• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Allah gonlune gore versin nil insallah tez zamanda kavusursun evine

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Teşekkürler canım, hayırlısı diyelim, hayırlısı olsun. Siz neler yapıyorsunuz? Arzu uğramıyorum galiba artık.

ben patates soyacagıyla yaptıydım ondan mı oldu acaba :9:

Soydugun icin olmus tatlim

Nilcim kimse ugramiyor bende deli komsu yuzunden uyuyamadim yarin misafirlerim var gorumcek gelecek iftara davet ettim hatta sahura kalin dedim yarin iftara gelip geri doneceklermis kendileride iftara cagirdi ama hafta ici gelemeyecegimizi bile bile

Soydugun icin olmus tatlim

Nilcim kimse ugramiyor bende deli komsu yuzunden uyuyamadim yarin misafirlerim var gorumcek gelecek iftara davet ettim hatta sahura kalin dedim yarin iftara gelip geri doneceklermis kendileride iftara cagirdi ama hafta ici gelemeyecegimizi bile bile

Deli komşu mu? Hayırdır kız? Senin bu görümceler de bir acayip, valla Allah kolaylık versin sana.

Deli komşu mu? Hayırdır kız? Senin bu görümceler de bir acayip, valla Allah kolaylık versin sana.

İki ust kattaki ramazan olunca hepten azitti sahura kadar bam gum cocuklar deli ediyor beni
Bir tane gorumcek var gelsin yarin utandiricam insallah

İki ust kattaki ramazan olunca hepten azitti sahura kadar bam gum cocuklar deli ediyor beni
Bir tane gorumcek var gelsin yarin utandiricam insallah

bizim bına yenı oldugundan ust katlarım hep bos ıkı alt katım dolu onlardada ıkı yaslı amca tek basına yasıyo cok sanslıyım o konuda üst kata cocuklu aıle gelmesın dıye dua edıyorum senın bu anlattıklarından sonra

bizim bına yenı oldugundan ust katlarım hep bos ıkı alt katım dolu onlardada ıkı yaslı amca tek basına yasıyo cok sanslıyım o konuda üst kata cocuklu aıle gelmesın dıye dua edıyorum senın bu anlattıklarından sonra

Aman diyim insallah cocuklu gelmez gamze cekilmiyor valla

canlarım bir merhaba deyip kaçacağım.. sohbetinizi inanılmaz özlediiimmmm :5: ama ne yazıkki iş yerinde hiç vaktim olmuyor ama bugün sakinlik hakim şükürler olsun :16:
ramazan nasıl gidiyor? herkes iyi mi herşey yolunda mı?

Aman diyim insallah cocuklu gelmez gamze cekilmiyor valla

ablamdan da bılıyorum canım onunda ustkattakı psıkopat kadın gece vaktı elektrık supurgesı acıyordu
canlarım bir merhaba deyip kaçacağım.. sohbetinizi inanılmaz özlediiimmmm :5: ama ne yazıkki iş yerinde hiç vaktim olmuyor ama bugün sakinlik hakim şükürler olsun :16:
ramazan nasıl gidiyor? herkes iyi mi herşey yolunda mı?

Arzummmm özledık senııı

Merhaba kizlarrr hayirli cumalarrrr Rabbim dualarimizi kabul etsin insallah :26:

Nill ne guzell planlar yapmissiniz Allah gonlunuze gore versinn :)

Suan cok mutlu oldum yalniz topik canlanmis kizlar gelmisler :))

Bende iyiyimm cok sukur kendimi toparladimm evim ve kendim icinn biseler yapmaya caba gosteriyorumm daha da iyi olcam insallah

✨✨ 🎀 ✨✨

Merhaba kizlarrr hayirli cumalarrrr Rabbim dualarimizi kabul etsin insallah :26:

Nill ne guzell planlar yapmissiniz Allah gonlunuze gore versinn :)

Suan cok mutlu oldum yalniz topik canlanmis kizlar gelmisler :))

Bende iyiyimm cok sukur kendimi toparladimm evim ve kendim icinn biseler yapmaya caba gosteriyorumm daha da iyi olcam insallah

✨✨ 🎀 ✨✨

Guzel ilerlermeler var eee ne zaman kavusuyorsun evine kp tedavisi ne zaman bitiyor

Guzel ilerlermeler var eee ne zaman kavusuyorsun evine kp tedavisi ne zaman bitiyor

Carsamba gunu bitiyo ama ne zaman kavuscagimiz konusunda net bi bilgim yok canimm :31:

✨✨ 🎀 ✨✨

Iyi geceler kizlar ,
Bu aksam yeni bir karar aldim. Isten ayrilmaya karar verdim. Sebebini anlamadigim bir sekilde sevemedim ben.. ayaklarım geri geri gidiyor sanki hergün.. Hakkimda hayirlisi olur insallah. Sali gunu kararimi aciklicam müdürüme..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Iyi geceler kizlar ,
Bu aksam yeni bir karar aldim. Isten ayrilmaya karar verdim. Sebebini anlamadigim bir sekilde sevemedim ben.. ayaklarım geri geri gidiyor sanki hergün.. Hakkimda hayirlisi olur insallah. Sali gunu kararimi aciklicam müdürüme..

Hakkinda hayirlisi zehra bende biraktim isi icime sinmedi cok huzursuzdum sevmedigin bir yerde calismak buyuk eziyet gercekten

Hakkinda hayirlisi zehra bende biraktim isi icime sinmedi cok huzursuzdum sevmedigin bir yerde calismak buyuk eziyet gercekten

İçimde bi sıkıntı resmen Meryem. Bi taraftan şartları fena değil diyorum. Haftasonu tatil, servisi var falan diyorum ama bilemediğim bir mutsuzluk var içimde...

İçimde bi sıkıntı resmen Meryem. Bi taraftan şartları fena değil diyorum. Haftasonu tatil, servisi var falan diyorum ama bilemediğim bir mutsuzluk var içimde...

Hakkinda hayirlisi olsun canim bende ramazan sonuna kadar is bakmiyorum evimde vakit gecirmek istiyorum evimi duzenlemek yemek yapmak alismam lazim belki sende benim gibi hissettin

Hakkinda hayirlisi olsun canim bende ramazan sonuna kadar is bakmiyorum evimde vakit gecirmek istiyorum evimi duzenlemek yemek yapmak alismam lazim belki sende benim gibi hissettin

Yok canım yaa, evde vakit geçirdim ben zaten o dönemde baya sıkılmıştım.. Ama burdan inanılmaz sogudum.. :50: Doğru bir kararmı onu da bilmiyorum. rabbim hayırlı karar vermemi nasip eder inşallah.

Yok canım yaa, evde vakit geçirdim ben zaten o dönemde baya sıkılmıştım.. Ama burdan inanılmaz sogudum.. :50: Doğru bir kararmı onu da bilmiyorum. rabbim hayırlı karar vermemi nasip eder inşallah.

Birsey mi oldu canim is arkadaslari yada is ile ilgili benim mudurum garip biriydi beni muhasebeci degil ayakci olarak gordu ben o yuzden isi biraktim

Iyi geceler kizlar ,

günaydın herkese

Burda beraber vakıt gecıre gecıre aynı seylerı yasamaya basladık galıba hafta sonu bende ısı bırakmaya karar verdım henuz acıklamadım tam karar da veremedım ama hosuma gıtmeyen bazı seyler oldu.
Evlendıkten sonra cumartesı calısmak cok sıkıntı olmaya basladı hıc bıseye ıstedıgım gıbı vakıt ayıramaz oldu kendıme esıme evıme brını yapsam bırı kalıyo bı yere gıtcek olsak gıdemıyoruz 1 gunum var cunku evımıı temızlıyım yemek mı yapıyım esımle mı vakıt gecırıyım sasırıyorum benden 1 hafta once evlenen arkadasa kı kendısı patronlardan bırının baldızı olur cumartesı gununu kaldırdılar kalan 2 ksıye gelıceksınız dedıler bende soyledım gelmesem zor oluyo dıe kabul etmedıler bı ıs te yapsak barı cumartesı oturup oturup gerı gelıyoruz.:18:Bütün hafta sonun dusunmekle gectı ne yapsam dıye nasıl soylıcem onuda bılmıyorum ya cok sıkıntılı

Back