How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Kendisi gitsin birak sakin ona meydan verme terbiyesiz keske deseydin yapistiniz sinek gibi gidin evimden diye ay cok sinirlendim sen beni dinleme ah ahhh

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Biletini gece almisti sabah gidiyodu kizinin yanina ama hangi yuzle suan icerde bilmiyorumm

✨✨ 🎀 ✨✨

Nerde onu hissedecek anlayis olgunlukk o herkeste bulunmuyo zehracim.hem de neler soyleyerek cikmaya calisti benim butun isimi o yapiyoms saolsunn ona guvenip evlendim ben zaten.
Esim saolsun bise demedi susturmadi beni istedigimi soyledim ama kv burda oldugu surece ben bu evde olmak istemiyorum onu biliyorum sadece.
Gidersemde teyzeme gitcem zaten annemlerin haberi olmicak kafami dinlicem o kadar.

Onun gitmesi daha doğru olur.. Orası senin evin tatlım.

Biletini gece almisti sabah gidiyodu kizinin yanina ama hangi yuzle suan icerde bilmiyorumm

İnşallah gider tatlım, aynı evde durmanız daha çok zarar verir size :50:

✨✨ 🎀 ✨✨

Ne yuzsuz kadinmis siz daha gerdek yapmadan evinize geldi yerlesti utanmiyor birde seni mi kovuyor evde esini al karsina bu aksam konus guzelce bunaldim evliligimizden birsey anlamadim mutlu degilim hele birde bu olay iyice mutsuz etti beni de ben seninle mutlu olmak icin evlendim ama daha birbirimize alismadan ailenin gelmesi vs bu yasananlar cok yoruldum bende insanim ama bir daha anne baban icin lutfen benimle kirici olma donusu olmaz diye gozunu korkut biraz

Kv ile trtisma sebebimiz ben sozde onu kovmadan beter etmisim 15 gundur hep beni alttan almis bende tam tersi burda size isyan ettim ama asla saygisizlik etmedim cnku surati cekilmez bi insan.onu cekmemek icin hep idareci oldum ettim hala yalan soyluyo.en son ailemi isin icine soktu sozde annemle konusuyomusum tum gun bana komut veriyomus fln.art niyetli insanin hali baska annemle konusmuyorumki ben her gun hem gittigime alissin hem de kv yanlis anlamasin die ama art niyetli olunca insan boyle oluyo.bende nie sen kizinla gunde 5 defa konusuyosun komutmu veriyosun kocasina nasil davranacagi konusunda fln dedim sora iyice saygiyi kaybettik ikimizde.hele bide konuyu anneme fln cevirince nevrim dondu benim sen once benim annem kadar anne ol oyle konus fln dedim.iyice eski defterler acildi bende agzinin payini verdim.oyle yanii.
Esimle de ona bagli kucuk bi tartisma yasadik o gece cokca ozur diledi ama dunku yasananlardan sonra o laflari unutmak cok zor.

✨✨ 🎀 ✨✨

kötü olmus dılacım ama ser gıder kumu kalır esını kaybetmek ıstemezsın sanırım o yuzden aılene yansıtmadan aranızda halletmeye calısın kv le aranızda gecmeseymıs keske boyle bırsey ama kv de olsa kımsenın evlılıgınızı etkılemesıne ızın verme derım

Nerde onu hissedecek anlayis olgunlukk o herkeste bulunmuyo zehracim.hem de neler soyleyerek cikmaya calisti benim butun isimi o yapiyoms saolsunn ona guvenip evlendim ben zaten.
Esim saolsun bise demedi susturmadi beni istedigimi soyledim ama kv burda oldugu surece ben bu evde olmak istemiyorum onu biliyorum sadece.
Gidersemde teyzeme gitcem zaten annemlerin haberi olmicak kafami dinlicem o kadar.

✨✨ 🎀 ✨✨

eşinin genede senin olması güzel davraniş senin orda hiç konuşmana imkan vermeye bilirdi.benim fikrin evinden bir yere gitme orası senin evin gidipte onun istediğini yapma.
unutma o ev senin ve maden senden memlun degil bırak o gitsin

Ne yuzsuz kadinmis siz daha gerdek yapmadan evinize geldi yerlesti utanmiyor birde seni mi kovuyor evde esini al karsina bu aksam konus guzelce bunaldim evliligimizden birsey anlamadim mutlu degilim hele birde bu olay iyice mutsuz etti beni de ben seninle mutlu olmak icin evlendim ama daha birbirimize alismadan ailenin gelmesi vs bu yasananlar cok yoruldum bende insanim ama bir daha anne baban icin lutfen benimle kirici olma donusu olmaz diye gozunu korkut biraz

Konustum canim suanki surec sagliktan kaynakli oldugu icin hic bise yapamiyorum.ama dicem gitsin die cunku gun icinde birlikte kalan biziz sinir hastasi olurum ben yani katlanamam.ama dunku gitcem dememden epey etkilendi ben aradim cunku teyzemi bitti yarin ben geliyorum dedim

✨✨ 🎀 ✨✨

kötü olmus dılacım ama ser gıder kumu kalır esını kaybetmek ıstemezsın sanırım o yuzden aılene yansıtmadan aranızda halletmeye calısın kv le aranızda gecmeseymıs keske boyle bırsey ama kv de olsa kımsenın evlılıgınızı etkılemesıne ızın verme derım

Allaha havale ettim gamzecim benden uzak olsunda baska bi dilegim yok.cunku bide yalan soyluyo soylemedigim seyleri soylemis gosteriyo kendi soylediginin de arkasinda durmuyo

✨✨ 🎀 ✨✨

eşinin genede senin olması güzel davraniş senin orda hiç konuşmana imkan vermeye bilirdi.benim fikrin evinden bir yere gitme orası senin evin gidipte onun istediğini yapma.
unutma o ev senin ve maden senden memlun degil bırak o gitsin

Beni susturmaya calissa evin baslarina yikilacagini biliyo ayrica hakli oldugumuda goruyo ondan bise diyemedi.

✨✨ 🎀 ✨✨

Konustum canim suanki surec sagliktan kaynakli oldugu icin hic bise yapamiyorum.ama dicem gitsin die cunku gun icinde birlikte kalan biziz sinir hastasi olurum ben yani katlanamam.ama dunku gitcem dememden epey etkilendi ben aradim cunku teyzemi bitti yarin ben geliyorum dedim

✨✨ 🎀 ✨✨

Alsin biletini kizinin yanina gitsin hic mani olma sen hasta dedikce kadin tepene cikti utanmaz

Alsin biletini kizinin yanina gitsin hic mani olma sen hasta dedikce kadin tepene cikti utanmaz

Bu sabah gidiyodu meryem alindi dun gece bileti ama akli neye hukmettti henuz cozemiyorum kaldi.sozde biz de hafta sonu gitcekmisiz kizinin oraya.bakalim ben gelcekmiyim sizinle

✨✨ 🎀 ✨✨

Bu sabah gidiyodu meryem alindi dun gece bileti ama akli neye hukmettti henuz cozemiyorum kaldi.sozde biz de hafta sonu gitcekmisiz kizinin oraya.bakalim ben gelcekmiyim sizinle

✨✨ 🎀 ✨✨

Kesinlikle gitme evinde rahat bir nefes al oh be de

Allaha havale ettim gamzecim benden uzak olsunda baska bi dilegim yok.cunku bide yalan soyluyo soylemedigim seyleri soylemis gosteriyo kendi soylediginin de arkasinda durmuyo

✨✨ 🎀 ✨✨

Sıkıntı lı bır surec dılacım olabıldıgınce az hasar almaya calısın bence esın konussun annesıyle dıcem ama bu seferde karın mı dolduruyo senı der kv den aşagı tukursen sakal yukarı tukursen bıyık.Çalişyo olsaydın keske en azından butun gun bırbırıneze bakmazdınız

Sıkıntı lı bır surec dılacım olabıldıgınce az hasar almaya calısın bence esın konussun annesıyle dıcem ama bu seferde karın mı dolduruyo senı der kv den aşagı tukursen sakal yukarı tukursen bıyık.Çalişyo olsaydın keske en azından butun gun bırbırıneze bakmazdınız

Daha bise yapmadan ustume biseler yikmaya calisiyoo hos agzinin payinida aliyo o ayri amaa.vallahi hakkimi kimseye yedirmem gamze eger hakliysam.yapmadigim biseyi ya da soylemedigim biseyi soylemis gibi ustume yikamaz kimse hic umrumda olmaz cunku karsimdakinin kim oldugu.
Bence de keske calisiyo olsaydim muhattap olmazdimm.

✨✨ 🎀 ✨✨

Sanirimm ben de boyle dusunuyorumm.

✨✨ 🎀 ✨✨

Ay nasil sinir oldum anlatamam ellerini dolasaydin sacine tepinseydin ustunde oruc bana iyi gelmedi :)

Ay nasil sinir oldum anlatamam ellerini dolasaydin sacine tepinseydin ustunde oruc bana iyi gelmedi :)

:) yok canim o kadar diil :) hakliyken haksiz konumuna dusmek istemem :) ama dedigim laflar ondan beterdi

✨✨ 🎀 ✨✨

Ben is yerinden parami alamadim bugun gidip basip ofisi soyle saclarini elime dolayip ustlerinde tepineyim bosa gitmesin enerjim bari

Back