• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

2014 YILI GELİNLERİ TAHMİNİ VE KESİN DÜĞÜN TARİHİ LİSTESİ

menekse_87 : 13 Ağustos 2014 Kına :64: :58:
:123:23 Ağustos 2014 Düğün .......................40​....
:123:

Arzu yeni işinde giremiyor
Almor da yok sanki bugünlerde
Nil de yok onu da 5 temmuz heyecanı sardı galiba :)
Gamze dila Meryem ve menekşe olarak mi devam edicez
Aklıma şimdilik bu kadari geliyo
Huuu kızlar nerdesiniz yahuuu

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Valla ben 2 gündür iş yerinde çok yoğundum, müfettişler var çok fenalar, evrak hazırlamaktan canımız çıktı. Allah'tan şimdilik istekleri bitti, ama ne olacağı belli olmaz.

5 Temmuz heyecanı çoktan sardı beni canım ya, acayip duygular yaşıyorum. Anlatılmaz yaşanır sadece, Allah hepinize kısmet etsin inşallah, aratmasın.

Bu arada sırf senin için liste yaptım :34:

Merhaba kizlarrr
Bugun kimseler yokk burdaa nolmuss sayfayaa :3:

✨✨ 🎀 ✨✨

Arzu işe girdi gelemiyor topiğe, ben ,iş yerinde acayip yoğundum buralar böyle terk edilmiş kaldı anlayacağın. Sen nasılsın nasıl gidiyor? Var mı sorun?

Günaydın kizlar hayirli cumalar ♥

Günaydınn Zehra hoşgeldinnn:3::3:

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Cuma geldi oleyyy:32::8::24::21::118::122:
Herkese hayırlı cumalarrrr:16:

Canım günaydınnnnnn, ya sen geçenlerde limonlu bir tarif vermiştin, daha doğrusu linkini paylaşmıştın galiba. Ya ben onu kaybettim, bu akşam yapmak istiyorumda.Tekrar paylaşabilir misin?

Valla ben 2 gündür iş yerinde çok yoğundum, müfettişler var çok fenalar, evrak hazırlamaktan canımız çıktı. Allah'tan şimdilik istekleri bitti, ama ne olacağı belli olmaz.

5 Temmuz heyecanı çoktan sardı beni canım ya, acayip duygular yaşıyorum. Anlatılmaz yaşanır sadece, Allah hepinize kısmet etsin inşallah, aratmasın.

Bu arada sırf senin için liste yaptım :34:

Arzu işe girdi gelemiyor topiğe, ben ,iş yerinde acayip yoğundum buralar böyle terk edilmiş kaldı anlayacağın. Sen nasılsın nasıl gidiyor? Var mı sorun?

Günaydınn Zehra hoşgeldinnn:3::3:

Canım günaydınnnnnn, ya sen geçenlerde limonlu bir tarif vermiştin, daha doğrusu linkini paylaşmıştın galiba. Ya ben onu kaybettim, bu akşam yapmak istiyorumda.Tekrar paylaşabilir misin?

http://www.yemekcini.com/2006/01/19/biskuvili-limon-tatlisi/

Buyur cnm:34:

Günaydın kizlar hayirli cumalar ♥

Günaydın canım

Günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
Cuma geldi oleyyy:32::8::24::21::118::122:
Herkese hayırlı cumalarrrr:16:

Günaydın canım
Cuma tatiline bu kadar sevinen iki kişi ancak sen ve ben olabiliriz Ayşenur

2014 YILI GELİNLERİ TAHMİNİ VE KESİN DÜĞÜN TARİHİ LİSTESİ

menekse_87 : 13 Ağustos 2014 Kına :64: :58:
:123:23 Ağustos 2014 Düğün .......................40​....
:123:

Sana da Günaydın canım
Eline sağlık nilcim
Bu arada yarın herkeslere büyük gün
Kpss var benim de
Güzel dualarinizi bekliyorum
Bende bu kontrol de ablamla gidecektim ama maalesef teyzesi yine bebişi ultrason resimlerinden görecek
Bizim son 2 ayımiz artık ağustos sonu eylül başı doğum gerçekleşicek inşallah ve benim düğün 23 ağustosta :(
Hamilelik bayanlara çok yakışıyor ayrı bi tatlı yapıyor hakikaten
Ablami her fırsatta tutup seviyorum aşırınin aşırısi şekilde

Sana da Günaydın canım
Eline sağlık nilcim
Bu arada yarın herkeslere büyük gün
Kpss var benim de
Güzel dualarinizi bekliyorum
Bende bu kontrol de ablamla gidecektim ama maalesef teyzesi yine bebişi ultrason resimlerinden görecek
Bizim son 2 ayımiz artık ağustos sonu eylül başı doğum gerçekleşicek inşallah ve benim düğün 23 ağustosta :(
Hamilelik bayanlara çok yakışıyor ayrı bi tatlı yapıyor hakikaten
Ablami her fırsatta tutup seviyorum aşırınin aşırısi şekilde

Benimde yarın kardeşim sınava girecek, o yüzden kontrole gelemeyecek. Çok üzüldü yine, ben göremeyecek miyim diyim duruyor. her gördüğünde de , karnıma sarılıyor, yeğeniyle konuşuyormuş "bana benze tamam mı?, benim gibi güzel ol" deyip duruyor :9:

Ablanı da Allah kurtarsın canım, inşallah sağlıkla alır bebeğini kucağına.

Rica ederim cnm yaparsan yorumlarını bekliyorum:34:

Ya ben daha o zaman yapacaktım, yok misafir yok şu yok bu derken kaldı hep. Ama aklımda kaldı tatlıda :56: Neyse bu akşam yapayım bari işten çıktığım gibi, soğur biz yiyene kadar:56::56:

Kızlar ya ben yapıcak yemek bulamıyorum hafta sonu söle bı kac ceşit yapıyım hafta ıcıne zor olmasın ıstedım ama tarıfler ıcınde kayboldum .Fasulye bezelye bu hafta yaptım yedık zaten :26:

Arzu yeni işinde giremiyor
Almor da yok sanki bugünlerde
Nil de yok onu da 5 temmuz heyecanı sardı galiba :)
Gamze dila Meryem ve menekşe olarak mi devam edicez
Aklıma şimdilik bu kadari geliyo
Huuu kızlar nerdesiniz yahuuu

Selam kızlar bu aralar çok yoğunum daha önce anlatmıştım kurumda yeni bir müdürlük kuruldu oraya geçtik ama daha taşınamadık bir yandan taşınma toparlanma süreci bir yandan yeni kurulan müdürlükte kurumun stratejik planını hazırlıyoruz diğer memurlara eğitim filan düzenliyoruz bir yandan da çalışmaya çalışıyoruz önümüzdeki 2-3 ay böyle olacak malesef.:5:

Merhaba kizlarrr :3:
Nasilsinizzzz, ben kendimi daha da toparlama yolunda ilerliyorumm.bugun evimi mis gibi temizledim yemek yapiyorumm kendimi cok daha iyi hissediyorum.
Iyiki varsiniz kizlar bu arada desteginiz icin cok tesekkur ederimmm :16:

✨✨ 🎀 ✨✨

Nasilsinizzzz, ben kendimi daha da toparlama yolunda ilerliyorumm.bugun evimi mis gibi temizledim yemek yapiyorumm kendimi cok daha iyi hissediyorum.

✨✨ 🎀 ✨✨

Cok sevındım dilacım kendı evın gıbı hıssetmek gıbısı yok :16:

✨✨ 🎀 ✨✨

işte böyle :55::55::55:

Oyleymis canimm ama mutlaka comak sokan, hevesini kiran birileri cikiyo. Hepsini benden uzak Allaha havale ettimm

✨✨ 🎀 ✨✨

işte herkes kendisiyle ilgilense sıkıntı olmayacak da ilgilenmeyince böyle oluyor :ssz:

Benimde yarın kardeşim sınava girecek, o yüzden kontrole gelemeyecek. Çok üzüldü yine, ben göremeyecek miyim diyim duruyor. her gördüğünde de , karnıma sarılıyor, yeğeniyle konuşuyormuş "bana benze tamam mı?, benim gibi güzel ol" deyip duruyor :9:

Ablanı da Allah kurtarsın canım, inşallah sağlıkla alır bebeğini kucağına.

Aynen öyle ya demek ki benzer duygular oluyor böyle
Ben zaten 8 aydır görmüyordum 13 haziran da ilk gördüm canlı olarak ama çok güzel bir duygu anlatılmaz yaaaa
Eniştemle birbirimizi kizdirip duruyoruz
Hayırlısıyla kucağıniza alin ins. Canım

işte böyle :55::55::55:

işte herkes kendisiyle ilgilense sıkıntı olmayacak da ilgilenmeyince böyle oluyor :ssz:

Vallahi kriz eskiden daha otokontrolluydum ama artik tahammul sinirim azalmis sanirim herkese cevabini veriyorum rahatliyorum en azindann.

✨✨ 🎀 ✨✨

Selam verip kacar oldum resmen. Gunduzleri isyerinde kafami kaldiramiyorum. Cok yogunum. Sistemim oturana kadarda bu yoğunluk devam edecek sanirim.
Oyy Nilocan 2 ay kaldii demek. Zaman ne hızlı. Hayirlisi ile al kucagina bebiis sevelim :)
Rabbim bizlerede kismet etsin bebek sahibi olmayi ♥

Back