Sunshine da nasıl davranacağını bilmiyor ki, onun da net tavrı yok, diğer konusunda dönüşte etlerim de etlerim derlerse ben abime giderim diyordu, istediğini yapamıyor sonra acısı toplu çıkıyor, hem eşine hem kayınpedere laf sokuyor, abisine gitmek istemekte haklı lakin izlediği yol yanlış, kayınvalide kayınpeder bayram planını yapmış mı yapmış, köye oğullarıyla gidecekleri, dönüşte etleri arabaya yükleyip yine oğullarıyla dönecekleri belli, eş deseniz pasif.
Her şey ortadayken şahsen ben olsam işimi şansa bırakmazdım, köye gittim mi gittim, bayramın 1. günü de kurbandı, ailesiyle bayramlaşmaydı yaptım mı yaptım, 2. günü eşim benimle gelirse eşimle, gelmiyorsa otobüsle abimlere giderdim, 3 saat yol bir şey değil, İstanbul’da bir ilçeden diğerine geçişte o kadar zaman harcadığımızdan bana 3-5 saatlik yol fazla gelmiyor, otobüsle gitmek de ağır gelmiyor, hazır annemde oradaymış yengemin doğum vakti de yakınmış, bir güzel gider anamın koynunda yatar, yengemin yapılacak işi gücü varsa onları da yapar, 2 güler sohbet eder gönlümce zaman geçirirdim.