Başından atıyor Bihter. Kayınvalidem sormuyor bile gidiyor hazırlıyor çocuğun valizini. Arka sokaktalar zaten. Gün içinde kaynanası bakıyor akşamlarıda en az 3 4 gün kaynanamda. Haftasonuda bi etütü var yine kaynanamda. Akşam kaynanamda tatiller de kaynanamda. Çocuğun anne babayla iletişimi sıfır eve gitmek istemiyor. Dinlenmek ayrı çocuğu atmak ayrı değil mi ? Köyde herkes kınadı. Çocuk bezleniyor mu hala neden böyle yapıyor kızın dediler. Bi ortamdaykende bakmaz kimin çocuğu bu diyede takılır. Kaynanamı mesela annem yemeğe çağırıyor çocukla geliyor. Düğüne gidicez çocukla geliyor. Fazla değil mi ?Benim de tatillerde annem alıyor cocuklarimi, bende onun evladiyim o da bana kiyamiyor bütün kış iş ev çocuklar yoruluyorsun az dinlen diyor, zaten torunlarından ayrı kalıyor bırakmasam oturur ağlar yani. 2 haftadır annemdeler haftasonu alacağız diye şimdiden üzülüyor, bırakın okullara kadar kalsınlar diyor. Ben konunun buralarıni okumadım hakim değilim ama çocuğu başkasına atmak, keyif yapmak gibi şeyler okuyunca yazmak istedim. İnsanların ne yaşadığını bilmeden yargılanamak lazım.