Bazen " yes ,no, merci" de diyoruz ama Turkiye de yaşıyoruzHım Arabistan damı yaşıyoruz ki böyle kelimeler var aman neyse

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bazen " yes ,no, merci" de diyoruz ama Turkiye de yaşıyoruzHım Arabistan damı yaşıyoruz ki böyle kelimeler var aman neyse
Kamyon, lavabo, duş...bunlarda fransızca, ama gel görki Fransa'da da yaşamıyoruz di mi?Hım Arabistan damı yaşıyoruz ki böyle kelimeler var aman neyse
Sadece tuvalet kagidiylami su kullanmiyormusunuz?Arkadasim tuvalet kagidi diye bir sey var. İbrik ney bu devirde? İslat tuvalet kagidini guzelce temizle. Sonra da kuru tuvalet kagidiyla kurula. Cikarken elini yikamayi unutma
İslak tuvalet kagidiyla yapamiyorsan islak mendiller var hijyenik, bebeklere kullanilanlardan. Onlardan al. Alkolsuz parfumsuz.
Yok takintiliysan da doktora git ,hastanede yat,ilac kullan. Hayat bu kadar zor olmamali
Aynen öyle anladığınız için teşekkürleraslında var tabii çevresinde birileri ama konu sahibi takıntılı
onlar bunu bildiği için genel geçer olarak söylüyorlar
esasen konu sahibi de biliyor ama o kendini temzi hissetmiyor
işte çok kişi söylesin de inanayım temiz olduğuma modunda
esasen tıbbi yardıma ihtiyacı var
dün nesrin değil miydin sen?Evet ben cok vesvese yasiyorum taharet alırken. Dusunünki bir ibrik su ve klozette nasıl yikanilir hicbir idrar diski kalmadan?
tuvalet ihtiyacını giderdikten sonra iyice yıkamak demekTaharet ne demek
Neden sorulmasın ?Çevrenizde hiçmi? bir insan evladı yokta.
Burda tartışma ortamına sebebiyet vermek için konu acıyorsunuz.
Bazen bu insanları anlamakta zorluk çekiyorum.
Sanki etrafı denizlerle cevrili bir Ada'ya düşmüş. Tek iletişimi net ve KK.
Ara sor birilerine.![]()
Evet rica edersem söyleyebilirmisiniz?Klozette ibrikle çok zor, taharet musluğu ile alabilirsin. Ama senin sorunun ne bilmemek mi nasıl alındığını yoksa 1 maşafa su yetmiyor mu?
Bu arada taharet nasıl alınır bana da baya büyük yaşlara kadar anlatan olmamıştı. Orta okulda falandım öğrendiğimde teyzem anlatmıştı. O zamana kadar hep tuvalet kağıdı kullanıyordum. Bilmemek ayıp değil gerçekten bilmiyorsan anlatabilirim. Normal tuvalet için kovaya su doldurup sağ elinle kovayı tutuyor sol eline su döküp bölgeyi yıkıyorsun. Sonra tuvalet kağıdı ile önce elini kurulayın sonra bölgeyi kurulayın çıkıyorsun. Bu kadar
Tuvaletini yaptığın organların tuvalettwn hemen sonra temizliğiTaharet ne demek
Söyledim yaEvet rica edersem söyleyebilirmisiniz?