• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

slm kızlar...(Melo ve Ayşenur)
bi haftayı daha doğrusu haftasonunu geride bıraktık :(
ama güzel ve yeni bi hafta hepimizin olsun inş. :KK31::KK31::KK31::KK31::KK31:
umarım sizlerde de her şey yolundadır...
bi ümit ki hala bu foruma girip yazıyorum olur da kızlardan birileri gelir diye belki (nil, dila, gamze,almor ve diğer arkadaşlar tabiki):KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

slm kızlar...(Melo ve Ayşenur)
bi haftayı daha doğrusu haftasonunu geride bıraktık :KK43:
ama güzel ve yeni bi hafta hepimizin olsun inş. :KK31::KK31::KK31::KK31::KK31:
umarım sizlerde de her şey yolundadır...
bi ümit ki hala bu foruma girip yazıyorum olur da kızlardan birileri gelir diye belki (nil, dila, gamze,almor ve diğer arkadaşlar tabiki):KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:
Valla bn artık girip yazmıyorum yazan varsa cvp veriyorum bundan sonra böyle:110:

Valla bn artık girip yazmıyorum yazan varsa cvp veriyorum bundan sonra böyle:110:
geç de olsa günaydın cnm
ohhh haftasonu ne güzeldi yaaa
ama eminim senin ki daha dolu geçti cnm
pazar günü hazırlandık gidiyoruz saat 12 gibi paaat bi tlf ve eşimin acilen iş yerine gitmesi lazım
ahhhh ahhhh az daha erken çıksaydık gittiğimiz yerde tlf çekmiyodu
bize ulaşamıyacaklardı
eşim çok üzüldü bende teselli ettim
eve döndük yemek yaptım
hayatımda ilk defa kek yaptım:KK54:

kek azıcık yanmış onun dışında iyi bu arada
yakın zamanda da poğaça ve kurabiye yapmayı düşünüyorum
hadi hayırlısı
e tabi yemek de 2 tane yaptım (fırına tepsi attım, dolma yaptım)
yarın akşama kadar kafam rahat ohhhhhhh
bu akşam bi çorba yaparım onu da yemekten saymıyom yani ondan kızlar
bi hamaratlık bi hamaratlık :KK76::KK76::KK76:
ablam dün tlf da (tarif isterken tabiiii) gözümle görsem inanmam dio kek yaptığım için:p:p:p

günaydın canım
cumartesi kontrol vardı
herşey yolunda inş.
minik prenses büyüsün dursun seninle

Gittik canım kontrolümüze, her şey yolunda çok şükür. Birlikte büyüyoruz :KK48: Sen nasılsın bakalım? Ayşenur Bursa'daydı valla, gezdi durdu bizde takip ettik :KK48::KK48:

kek azıcık yanmış onun dışında iyi bu arada
yakın zamanda da poğaça ve kurabiye yapmayı düşünüyorum
hadi hayırlısı
e tabi yemek de 2 tane yaptım (fırına tepsi attım, dolma yaptım)
yarın akşama kadar kafam rahat ohhhhhhh
bu akşam bi çorba yaparım onu da yemekten saymıyom yani ondan kızlar
bi hamaratlık bi hamaratlık :KK76::KK76::KK76:
ablam dün tlf da (tarif isterken tabiiii) gözümle görsem inanmam dio kek yaptığım için:p:p:p

O kadar mı umutsuz vakaydın ya:KK48: Yemek yapmak bir zevktir, bende dün sabah eşimden önce uyandım, patatesli poğça sever , hemen patatesli poğça yaptım, ama sanırım asıl canı isteyen benmişim ki, en çok ben yedim :oops:

Gittik canım kontrolümüze, her şey yolunda çok şükür. Birlikte büyüyoruz :KK48: Sen nasılsın bakalım? Ayşenur Bursa'daydı valla, gezdi durdu bizde takip ettik :KK48::KK48:
evet cnm bende gördüm çok da şıklardı çok beğendim onları çoooookkkkk maşallah diyeyim
nilcim yemek yapmayı çok severim aslında benim için de yemek yapmak bir zevk inan bana
ama hamur işi olayına hiç girmemiştim
biraz 3 beyazdan uzak duruyordum o nedenle
ama şimdi eşim için yapıyorum
onunla beraber bende 1-2 atıştırıyom
bu arada ablamın eşi çok oburdur
o aynı anda kek, kurabiye, poğaça,pizza,tavuk ğöğsü ve daha hatırlayamıyorum inan
bunları geçtim eniştem bide eve işten gelişte ya kadayıf ya baklava, şöbiyet vs. alır gelir mutlaka düşün
ablamın inanaması benim hamur işine uzak olmam ama eşimin sevdiği için benim buna katlanmam :KK76::KK76:

bu arada kontrolünüz sıkıntısız geçmiş canım, bunun içinde geçmiş olsun diyeyim
ablam her kontrolü ultrason resimleriyle birlikte arşivlemişti
matbaacıda düzenleticek bi ara :KK56::KK56::p:p:p

bu arada kontrolünüz sıkıntısız geçmiş canım, bunun içinde geçmiş olsun diyeyim
ablam her kontrolü ultrason resimleriyle birlikte arşivlemişti
matbaacıda düzenleticek bi ara :KK56::KK56::p:p:p

Bende saklıyorum hepsini, sağlıkla kucağımıza alalım onları güzel bir albüm yapacağım. Birde ilk günlerden beri hemen hergün kızıma birşeyler yazıyorum ileride okur diye. Onlarla beraber güzel bir derleme olabilir.

Azcık gezdim nil ya zaman yetmedi valla fazla gezemedim ama çok beğendim Bursayı.
Gerçekten baya güzel yaşanılası bir yer yanlız trafik maşallah şaşırdım.
Bu arada teşekkür ederim kızlar çok sağolunnnn güzel yorumlar için uyumlu olmaya çalışıyoruz işte :KK39:

Bende saklıyorum hepsini, sağlıkla kucağımıza alalım onları güzel bir albüm yapacağım. Birde ilk günlerden beri hemen hergün kızıma birşeyler yazıyorum ileride okur diye. Onlarla beraber güzel bir derleme olabilir.
günaydın cnm
zaten senin de bu konuyu es geçmeyeceğini tahmin etmiştim...
bizim kızda kesin bir şeyler yazmıştır ama bizim haberimiz yoktur....:KK70::KK70:
duygusal annecikler sizi...
ben artık son günlere gelince çok sabırsızlanmıştım doğsada görsem diye, doğdu ama ben yokum :( teyzesi göremedi.Şimdi whatsap dan resim video + görüntülü aramalarla yetinmeye çalışıyorum...kasım da gidicem inş. muhtemelen sende doğmuş olcan nillll

günaydın cnm
zaten senin de bu konuyu es geçmeyeceğini tahmin etmiştim...
bizim kızda kesin bir şeyler yazmıştır ama bizim haberimiz yoktur....:KK70::KK70:
duygusal annecikler sizi...
ben artık son günlere gelince çok sabırsızlanmıştım doğsada görsem diye, doğdu ama ben yokum :KK43: teyzesi göremedi.Şimdi whatsap dan resim video + görüntülü aramalarla yetinmeye çalışıyorum...kasım da gidicem inş. muhtemelen sende doğmuş olcan nillll

Günaydın canım; valla Kasım'ın 6-7'si gibi herhalde olacak doğum. Normalde görünen tarih 12'si 14'ü falan ama o kadar bekleyeceğini düşünmüyoru, kız bebekler erken gelirmiş. Bakalım kısmet :KK51:

Azcık gezdim nil ya zaman yetmedi valla fazla gezemedim ama çok beğendim Bursayı.
Gerçekten baya güzel yaşanılası bir yer yanlız trafik maşallah şaşırdım.
Bu arada teşekkür ederim kızlar çok sağolunnnn güzel yorumlar için uyumlu olmaya çalışıyoruz işte :KK39:

Güzeldir Bursa'mız. Trafik gerçekten son zamanların en çekilmez durumu oldu, özellikle hafta sonları. Bir de siz genelde trafik yoğunluğunun olduğu yerlerdeydiniz diye tahmin ediyorum. Ama olsun İstanbul'dan iyidir :KK48:

Günaydın canım; valla Kasım'ın 6-7'si gibi herhalde olacak doğum. Normalde görünen tarih 12'si 14'ü falan ama o kadar bekleyeceğini düşünmüyoru, kız bebekler erken gelirmiş. Bakalım kısmet :KK51:
evet bende kızlar erken gelir diye biliyorum...bakalım prenses sana ne sürpriz yapıcak?
ablam video filan atıyo bazen bebeği severken; ben artık dalga geçer oldum onla sevindirik oldun diye
ama çooook güzel bi duygu olduğuna eminim...Allah isteyen herkese nasip etsin....Beşiğini filan yada ne bileyim alışveriş işleri bitti mi cnm prenses için...Sende şimdi onu da alim bunu da alim yapıyosundur...ben bile neler aldım yeğenime...o kadar tatlı ki kıyafetler

Back