Tahammülüm kalmadı kalp kıracağım kızlar :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sağolun yorumlarınız için. Herşey yetişkin olmaktan geçiyor bunu başarabilmeliyim.

Ama sen yetiskin oldugunu dusunup evlenmissin zaten. Madem bosanmayi dusunmuyorsun o zaman insanlarin arkalarindan konusma. Kimsenun yuzune soyleyemeyecegin seyleri arkasindan soyleme. Kocan senin dedikodunu arkadaslari ile yapsa bundan memnun olmayacaksan sen de yapma o zaman. Evlilik mahremdir ortaya dokukmeyecek seyler vardir, aile vs.gibi. ha sen bosaniyorum dersin butun kozlarini mahkemede sayarsin ayri bu senin hakkindir ama kocam bana cok duskundur deyip bunlari yaparsan kimse seni ciddiye almaz. Tipki es ailesinin yuzune gulup burda salladigin ve onlarin seni ciddiye almadiklari gibi.

Ben kocam iyidir şudur budur diye savunmuyorum ki günces. Hataları var ama çoğunluk olarak yanımda olduğu için ahkam kesemedim diyorum. İkisi ayrı şeyler. Evet yapmak zorunda ama işten erken geldi diye evi topluyor benim eşim sen yorulma diye yaptım der elbetteki zorunda yapmak ama bende bazı şeyleri göre yapmam gerekiyor. Adam dünyanın en kötü adamıymış gibi hadi yoluna gelmiyorum ben diyemedim. Olmadı yani.
Dedikodu olarak bakmayın burda herkes fikir alıyor anlamanız adına detaya giriyorum. Dik durduğumu düşünüyorum aksi takdirde abimlere de gidemezdim ama olmadı işte hata yaptım. Lütfen kimsenin vebaline girmek istemiyorum yorulan yazmak istemeyen yazmasın devam edemeyeceğim zaten psikolojik olarak çöktüm.

Evet dediğiniz gibi bana dokunmasınlar diyor. İçin işinden çıkmaktansa çözmeye çalışıyorum da elime yüzüme bulaştı.

Ben eşimden izin almadım papatyam. Ortak nokta dediniz ya ortak nokta olarak giderken uğramaya karar verildi. İzin alıcak yaşı geçtik.
Giderken ugraninca ne kadar kalinacagini sende iyi biliyordin değil mi ? Bak benim babam olsa yemekten sonra çaya kalmazdik. Ortada bir plan varmış adam çok iyi bile oturmuş . Sen plandan memnun olamayacağını da biliyordun ama çözümü bulamadınız. Ortak nokta böyle birşey olmuyor herkesin memnun olması lazım

Evet dediğiniz gibi bana dokunmasınlar diyor. İçin işinden çıkmaktansa çözmeye çalışıyorum da elime yüzüme bulaştı.
E yani. Normalde erkekler hiç çekmez çünkü. Adam eşinin de çoçuğunun da sorumluluğunu atmış karısının ailesine, kendi kafası rahat. Hem evde de düzeni var. Sorumlulukta yok. Zaten aynı yerde de değiller. Daha ne?

Kocan iyidir, hatalari da vardir. Hangimiz hatasiz kuluz ki? Ben hatasiz biri degilim mesela. Sen hatasiz misin? Kocanin hatalari icin sen ne yaptin? Degistirmeye calistin, konustun adam hala ayni baktin sen hala uzuluyorsun ailesine cikistin. Bu dogru mu? Bak sana burada milyon kere fikirler yazildi. Kimse senin evinin icinde degil, iyisi ile kotusu ile ne yasadigini kimse bilemez. Evlilikte bir sorun varsa bunu yine ikiniz cozeceksiniz.

Biz evlendigimizde her seyi cok mukemmel cok dogru mu yaptik saniyorsun? Hatalarimizi da yanlislarimizi da esimizle oturduk konustuk cozduk birlikte dogruyu bulduk. Sonra oturduk ya biz sunu soyle yapmistik diye kahkahayi patlatip birbirimizle dalga gectik ama 3.bir kisinin bundan haberi olmadi.

Cahilliğim ne diyeyim gunces. Değiştirmeye çalışmasamda evet zorluyorum. Birazda zaman çözsün herşeyi moralim bozuk.

Uzun zaman sonra abinizin evine gidip orada sizden büyük birine bu şekilde davranmanıza şaşırdım. Benim evime misafir olarak gelen biri yapsa bu durum hiç hoşuma gitmezdi, eminim gelen misafirden çok sizin bu tavrınız da yenginizin hoşuna gitmemiştir.
Arabada etler varken kimse misafirlikte içeceği çayı düşünmez. Önceki açtığınız konuda da bu durumun olacağından bahsetmislerdi size, bile bile lades demişsiniz.

Yoluna gelmiyorum ben demeyecektin zaten. Abimi çok özledim, yengem de hamile gitmem lazım. Bu bayram böyle olsun deyip, biletini alacaktın. Bu kadar.

Atmam gereken adımları biliyorum zamanı geldiğinde uygulamaktanda çekinmeyeceğim. Sağolun herşey için.
Atman gereken adımlar evlilik birliğinin saygı ve sevgi içerisinde devam etmesi için gerekli . Yorumlar sen eşinle kötü ol gerekirse boşan diye yapılmıyor aslında . Bu şekilde tüm aileye yansıtılan olaylar iyi sonuç vermez . Kimse senin çektiğin gibi eşinin ailesini çekmez ama o ailede senin bu tavırlarını çekmez . Çocuğuna yaptırilan saç modeline bile laf etmişler . Bu ailede çocuğu olan kişi çıldırır . O yüzden sana sınırlarını koymani öneriyoruz . İki gün sonra eşin yine ben üzülüyorum diye başlayıp çocukla ilgili kararları da yalnız alabilir . Eslerin de birbirlerinin kırmızı çizgilerini bilip çekinmesi gereken noktalar olmalı . Bak bu onun bam teli aman oraya yaklaşmayayim demeliler. Her konu için demiyorum

Uzun yolda bu sıcakta etler bozulmadı mı
Eğer aileyle kalacaksanız ben daha sonra otobüsle geleyim diyebilirdiniz, kayınpeder düşüncesiz davranmamış etler murdar olmasın diye uğraşmış, sadece bu konuyu okuyarak tavrınızı keskin ve sert buldum. Ortam gerilmiş boş yere.
Ya da yine başka zaman ben bayramda abimi göremedim deyip ayrıca gezmeye gidebilirdiniz.

Farkındayım papatyam. Köyleykende dedim benim hassas noktamdır çocukta otorite tek olucak anne baba sözü önemlidir diye. Kaynanana sökmez o dedi akrabası. Bende sökücek yapıcak bişey yok dedim.
Elimden geleni yapmaya çalışıyorum canımda çok sıkkın zaten.

Tam sinir krizi geçirmelik vallahi ne desen haklısın.Keske en sonda gidin nereye gidiyorsanız ben gelmiyorum deseydin mort olsalardı hoş aman tatsızlık olmasın diye bizler yapamayız ama böyle böyle miciyorlar ortaya,çok büyük ayıp etmiş k.babaniz

Suç kayınpederimde de değil bende. Onlarla birlikte hareket etmeyip tek gitmeliydim ya da en başından kabul etmemeliydim. Bazen insan bilsede yapamıyor hayatına uyarlayamıyor banada tecrübe oldu:)

Köyü olan köyünden evlense keşke böyle sorunlar yaşanmaz. Ben de eşimin köyünden bıktıydım. Tatile gideceğimiz zaman ille köye uğranır. Ya da tatil dönüşü köye gidilir, rezillik. Arası açıldı da kurtuldum köy ziyaretinden. Aslında en doğrusu herkes kendi zevkine göre geçirmeli bayramı. Köy isteyen köye,ailesini isteyen ailesine gitmeli. Böyle sıcakta bir arabaya doluşup ziyaret eziyete dönüşüyor. Kurbanı da herkes evinde kesmeli,kaç yüz km ötede kesip de arabalarla et taşımak nasıl bir saçmalıktır.

Katılıyorum. Keşke herkes kendi köyünden kendi memleketinden evlense.

Ah keşke inanın bıkkınlık geldi. Tamam eşimin köyü sevdiğini biliyorum bende severim ama insanın da bi sabrı var. Laf edince de kayınvalidem tabi gelcen mecbursun kocanın köyü diyor. Durup durup eşime köyden arsa al senin karın gelir köye bilmem ne diyorlar. “ şehirde büyüdüm senle gelmem çok meraklıysan köyden evlenseydin” diyorum kocama gülüyor. Dolduruş üstüne dolduruş sizd hiç gelmiyorsunuz izinlerinizi ayarların yok bi bırakın İstanbulu. Kafayı yemişler geldiğimizde erimişti etler zaten.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…