- 27 Ocak 2014
- 504
- 96
- 123
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evlilik şimdilik iyi gibi...Ama ben ev temizliğiyle uğraşıyorum akşamları eşimin yanında oturamıyorum bile...Dün sadece 1 saat ya oturabildim ya da oturamadım. Her gece 1-2 ye kadar temizlik yapıyorum... sabah Kahvaltı yapıyoz işe geliyoz zaten öğle ve akşam da aynı o zamanda işten çıkıyoz doğru eve ... Dün geldi yeter artık çok yoruldun biraz mola dedi ama ben o kirli evin siniriyle burayı bitirmeden gelmicem dedim...Sonra baktım kanepede sızmış benim ki :)
Canım ben daha giysi bölümüne hiç geçemedim bile
Bugün yatak odasına geçecektim ama maalesef iş yerinde çok yoğunum o iş yarına kalacak gibi halbuki ilk haftasonu için aklımda başka planlar vardı
Doğa yürüyüşü ve ufak bi piknik filan yada başka bişeyler işte...
Evimin güncel durumu :) mutfak, wc, banyo aklanıp paklandı ancak
sırada yatak odası
sonra oturma salonu
sonra çalışma ve pc odası
sonra misafir odasını düzenleyip eve çeki düzen vermeyi düşünüyorum... ve pazar günü yds giricem
O nedenle sen çok ii durumdasın ayşenurcum
Hem senin Erdem in yardım eder ben tahmin ediyorm
canım sıkkın tatlımArada ediyo işte ama her zamanda değil yaniii.
Valla bn ütüleri bu haftada salladım cumartesi ev temizliği ve akşam çaya arkadaşlarımız geldi.
Pazarda gezmece yaptık yine kaldı.Bugün dizim var yarın basket maçı çarşamba ütü yapıcam inş çnkü haftasonu bursaya gidiyoruz bir arkadaşımızın düğününe yoksa bu haftada kalcak.Sana kolay gelsin cnm senin işinde zor.İyi kötü yapmasına bakmadan bir bayan bulsaydın kşke hatta başında dururdun beğenmediğin yerleri yaptırırdın tekrardan.
canım sıkkın tatlım
öpüyorum seni
Kimse yok sende gelmiyosun hayirdirAaaa hayırdır
Günaydın ayşenurEvt melo bazen kendi kendime konuşuyormuş gibi hissediyorum çünkü burada.
Buraya ilk geldiğim zamanlar nasılda güzeldi burası herkesin güzel telaşları beklediği hayal ettiği birşeyleri vardı.
Konuşcak,fikir alışverişi yapıcak bir sürü sohbetlerimiz vardı.
Şimdi herkes evlenince herkes arzu ettiklerine kavuştu ve sanırım artık burada olmanın bir gereği kalmadı diye düşünüyorlar.
Ben Erdem askerdeyken başka bir forumdan bir arkadaşım vardı ve seneler geçti askerden gelselerde hiç irtibatımız kopmamıştı mesajlaşıyorduk fakat farklı şehirlerde olduğumuz için görüşme fırsatımız olmamıştı.
Şimdi seneler sonra Bursaya gidiyoruz ve görüşücez.
Demem oki insan insana her zaman lazım.İşin bitti diye muhabbetin olan insanlara arkanı dönmek için haklı bir sebebin yoksa irtibatı koparmamak gerek....
Bu arada GÜNAYDIN
Günaydın ayşenur
yazdıklarında haklısın canım, bende bu konuda çok sitem etmiştim ama yapıcak bişey yok maalesef...
e nasılsın bakalım nasıl gidiyor maç bakıcaktın dün sanırsam
ütülerin duruyo mu hala
bu arada biz maça çok az baktık hoşumuza gitmedi film açtık onu izledik o da yarısında takılı kalıverdi
sonra mutfağa geçtim ben işte öyle değişik bi akşam oldu
Ben basketi unutmuşum ya cnmSonuna kadar izledik ama malesef hayal kırıklığı oldu.Sonra ben ütülerin başına gittim eşimde bu sefer Türkiyenin futbol maçını izledi ama daha beterdi tam bir zaman kaybı fena yenildik...
bizde adaya gitmeyi düşünüyoruz canım ama bakalım nasip işte...hava durumunada hiç bakamdım hemen bi bakayım yaaaaGünaydın cnm.
Evt sonunda haftasonu geldi.
Bizim bu haftasonu dopdolu geçicek.
Başka bir şehirde gezerek ve düğünde
Aynen inş güzel bir haftasonu olur hatta mümkünse pazartesi baya ağırdan gelsin