bu arada ne güzel ya keşke bi düğün olsa da biz de gitsek ohhh ne güzel olurdu....ama şu an en çok yeğenimi merak ediyorum, gidip seveyim koklayayım biraz...memlekette bi düğün olsa da gitsem hani
evet insanın başka şehir havasını değiştiriyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu arada ne güzel ya keşke bi düğün olsa da biz de gitsek ohhh ne güzel olurdu....ama şu an en çok yeğenimi merak ediyorum, gidip seveyim koklayayım biraz...memlekette bi düğün olsa da gitsem hani
havamız değişsin cnm ya, enerji dolup gelelim(enerji harcayıp geliyoz o da ayrı ya hani )...evet insanın başka şehir havasını değiştiriyor
Valla bn artık girip yazmıyorum yazan varsa cvp veriyorum bundan sonra böyleslm kızlar...(Melo ve Ayşenur)
bi haftayı daha doğrusu haftasonunu geride bıraktık
ama güzel ve yeni bi hafta hepimizin olsun inş.
umarım sizlerde de her şey yolundadır...
bi ümit ki hala bu foruma girip yazıyorum olur da kızlardan birileri gelir diye belki (nil, dila, gamze,almor ve diğer arkadaşlar tabiki)
günaydın canımGünaydın kızlarrrrrrr
geç de olsa günaydın cnmValla bn artık girip yazmıyorum yazan varsa cvp veriyorum bundan sonra böyle
günaydın canım
cumartesi kontrol vardı
herşey yolunda inş.
minik prenses büyüsün dursun seninle
kek azıcık yanmış onun dışında iyi bu arada
yakın zamanda da poğaça ve kurabiye yapmayı düşünüyorum
hadi hayırlısı
e tabi yemek de 2 tane yaptım (fırına tepsi attım, dolma yaptım)
yarın akşama kadar kafam rahat ohhhhhhh
bu akşam bi çorba yaparım onu da yemekten saymıyom yani ondan kızlar
bi hamaratlık bi hamaratlık
ablam dün tlf da (tarif isterken tabiiii) gözümle görsem inanmam dio kek yaptığım için
evet cnm bende gördüm çok da şıklardı çok beğendim onları çoooookkkkk maşallah diyeyimGittik canım kontrolümüze, her şey yolunda çok şükür. Birlikte büyüyoruz Sen nasılsın bakalım? Ayşenur Bursa'daydı valla, gezdi durdu bizde takip ettik
bu arada kontrolünüz sıkıntısız geçmiş canım, bunun içinde geçmiş olsun diyeyim
ablam her kontrolü ultrason resimleriyle birlikte arşivlemişti
matbaacıda düzenleticek bi ara
günaydın cnmBende saklıyorum hepsini, sağlıkla kucağımıza alalım onları güzel bir albüm yapacağım. Birde ilk günlerden beri hemen hergün kızıma birşeyler yazıyorum ileride okur diye. Onlarla beraber güzel bir derleme olabilir.
günaydın cnm
zaten senin de bu konuyu es geçmeyeceğini tahmin etmiştim...
bizim kızda kesin bir şeyler yazmıştır ama bizim haberimiz yoktur....
duygusal annecikler sizi...
ben artık son günlere gelince çok sabırsızlanmıştım doğsada görsem diye, doğdu ama ben yokum teyzesi göremedi.Şimdi whatsap dan resim video + görüntülü aramalarla yetinmeye çalışıyorum...kasım da gidicem inş. muhtemelen sende doğmuş olcan nillll
Azcık gezdim nil ya zaman yetmedi valla fazla gezemedim ama çok beğendim Bursayı.
Gerçekten baya güzel yaşanılası bir yer yanlız trafik maşallah şaşırdım.
Bu arada teşekkür ederim kızlar çok sağolunnnn güzel yorumlar için uyumlu olmaya çalışıyoruz işte
evet bende kızlar erken gelir diye biliyorum...bakalım prenses sana ne sürpriz yapıcak?Günaydın canım; valla Kasım'ın 6-7'si gibi herhalde olacak doğum. Normalde görünen tarih 12'si 14'ü falan ama o kadar bekleyeceğini düşünmüyoru, kız bebekler erken gelirmiş. Bakalım kısmet