evlilik tazmınatınımı vermedıler?
Daha ise gireli 1 ay olmustu tazminat olmuyor sekerim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evlilik tazmınatınımı vermedıler?
Ben is yerinden parami alamadim bugun gidip basip ofisi soyle saclarini elime dolayip ustlerinde tepineyim bosa gitmesin enerjim bari
Daha ise gireli 1 ay olmustu tazminat olmuyor sekerim
Bende eski işyerinden bahsediyorsun sandım Sigortasızmıydın :26:
Yok canim 1 ay calistim zaten sigortam var essek gibi verecekler ama salliyorlar ha bugun ha yarin bakalim bugun alacakmisim
Meryemcım ya senın dpgum kontrol hapı reglını azalttımı ben suan reglıyım guya cumartesı gunuu oldum ama 3 gundur cok cok az gelıyo gunde sadece bı kac damladan ıbaret senınde ole oldumu yoksa bı terslık mı var anlamadım
Bende baya skinti var ben ikinci kutuya gectim hatta bitiyor ve regli olamadim ramazan bitsin doktora gidicem bu konu ile ilgili
Ne olur ne olmaz dıye test yaptım negatıf cıktı ama sımdı kendı kendıme trıbe soktum mıdem bulanıyo sankı
Kan testi yaptirdim negatif cikti imkansiz yani
doğum kontrol hapları azaltıyo onu bılıyorumda buda cok azaldı gıbı geldı bana sen hıc olmadıysan o dahada kotuymus :26:
Kendisi gitsin birak sakin ona meydan verme terbiyesiz keske deseydin yapistiniz sinek gibi gidin evimden diye ay cok sinirlendim sen beni dinleme ah ahhh
Amin canim amin. Bir yandan insan benim ailem herseyi kendi karsiliyor onun ailesinin karsilayacagi seyler niye bizim paramizdan aliniyor diyorum. Bir yandan da simdiye kadar alindi verildi icin kavga edenleri hep kinadin simdi niye kendin dert ediyosun diyorum. Araf bir durum Allah yardimcimiz olsun valla.
Günaydın hanımlar
Günaydınlar kızlar
bugün uykuda kaldım işe geç geldim