazladaa kısa yuklenmemmk gerekkk dedıgım gıbııı eger erkke tarıfına cok yuklenselerr elınde sonun o darlıgı zaten kızları yasıycakkkk yanı huzursuluga bıle deymesss
bi bilsem bende cvbı.heralde cvp vermeme hakkımı kullanırım:1no2:buna adet deniyorsa o zaman bide şu açıdan bakalım
siz bizim burda adet böyledir almanız gerekiyor dediğinizde
karşı tarafta bizim burda öyle bir adet yok bunuda ilk defa duydum
şimdi kimin adetlerine göre hareket edeceğiz dediğinde
cevabınız ne olacak??
Ya adet madet değil bunlar bu arada..adet dediğimiz şey merasimlerdeki şekillerdir..giyim kuşamdır,oturup kalkmadır,falandır fişmandır..bilezik sayısının adetlerimizle ne alakası var..hem ne demek erkek tarafı kız alıyor! kız malmıki alınsın verilsin..kızda erkeği alıyo o zaman..dağ gibi delikanlıyı nikahı altına alıyor..onunda bedelini ödesin kız tarafı oldu olucak..elbet bişeyler takılıp takıştırılıcak..sayı belirtip bu kadar itici olmaya ne gerek var..evleniyomusun,şirketmi kuruyosun? hiç anlamam bu mantığı valla..
cnm cidden adet böyle gerçekten.ama bu takıları ne kız evi ne erkek evi alır.bunlar gelinle damadın olur,isterlerse bankaya atarlar,isterlerse kullanırlar bititirirlerYa adet madet değil bunlar bu arada..adet dediğimiz şey merasimlerdeki şekillerdir..giyim kuşamdır,oturup kalkmadır,falandır fişmandır..bilezik sayısının adetlerimizle ne alakası var..hem ne demek erkek tarafı kız alıyor! kız malmıki alınsın verilsin..kızda erkeği alıyo o zaman..dağ gibi delikanlıyı nikahı altına alıyor..onunda bedelini ödesin kız tarafı oldu olucak..elbet bişeyler takılıp takıştırılıcak..sayı belirtip bu kadar itici olmaya ne gerek var..evleniyomusun,şirketmi kuruyosun? hiç anlamam bu mantığı valla..
cnm cidden adet böyle gerçekten.ama bu takıları ne kız evi ne erkek evi alır.bunlar gelinle damadın olur,isterlerse bankaya atarlar,isterlerse kullanırlar bititirirler
"seninle elbette evlenmek isterim.elbette takı takılır ama bunun pazarlığı yapılmaz,herkes gönlünden kopanı verir "dedi
çok isabetli söylemiş canım..arkadaşının maddi durumunu bile bile şimdiden altın pazarlığı yapman hiç hoş olmamış..sizin adetleriniz öyle olabilir,oda size "bizim adetlerimizde böyle bişey yok,sende buna saygı göster" derse napıcaksınız? ne kadar güzel laf etmiş size sevgiliniz..sizin kafaya takıp surat astığınız mevzuya bakın bide..bilezik ve altın sayısı!!!! hemde daha çıkıyorken..onun canıda çok sıkılmıştır sizin konuşmlarınızdan,emin olun..ailesiyle paylaşmaz bu diyoloğu umarım..evlendiğinizde elinize geçicek sermayeyi düşünüceğinize,yaşıycağınız mutlu günleri,sevdiğiniz adamla geçireceğiniz bir ömrü düşünün..herkes 8 bilezik ,5 reşatla evlenmiyo..
çok yardımcı oldunuz sağolun kızlar.inşallah ilerde orta yol bulunur.veya biraz önceki bi ablamın söylediği gibi bi çözüm oluşturulur.ama tokat gibi konuşunca cnm sıkıldı.
hepinize çoklarca kez tşk ediyorum
bi bilsem bende cvbı.heralde cvp vermeme hakkımı kullanırım:1no2:
cnm cidden adet böyle gerçekten.ama bu takıları ne kız evi ne erkek evi alır.bunlar gelinle damadın olur,isterlerse bankaya atarlar,isterlerse kullanırlar bititirirler
tbrk ettim vallahi.helal sanaya bak benim eşim durumu gayet iiiii biriydi ama bir toplu iğne istemedik gün geldi gelinliğimi alıcak parası yoktu o gün ben aldım bak gelinliğimi ben aldım diyorum ve hiçte gocunmadım zamanı gelince bana fazlasını yaptı böleeee düşün ortak yaşam iki kişilik düşünmek budur tek beden tek yürek olmak budur,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?