• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

'Tahmini veya Kesin 2013-2014 yılı gelincikleri hadi buraya gel gel çekinme !

Selamlarr kizlarrr :16: nasilsinizzz :15:
Ben olaganustu dikkatsizimm bu gunlerde bir gun arayla alnimi bi taraflara carptimm.dun en son carptigim sanirim dolabin kosesiydi ayrica kesilmis bide :(
Bugunden sonra kendimi toparlamaya karar verdimm bide :65:

✨✨ 🎀 ✨✨

Ben olaganustu dikkatsizimm bu gunlerde bir gun arayla alnimi bi taraflara carptimm.dun en son carptigim sanirim dolabin kosesiydi ayrica kesilmis bide :(

✨✨ 🎀 ✨✨

Geçmiş olsun dılacım dalgın olma bu kadar sakatlık cıkarırsın mazallah

Vurma vurma, hiç öyle karamsarlığın dibine vurma. Güzel günler gelecek, gör bak:16:

Nil merhaba sana bişey sormak istyrum.sen sanırım balayında yurtdışına gittin.bende yurt dışına gitcem .düğünden 15 gün sınra ama.şimdi sorum şu ben pasaportumu çıkardım acaba yurtdışına çıkarken sorun yaparlar mı soy isimden dolayı sen naptın bi yardımcı olursan sevinirim

Nil merhaba sana bişey sormak istyrum.sen sanırım balayında yurtdışına gittin.bende yurt dışına gitcem .düğünden 15 gün sınra ama.şimdi sorum şu ben pasaportumu çıkardım acaba yurtdışına çıkarken sorun yaparlar mı soy isimden dolayı sen naptın bi yardımcı olursan sevinirim

Canım biz düğünden 2 gün sonra çıkmıştık, doğal olarak pasaportta da kimlikte de eski soyadım vardı. Zaten vize işlemleri de yapılırken bekar olduğum için o işlemlerde de eski soyadım vardı. Hiç sorun yaşamadık biz, hatta yanımıza evlilik cüzdanımızı aldık ama, soran olmadı.

Zaten vize işlemlerinizi önceden yapacağınız için sende de aynı şekilde olacak, vize işlemleri eski soyisim ile olacak, kimliğini değiştirirsen gidene kadar yeni soyadın yazacak. Ancak şöyle bir durum var, kimliklerde eski soyadını yazıyorlar alt kısma. O yüzden için rahat olsun. Sıkıntı yaşamazsınız. Nereye gideceksiniz?

Canım biz düğünden 2 gün sonra çıkmıştık, doğal olarak pasaportta da kimlikte de eski soyadım vardı. Zaten vize işlemleri de yapılırken bekar olduğum için o işlemlerde de eski soyadım vardı. Hiç sorun yaşamadık biz, hatta yanımıza evlilik cüzdanımızı aldık ama, soran olmadı.

Zaten vize işlemlerinizi önceden yapacağınız için sende de aynı şekilde olacak, vize işlemleri eski soyisim ile olacak, kimliğini değiştirirsen gidene kadar yeni soyadın yazacak. Ancak şöyle bir durum var, kimliklerde eski soyadını yazıyorlar alt kısma. O yüzden için rahat olsun. Sıkıntı yaşamazsınız. Nereye gideceksiniz?

Italyaya gidiceZ canım kısmetse bugun pasaportun süresini uzattım hiç sormak aklıma gelmedi huzursuz oldum şimdi

Italyaya gidiceZ canım kısmetse bugun pasaportun süresini uzattım hiç sormak aklıma gelmedi huzursuz oldum şimdi

Hiç sorun olacak bir şey yok canım, kimliğini gidene kadar değiştirsen de değiştirmesen de yanınızda evlilik cüzdanı olması yeterli. Çünkü düğün sonrası balayı programlarında herkes aynı durumda yani:34:

Günaydın kızlar :3:

günaydın sevgi kelebeklerı :16:

Günaydın herkese bayanlar.
Dün eşim evdeydi gittimki çok güzel bir izmir köfte yapmış:9:
Birde evi süpürmüş toparlamış dünyalar bnm oldu yaniiii süpriz oldu banada:16::52:

Canım nasıl alıştırion erdemini böyle bize de taktik ver biraz dimi ama ;)

✨✨ 🎀 ✨✨

Hepinize topluca Günaydınlar kızlar
Diloş geçmiş olsun
Radikal kararına sevindim canım ;)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
Herkes calosiyor kizlar normal

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

bende çalışıyorum :52: bitse de evime gitsem artık ya yemeğim hazır şöyle bi uzanayım gideyim de :32:

Herkes calosiyor kizlar normal

O zaman iyi çalışmalar dilemek farz oldu Meryemcim
Kızlar hepinize iyi çalışmalar
Ben 8 de başlıcam işe izinliyim :)

Saol meneksecimm :16:

Bugun resmen kendimi toparladim dunku negatif enerjiyi attimm ustumdenn daha iyiyimm :1:

✨✨ 🎀 ✨✨

O zaman iyi çalışmalar dilemek farz oldu Meryemcim
Kızlar hepinize iyi çalışmalar
Ben 8 de başlıcam işe izinliyim :)

Tadini cikar canimmmm

Saol meneksecimm :16:

Bugun resmen kendimi toparladim dunku negatif enerjiyi attimm ustumdenn daha iyiyimm :1:

✨✨ 🎀 ✨✨

Zaman zaman hepimizin böyle dönemleri oluyor canım Sonuçta İnsanız (:

Tadini cikar canimmmm

Çıkaramiyorum canım maalesef tekrar kpss gircem mecburen
son 1 hafta da da ne kadar çalışılıyosa
artik çalışmaya çalışıyorum kısacası :(

Zaman zaman hepimizin böyle dönemleri oluyor canım Sonuçta İnsanız (:

Çıkaramiyorum canım maalesef tekrar kpss gircem mecburen
son 1 hafta da da ne kadar çalışılıyosa
artik çalışmaya çalışıyorum kısacası :(

Bu son kpss sinavi dimi canimAllah gonlune gore versin insallah

Back