- 27 Ocak 2014
- 504
- 96
- 123
günaydın cnmGünaydınnnnnnnnnnnnn
kızlar günaydın
ben bugün pazara gidicem
kışa hazırlık için sebze vs. alıcam
ya çok heyecanlıyım
ilk defa kendi evim için yalnız başıma bi kış hazırlığı yapıcam
siz böyle bi hazırlık yaptınız mı ya da yapıyor msnz?
dondurucum yok ama yeni eve geçince almayı düşünüyoruz
no-frost artık ne kadar alırsa yapıcam bişeyler
akşama da yemeğim yok
makarna filan yapayım yaaa
yakın olsak neyse de bizim memlekete arabayla gitmek bile sıkıntı kasım gibi gitmeyi düşünüyoruz ama aktarmalı uçakla tabi...onda da ancak kendi eşyalarımız ve belki ufak tefek şeyler verebilir annem çünkü bagaj uçakta sıkıntı oluyo ve özellikle yiyecekleri attırıyolar bazen almıyorlarKayınvalidem ve annem sağolsun.
İkiside hazırlamış kavanozda domates konservesi,salça,bamya,vişne fln
Ben birde onlarla uğraşamam yaaa hazırcıyım o konuda
yakın olsak neyse de bizim memlekete arabayla gitmek bile sıkıntı kasım gibi gitmeyi düşünüyoruz ama aktarmalı uçakla tabi...onda da ancak kendi eşyalarımız ve belki ufak tefek şeyler verebilir annem çünkü bagaj uçakta sıkıntı oluyo ve özellikle yiyecekleri attırıyolar bazen almıyorlar
kv de de 6-8 saat mesafede bişeyler yapmış ama tarhana, turşu, yaprak vs. ama dondurucu için bişey yok tabi
hem benim için zevkli olucak biraz bakalım artık uğraşıcam biraz ama olsun tecrübe edinmiş olucam
günaydın cnmSana kolay gelsin o zaman cnm.
Valla bn normal ev işlerine yetişemiyorum onları hiç yapmaya niyetim yoktu isabet oldu.
Körün istediği bi göz Allah verdi iki göz
kızlar günaydın
ben bugün pazara gidicem
kışa hazırlık için sebze vs. alıcam
ya çok heyecanlıyım
ilk defa kendi evim için yalnız başıma bi kış hazırlığı yapıcam
siz böyle bi hazırlık yaptınız mı ya da yapıyor msnz?
dondurucum yok ama yeni eve geçince almayı düşünüyoruz
no-frost artık ne kadar alırsa yapıcam bişeyler
akşama da yemeğim yok
makarna filan yapayım yaaa
günaydın cnm
bende bulunduğum durumdan iyi birşeyler çıkarmaya çalışıyorum bi nevi kendi kendimi teselli ediyorum
hem mutfak işleri zevkli beni sinir eden gelin geldiğim evin çok dağınık ve kirli olması
evim böyle tarumar olmayaydı yada temizlikçi/yardımcı bulaydım birini şu an çok daha rahat ve mutlu olurdum
artık yavaş yavaş yapıyom bende cnm
şaka gibi ya bugün perşembe zaman su gibi geçiyor
ohhh yarın cuma yaaa
acaba bu h.sonu ne yapmalı?
Canım yemek alışkanlığınıza göre pek çok şeyden ufak ufak yapabilirsin. Ben hem kışın rahat etmek adına hemde doğum olacağı için bebekle kışı geçireceğimiz için baya hazırlık yaptım.
Bamya, barbunya, enginar,karnıyarıklık kızarmış patlıcan, musakka için kızarmış patlıcan, domates rendesi, kavrulmuş biber, menemen, sarmalık taze yaprak, taze dolma biber, közlenmiş kırmızı biber, karışık sebzeli türlü , kavrulmuş kereviz bunlar derin dondurucuya yaptıklarım.
Kayınvalidem ile de patlıcanlı-biberli-domatesli bir kahvaltılık sos yaptık.
Hamarat insanın hali başka tabiiiii
Hamile halinle bunları nası yaptın hayretler içerisindeyim
Bu arada sene başı işten çıkıyorum kısmetse kızlar ocak gibi
Biraz evde takılıcam dinlencem,kendime ve evime zaman ayırıcam
Bana hamarat diyene bak, valla senin balık sofran benim iştahımı kabarttı , balık balık diye tutturdum eşimeValla patlıcanların bir kısmını geçen hafta cuma akşamı yaptım gece 12:20'de bitti. Benim evimin orada semt pazarı kuruluyor cuma günleri, az az alıp yaptım valla.
Bir de bebekle rahat olsun diye, patatesli börek, peynirli börek, yaprak sarma, poğaça, sigara böreği, köfte, ayıklanmış temizlenmiş tavuk, köftelik kıyma, yemeklik kıyma da hazırladım. Elimin altında hazır bulunsun. Şimdi bebekle yeni bir düzen kurana kadar bana çok faydası olacak bu yaptıklarımın.
bu yazdıklarınıza göre sanırım bende ikinizin arasında bişeyim ne karınca nede a.böceğiOyyy canım valla sory canının çekceni bilsem koymazdım...
Sen aynı çalışkan karınca gibisin şimdi çalışıp sonra rahat etcen.
Bende ağustos böceğiyim sanırım
Hiç bişy yapmıyorum ne verirlerse hazıra konuyorum
cnm maşallah sana...benim bu ilk daha alışıcam inş.Canım yemek alışkanlığınıza göre pek çok şeyden ufak ufak yapabilirsin. Ben hem kışın rahat etmek adına hemde doğum olacağı için bebekle kışı geçireceğimiz için baya hazırlık yaptım.
Bamya, barbunya, enginar,karnıyarıklık kızarmış patlıcan, musakka için kızarmış patlıcan, domates rendesi, kavrulmuş biber, menemen, sarmalık taze yaprak, taze dolma biber, közlenmiş kırmızı biber, karışık sebzeli türlü , kavrulmuş kereviz bunlar derin dondurucuya yaptıklarım.
Kayınvalidem ile de patlıcanlı-biberli-domatesli bir kahvaltılık sos yaptık.
bu arada cnm maşallah senin plan şimdiden beni yorduBizim daha haftasonu gelmeden plan belli cumartesi kardeşimin doğum günü var annemlere gidicez.
Pazarda bebek görmeye ve fuara gidicez.İşte sana haftasonu bitti.
Hangi ara ayşenur ev temizlicek toparlıcak ütü yapıp çamaşır yıkıcak oda meçhul
Bu arada pazartesi veya salı günü burada olmayabilirim işe 1 gün gelmicem.
Araba alıyoruzda devir işlemleri fln var
bu arada cnm maşallah senin plan şimdiden beni yordu
ama gez eğlenmene bak ev işi her zaman yapılıyo, kardeşin için de mutlu yeni yaşlar ve
arabanız da şimdiden hayırlı olsun Allah kazadan beladan korusun (amin)
Günaydın kızlaaarrrr
ohhh h.sonu geldi ne güzel
biz bu h.sonu için plan yapmadık bakalım artık kafamıza göre takılmayı düşünüyoruz...
bi de kızlar sizinkiler (yani eşleriniz) arkadaşlarıyla yalnız takılıyo mu? yada takılmak istiyor mu? tutumunuz ne oluyor? ne yapmak lazım eğer gitmek isterse...Şimdi bizimkinin 2 yıldır burda bi çevresi var ve bekar bay arkadaşları var 1-2 tane...Evlilerle bekar old. için takılmamış bekarlarla takılmış doğal olarak şimdide bekar arkadaşlarıyla yine takılmak istiyor bende olumsuz bakıyorum yani beni evde bırakıp gitmesini istemiyorum...Sebebinide güzel güzel dedim; senin bi çevren var ok! Ama benim burda kimsem yok senden başka ve senin hatrına katlanıyorum buraya dedim yani senin yalnız bırakıp gitmemen lazım, çok istersen beraber gidelim...Bu defa da bekar arkadaşlarının rahat edemeyeceği kanısında, artık çocuklar arkadan buna ne dedi bilmiyorum ama ben de belli bi zaman daha geçsin belki o zaman gitmene izin verebilirim dedim ama şimdi istemiyorum dedim tamam dedi bakalım artık hayırlısı...Güzel yorumlarınızı bekliyorum kızlar, özelden de yazabilirsiniz
geçmiş olsun cnmKizlarrr cok hastayim ben konuyu izlemeye aldim ama bildirim gelmiyor iyimi aysenur ve kubra opuyorum sizi nasilsiniz
Kizlarrr cok hastayim ben konuyu izlemeye aldim ama bildirim gelmiyor iyimi aysenur ve kubra opuyorum sizi nasilsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?