Allah gonlune gore versin nil insallah tez zamanda kavusursun evine
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Teşekkürler canım, hayırlısı diyelim, hayırlısı olsun. Siz neler yapıyorsunuz? Arzu uğramıyorum galiba artık.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah gonlune gore versin nil insallah tez zamanda kavusursun evine
ben patates soyacagıyla yaptıydım ondan mı oldu acaba![]()
Soydugun icin olmus tatlim
Nilcim kimse ugramiyor bende deli komsu yuzunden uyuyamadim yarin misafirlerim var gorumcek gelecek iftara davet ettim hatta sahura kalin dedim yarin iftara gelip geri doneceklermis kendileride iftara cagirdi ama hafta ici gelemeyecegimizi bile bile
Deli komşu mu? Hayırdır kız? Senin bu görümceler de bir acayip, valla Allah kolaylık versin sana.
İki ust kattaki ramazan olunca hepten azitti sahura kadar bam gum cocuklar deli ediyor beni
Bir tane gorumcek var gelsin yarin utandiricam insallah
bizim bına yenı oldugundan ust katlarım hep bos ıkı alt katım dolu onlardada ıkı yaslı amca tek basına yasıyo cok sanslıyım o konuda üst kata cocuklu aıle gelmesın dıye dua edıyorum senın bu anlattıklarından sonra
ablamdan da bılıyorum canım onunda ustkattakı psıkopat kadın gece vaktı elektrık supurgesı acıyorduAman diyim insallah cocuklu gelmez gamze cekilmiyor valla
canlarım bir merhaba deyip kaçacağım.. sohbetinizi inanılmaz özlediiimmmmama ne yazıkki iş yerinde hiç vaktim olmuyor ama bugün sakinlik hakim şükürler olsun
ramazan nasıl gidiyor? herkes iyi mi herşey yolunda mı?
Merhaba kizlarrr hayirli cumalarrrr Rabbim dualarimizi kabul etsin insallah :26:
Nill ne guzell planlar yapmissiniz Allah gonlunuze gore versinn :)
Suan cok mutlu oldum yalniz topik canlanmis kizlar gelmisler :))
Bende iyiyimm cok sukur kendimi toparladimm evim ve kendim icinn biseler yapmaya caba gosteriyorumm daha da iyi olcam insallah
✨✨ 🎀 ✨✨
Guzel ilerlermeler var eee ne zaman kavusuyorsun evine kp tedavisi ne zaman bitiyor
Iyi geceler kizlar ,
Bu aksam yeni bir karar aldim. Isten ayrilmaya karar verdim. Sebebini anlamadigim bir sekilde sevemedim ben.. ayaklarım geri geri gidiyor sanki hergün.. Hakkimda hayirlisi olur insallah. Sali gunu kararimi aciklicam müdürüme..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hakkinda hayirlisi zehra bende biraktim isi icime sinmedi cok huzursuzdum sevmedigin bir yerde calismak buyuk eziyet gercekten
İçimde bi sıkıntı resmen Meryem. Bi taraftan şartları fena değil diyorum. Haftasonu tatil, servisi var falan diyorum ama bilemediğim bir mutsuzluk var içimde...
Hakkinda hayirlisi olsun canim bende ramazan sonuna kadar is bakmiyorum evimde vakit gecirmek istiyorum evimi duzenlemek yemek yapmak alismam lazim belki sende benim gibi hissettin
Yok canım yaa, evde vakit geçirdim ben zaten o dönemde baya sıkılmıştım.. Ama burdan inanılmaz sogudum..Doğru bir kararmı onu da bilmiyorum. rabbim hayırlı karar vermemi nasip eder inşallah.
Birsey mi oldu canim is arkadaslari yada is ile ilgili benim mudurum garip biriydi beni muhasebeci degil ayakci olarak gordu ben o yuzden isi biraktim
Iyi geceler kizlar ,
Bu aksam yeni bir karar aldim. Isten ayrilmaya karar verdim. Sebebini anlamadigim bir sekilde sevemedim ben.. ayaklarım geri geri gidiyor sanki hergün.. Hakkimda hayirlisi olur insallah. Sali gunu kararimi aciklicam müdürüme..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.