Artık cıcek bocek yerıne evde yapılan ısler daha buyuk suprız oluyoGünaydın herkese bayanlar.
Dün eşim evdeydi gittimki çok güzel bir izmir köfte yapmış
Birde evi süpürmüş toparlamış dünyalar bnm oldu yaniiii süpriz oldu banada![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Artık cıcek bocek yerıne evde yapılan ısler daha buyuk suprız oluyoGünaydın herkese bayanlar.
Selamlarr kizlarrrnasilsinizzz
Ben olaganustu dikkatsizimm bu gunlerde bir gun arayla alnimi bi taraflara carptimm.dun en son carptigim sanirim dolabin kosesiydi ayrica kesilmis bide![]()
Bugunden sonra kendimi toparlamaya karar verdimm bide
✨✨ 🎀 ✨✨
Vurma vurma, hiç öyle karamsarlığın dibine vurma. Güzel günler gelecek, gör bak![]()
Nil merhaba sana bişey sormak istyrum.sen sanırım balayında yurtdışına gittin.bende yurt dışına gitcem .düğünden 15 gün sınra ama.şimdi sorum şu ben pasaportumu çıkardım acaba yurtdışına çıkarken sorun yaparlar mı soy isimden dolayı sen naptın bi yardımcı olursan sevinirim
Canım biz düğünden 2 gün sonra çıkmıştık, doğal olarak pasaportta da kimlikte de eski soyadım vardı. Zaten vize işlemleri de yapılırken bekar olduğum için o işlemlerde de eski soyadım vardı. Hiç sorun yaşamadık biz, hatta yanımıza evlilik cüzdanımızı aldık ama, soran olmadı.
Zaten vize işlemlerinizi önceden yapacağınız için sende de aynı şekilde olacak, vize işlemleri eski soyisim ile olacak, kimliğini değiştirirsen gidene kadar yeni soyadın yazacak. Ancak şöyle bir durum var, kimliklerde eski soyadını yazıyorlar alt kısma. O yüzden için rahat olsun. Sıkıntı yaşamazsınız. Nereye gideceksiniz?
Geçmiş olsun dılacım dalgın olma bu kadar sakatlık cıkarırsın mazallah
Italyaya gidiceZ canım kısmetse bugun pasaportun süresini uzattım hiç sormak aklıma gelmedi huzursuz oldum şimdi
Hiç sorun olacak bir şey yok canım, kimliğini gidene kadar değiştirsen de değiştirmesen de yanınızda evlilik cüzdanı olması yeterli. Çünkü düğün sonrası balayı programlarında herkes aynı durumda yani![]()
Tamam o zaman çok saol😄
Günaydın kızlar![]()
günaydın sevgi kelebeklerı![]()
Günaydın herkese bayanlar.
Selamlarr kizlarrrnasilsinizzz
Ben olaganustu dikkatsizimm bu gunlerde bir gun arayla alnimi bi taraflara carptimm.dun en son carptigim sanirim dolabin kosesiydi ayrica kesilmis bide![]()
Bugunden sonra kendimi toparlamaya karar verdimm bide
✨✨ 🎀 ✨✨
bugün sayfa ne kadar durgun böyle :26:
Herkes calosiyor kizlar normal
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
O zaman iyi çalışmalar dilemek farz oldu Meryemcim
Kızlar hepinize iyi çalışmalar
Ben 8 de başlıcam işe izinliyim :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Saol meneksecimm![]()
Bugun resmen kendimi toparladim dunku negatif enerjiyi attimm ustumdenn daha iyiyimm
✨✨ 🎀 ✨✨
Tadini cikar canimmmm
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Zaman zaman hepimizin böyle dönemleri oluyor canım Sonuçta İnsanız
Çıkaramiyorum canım maalesef tekrar kpss gircem mecburen
son 1 hafta da da ne kadar çalışılıyosa
artik çalışmaya çalışıyorum kısacası
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.