Annem ne dedi biliyormusun Lale? Kızım sus olsun yeter dedi. Gelinsin idare etcen dedi. Böyle gelinlik yapcan tabi ses etme dedi. Abimde geldiğiniz için sağol diyo kayınpederime. Tabi gelicez abimsin. Onlar böyle yaptığı için ve gelinsin tabi enerjis yaydığı için sanki ailem yokmuş gibi davranıyorlar. İlk senemi görücektin eşim daha geçen hafta gittik ya derdi :) şimdi önemli olan sensin bizbize kalıyoruz nasıl istersen hayatım diyor. Abinlere de alalım diyor. Annene de alalım diyor. Gideriz tabi gezeriz diyor.Kanaryacım benim anladığım kadarıyla eşin senin annene, babana ve abine de saygı duymuyor. Onlar da bu durumu göre göre susuyorlar.
Bayramı abinlerle geçirip eşinin seni geçerken oradan alması gerekirken abin seni bu kadar görmekten mutlu oluyor, sus sus işareti yapıyor.
“Ya arkadaş biz de kardeşimizle birlikte bayram yapmak istiyoruz, neden bir gün önceden otobüsle göndermediniz” demiyor.
Maalesef anne baban arkanda olmayınca, ezen çok oluyor.
Benim de arkamda hiç kimse yok, seni iyi anlıyorum ama sınırlarım çok net olduğu için çizgimi aşamazlar.
Net olmak için elimden geleni yapacağım.