Taharet nasıl alınır? lütfen ciddi olan gelsin..

Taharet sol el ile alinir. Kirlilik gidene kadar su ile yıka sonra peçete ile kurula.

Igrenirim dokunamam dersen tuvaletini yaptiktan sonra once pecete ile sil sonra su ile yika ve yine pecete ile kurula. Onden arkaya dogru yap..Yani vajinadan anal bolgeye dogru temizle.

Fazla detaya girme. Bir kere yika cik. Oldu mu olmadi mi dur bir kere daha yikayim vs dersen afedersin ama aklini bokunla bozarsin. Yikadim temizim ben, de; elini sabunla cik wc.den.

Son düzenleme:
konu sahibi rahatsız neden dalga geçiyorsunuz ve ciddi bir rahatsızlık bu başına gelmeyen bilemez lütfen dalga geçmeyin arkadaşlar betdua etmiyorum başınıza gelmesin........
Konu sahibi bak burada seninle dalga geçiyorlar geçen gün konu açanda siz diniz değil mi
?İnanın bunlara değmez ultra temiz olmak miletin senle dalga geçmesine ,çocuğunun perişan olmasına ,aileninve en önemlisi kendinin perişan olmasına değmiyor pis ol pis ben pisim de kendi kendine pis olsam ne olur ki de inan hiç birşey olmaz bilinç altında bu ne biliyormusun ben mükemmelim ben çok temizim fikri bundan vazgeç,burada bayanın birisi taharet ne ki demiş keşke dedim içimden konu sahibide bilmese hiç yapmasa taharet inan bundan iyi yazık sana yapma bunu kendine
biliyorum dediklerimden çok nasıl yaptıgımı da merak ediyorsun sana iyi gelecekse yazıyorum klozet musluğu kulanıyorum evde, yerinde de tas normal idrar için bir iki ibrik büyük tuvalet için iki üç yeter abartmaya gerek yok.Üçü geçtiginde kendini durdur yeter de tuvalet kagıdıyla kurulanıp kalk sen kendine yardım etmessen kimse edemezzzzz

OKB olduğunu tedavi gördüğünü yazmıştı bir önceki konusunda.
ben dr. un ne tavsiye ediyor diye sordum cevaplamıyor.
önemli olan bu.
doğrusu nedir burada kimse bilemez ki zaten.
ileri derecede rahatsızlığı.

tuvaletinize taharet muslugu yaptırın yurtdısındaysanız valla bende seyahate tatile yurtdısına gittiğimde sinir oluyorum
küçük su şişeleriyle artık gecici olarak ... nasıl anlatayım ki..

takinti yapiyorsaniz silin ardindan dusa girin belden asagnizi yikayin yok ibrik yok hortum zor yahu

Arka bölgeye kürekleme dalmadan sol elle su ve sabunla yapılan temizleme işlemidir...

Temiz kuru peçete veya bez ile kuruladiktan sonra donunu çekiyorsun.

Ellerini 10 dakika sabun ile yıka.
Çık...

Olayı şimdi çözümledim maalesef diğer arkadaşların söylediği imkanlar yok ise ben senin yerinde olsam bir bayanında dediği gibi direk duşa girerim bel altını yıkardım

Hasta oldugu icin kendisi onaylanmak istiyor bilmemezlik degil yani.

Ustelik kimse o degerli vaktini kk da harcamiyordur emin olun.
Konu sahibi hasta ise devamlı onay alma durumu söz konusu ise burada tavsiye adı altında verilen her onay, konu sahibine iyilik değil kötülük olacaktır.
Sizi bilmem yada buradaki herkesin adına fikir beyan edemem ama atomu parçalanasam da boş beleş bir vakit de olsa çalınan vaktim değerlidir benim için.

bu soru burada hiç uygun olmamış. Anneniz babanız ya da çevrenizdekilere sormanız daha uygun olurdu. Ki zaten anladığım kadarıyla sizin sorununuz taharet bilmemek değil temizliğin yeterli olup olmadığı konusunda takıntılı olmak, yani tedavi olmalısınız.

Niye millet delirdi bu sorunun sorulmasına ?
Ne değişik insanlarsiniz ya
Bari internet ortamında özgür bırakın insanları .
Başlığı görüyorsun rahatsız oluyorsan defol git okuma

Sen neden bu kadar delirdin peki.
Burada hiç bir üye diğerine defolun gidin diyemez.
Oldu o zaman önce size yollasınlar ne yazacaklarını siz
onaylarsanız yayınlayın.
Özgür internet ortamı rahat bırakın insanları diyen biri
Tutmuş insanların yazdıklarına müdahale ediyor.
Ne kadar tutarlı..
Madem öyle önerdiğin şeyi kendin uygula.
Yorumları gördün, rahatsız oldun defol git,zorla sende gel
katıl diyen yok.
Yada konu sahibine yardımcı olmaya çalış.
Anlat nasıl taharet aldığını. Yda bunu burada okuduklarıyla aşamayacağını.
Yardımcı olma adına tek bir adım at.
Ama üyelere ayar verme daha cezbedici dil mi?
Sende bundan keyif alma peşindesin.

Yakında nasıl s****yorsunuz diye konu açılsa
Onu da bağrınıza basacaksınız.
Normal canım hasta olmasa niye sorsun.
E tamam hasta zaten ortada anlaşılamayacak bir şey değil.
Ne yapabiliriz siz söyleyin.

Burada sırtımda çok agrı var diyen birine
hıımm uzan şuraya bir bakalım mı diyoruz?
Yada başım ağrıyor denildiğinde
Direk ilaç mı öneriyoruz.
Psikojik sorunlar da bu yapılınca hasta o hasta
Git tedavi ol demek neden dalga geçiliyor olarak
kabul ediliyor biri bana anlatsın.

Hahajajajajajaja
Hahahajsgdgafadfatatwgwgs

Başlığı gormediniz mi ?

Ben sana üstü kapalı anlatayım canım bildiğim kadarıyla çünkü gerçekten çoğu insan bilmiyor
Küçük veya büyük abdestini sicratmamaya çalış
Hacetini bitirince sağ eline bir masraba su al ve sol eline döküp sol elini bacağının arkasında kalacak şekilde önce poponuzu ve genital bölgenizi temizleyin 2 kere tekrarlayın ve kuru tuvalet kağıdıyla kurulayın tuvaleti üstün körü temizleyip ellerinizi iyice yıkayın N Nilufer88

sıvı sabun mu?
Ben pisliğin tekiyim galiba

Bi üye vardı her wcye girerken komple soyunup öyle giriyordu ve kendini kirlenmiş hissedip duş alma ihtiyacı hissediyordu. Temizlendiğinden emin olamama durumu varsa doktor yardımı alınmalı.
Ama sadece wc olayı sorunsa klozetinizi değiştirin taharet musluğu olan bir klozet taktırın.

O bolgeleri once islak tuvalet kagidiyla siliyorum daha sonra pislikten biraz arınınca sol elime su alıp temizliyorum daha sonra tuvalet kagidi ile kuruluyorum. Çikarken elimi iki kere yikiyorum.
Benden bu kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…