Tahammülüm kalmadı kalp kıracağım kızlar :)

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Annem ne dedi biliyormusun Lale? Kızım sus olsun yeter dedi. Gelinsin idare etcen dedi. Böyle gelinlik yapcan tabi ses etme dedi. Abimde geldiğiniz için sağol diyo kayınpederime. Tabi gelicez abimsin. Onlar böyle yaptığı için ve gelinsin tabi enerjis yaydığı için sanki ailem yokmuş gibi davranıyorlar. İlk senemi görücektin eşim daha geçen hafta gittik ya derdi :) şimdi önemli olan sensin bizbize kalıyoruz nasıl istersen hayatım diyor. Abinlere de alalım diyor. Annene de alalım diyor. Gideriz tabi gezeriz diyor.
Net olmak için elimden geleni yapacağım.

İnat için gittiyse bile çok iyi yapmadı mı?
Bu kızın bir ailesi var.
Seneye kurbanda eşi totosuna Eros'un okunu yemiş gibi "Ama sensiz duramaam ühühü tribine girmek yerine bırakır abisine kanaryayı
Yok bu sefer peşimize kimseyi takmaz. Tek gidicez işimiz var der tanıyorum eşimi. İyi yaptım kaynanamı görmeniz lazımdı eşim gidicez yarın biz işimiz var hadi kalk anne diyor kadının umru değil. Ne diye gidiyolarsa sanki diye burun kıvıra kıvıra baktı suratımıza. Ya gezmeye giderken bile görümcenin çocuğunu takıyor peşimize alsanıza götürsenize diyor. Bende inat değil mi almıyorum anne bakamayız diyorum. Ben miyim anası ?

Manipülede etme de hayır istemiyorum neden bırakayım karımı kaç yaşındayız ben götürürüm seni dedi. Senin için elimden geleni yaparım yapıyorumda dedi. Köydeyken sabah kahvaltıya gitmek istemiştim eşimin babası laf etti evde yokmu diye eşimde sen yap evde alla alla biz gidicez sana noluyor dedi. Eşim bazen savunuyor diye de hata yaptığında eyvallah çekemem ki.

Siz de az değilsiniz bu arada. Yoruldum falan diyip ağlamalar falan bir süre sonra bu tarz davranışlarınız eşiniz de ters tepecektir haberiniz olsun .
Kız yoruldum ama alla alla. Kaynanam diyorki bizde böyledir büyükler yemek yapar küçükler mutfak toplar bak bende temizlik yapıyorum. Dedim söyleseydin kuralları evlenmezdim oğlunla kocama da bilerek dedim yoruldum ettim yatak rahat değil diye adam sırf köyde kalmak için yatağın rahat yerine sen geç dedi ya. İşime yardım ediyor çenem az işlesin diye

Tavrım yanlış olabilir ama çok zoruma gitti. Kimsede saygısızlık yaptığımı düşünmedi çünkü ben çocuk değilim ki hadi diye kaldırıyor ?

Haklısınız kızlar. Yapmamam lazımdı ama çok doldum sanırım. O anın sıcaklığıyla hatırlamıyorum tam lan dedim mi demedim mi bilmiyorum ama eşime hadi hadi sende aşağı gitsene hadisene diye bağırdım. Burdn olayı görmediğiniz için suçlu gibi duruyorum ama eşim kızmadı. Doğru söylüyorsun bende uyarıcaktım babamı seni yalnız bırakmak istemezdim dedi. Ona karşı çıkışmama bozulmuş öptüm hallettik.

Zemheri en başından beri sende biliyorsun. Gelecek bayramı kendi elleriyle hazırladılar. Eşim daha da milletle iş yapmam dedi.

Benzin vermeselerdide o et bizle gelicekti. Kayınailemi bilmiyorsunuz.

Ben çok yapıcıda söyledim. Gitmeden söyledim. Abimin evini göremedim tek iznim bayram oraya uğramak istiyorum dedim. Et varsa beni bırakırsında dedim. Kayınvalidem bağırınca da madem öyle giderken uğranılcak ben gitmek istiyorum dedim. Ya biz huzursuz ediyoruz bile demediler. Kız abisini es geçmesn demek yerine bana bakın etler var diye bağırdı kaynanam. Eşime söyledim olsada ben götürücem seni bırakmam dedi. Yani sinirlenmekte haklıyım tabikide eşime surat asıcam ben ona en başından söyledim.

Emin misin bir daha yapmayacağına
Seni bir seneliğine pohpohladı
Senin sorunun daha tecrübeli insanların yorumlarını kaale almıyorsun kanarya
Herkes aynı şeyi söylüyor
Seneye bayramda yine konu açacaksın
Daha net olurum muhtelif? Kurbanda gidiceksek ramazanda abimlerde kalalım dönelim kurbanda uğramayız diyeceğim. Kurbanda gidilicekse giderken uğrayacağız kimse gelmesin bizimle derim ya da. Ben 2 senelik evliyim ve bazı şeyler zamanla oturuyor. Ben kaale alıyorum almasaydım abime uğrayalım demeyi bırak abim var bile diyemezdim. Doğru yanlış sorunları çözmeye çalışıyorum

Kanaryaaaa Kanaryaaaa..

Umarım sorunlarının yine çözülmeden halı altına itildiğinin farkındasındır..

Eşin şu an "Oh be 1 sene daha yırttık seneye yine he karıcım der he anacım der hallederim iki tarafı da" diye düşünüyor eminim.

Ve ayrıca eşinin ailesi köye yerleşince, ben 3 4 günlük tatili de o kadar yolu gitmek istemiyorum deme ihtimalin kalmayacak. Anamı babamı görmeye gitmeyeyim mi yalnız mı gideyim diyerek işleyecek eşin seni.

Benim eşimde suç. Sanki biz etleri getirmek zorundayız gibi hissediyor.

Ne yalan söyleyim eşinin ailesinin tamamen köye yerleseceklerini sanmıyorum. Yerlesirlerse de git gel yapıp sizden de bekleyip daha çok yorarlar gibi geliyor bana.
Yok yerleşiyorlar ama kaynanam zor alışıcak ağlicak. Kaynanam sevmiyor burayı zaten.

Ahahah ya aslında ben direkt kendi babamdan örnek vererek biraz örnekleri dar aldım muhtelif. Mesela babam çok eğlencelidir, anlayışıdır yüzde 90 oranında hayatımızı ekstra kolaylaştırır ama yemek hassas noktası hepimiz ona göre davranırım evde. Ve eşim genele bakmayip sadece bu konuda bir şey dediği için laf edemez. Yoksa genel olarak kaba ve saygısız biri olsa daha zor olurdu ama o durumda da eşim yerine uygun şekilde ben cevap vermeliyim. Ortamı ona göre hazırlarım veya iletişimi kısıtlı tutarım . Senin bakış acina da katılıyorum sadece kriz cikmadan yonetebilmeliyiz

Güzelliklede çözülmedi. Seneyede bu olayı göze alıp arabaya kimseyi almadan gideriz.

Güzelliklede çözülmedi. Seneyede bu olayı göze alıp arabaya kimseyi almadan gideriz.
Seneye kv ler tamamen köyde olacak. Ablamın da annemi babamı görmeye hakkı var, e araba boş mu gidelim bi de otobüs parası mı versinler, küçük çocukla perişan mı olsunlar, ablamlar da bizle gelsin diyecek eşin. Annesi de ablanları da getirin özledim, aman yavrularım orada başbaşa kaldınız aman oğlum ablanı sakın bırakma benim yavrularım ayrılamaz laflarına devam edecek, eşin de olmaz anne ablamlarla gelemeyiz planımız var diyemeyecek.

1 sene sonranın konusu. Umarım yanılırım.

Eşimle konuştum bir daha kalabalık hareket etmeyeceğini söylede yol zehir olmuş nerde çokluk orda bokluk dedi yani sıkıntı olduğunun farkında. Eşimin arabası vardı bekarken onunla yine getiriyorlardı servis gibi heryere gidiyorlardı ben düzenlerini bozuyorum ya hoşlarına gitmiyor.

Ha bir de sen araba benim altınlarımla alındı taksidini ben ödüyorum diyip duruyorsun da kv de ben size onlara ev vermesem kira ödüyor olsalar o arabanın krediyi ödeyecek paraları olmazdı, o araba benim sayemde alındı benim de arabam diyordur adım gibi eminim.

Parayı vermesede etler gelicekti. Öyle oluyor yani paradan değil. Biz başka yere gitseydikte etler nolcak alsanıza diye bağırırdı kaynanam. Eşim net olamadı ailesinide kıramadı. Şey diye düşünüyor Ramazanda burdaydık ailem gezildi akrabalarım gezmeye gittik kurbanda da ben idare edebilirim gibi bakıldı olaya.

Vallahi öyle. Ben köyüme uğramadan gitmeyeceğim diye net olmam gerekti. Etler varken oturamam tek gideceğim demem lazımdı. Hata benim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…