Seridina benim kafamda allak bullak. Siz etleri halledin diyemedim çünkü benimde annem babam var evlat olarak görevidir eşimin karışma dedim. Bizde anne baba olucaz dedim. Görücem abimleri o zaman dedim sadece eşime ben tek gitmeyeceksem. O da senin için yaparım rahat ol dedi. Yüz göz oluyorum evet bir yanım hala çok uysal ve saf.Kanarya ben senin diğer konuna da yorum yapmadim çünkü kafam karıştı. Senin sorunun mesafe koyamamak. Mesafe de böyle bağır çağır konulmaz ama. Bir kere sen madem mesafeli olmak istiyorsun onlarla ne işin var arabada? Araba benim diyebilirsin. O zaman en baştan ben araba ile gidiyorum siz etleri halledin diyecektin. Diyemediğini varsayalım; ben o zaman biletimi alır önceden abimde veya annemde rahat rahat kalırdım. Sonra da satardim arabayı. Eşim yalnız kalamam deyince de yumuşak bir şekilde abimde kalacağımi ve biletimi aldığımı söylerdim. Sen böyle davranarak mesafe koymayı bırak iyice yüz göz oluyorsun.
İşin diğer tarafından bakarsak iyi olmuş mu yani biraz ayarı kaçmakla birlikte iyi olmuş diyebilirim. Artık eşinde, eşinin ailesi de sana eski kanaryaya baktıkları gibi bakmazlar ama bu tavır devam ederse eşine itici gelebilirsin. Bu seferde yanında hiç durmaz. O yüzden mesafe mesafe ve mesafe...
Eşimle çözdük kafam ağrıdı kimseyle hareket etmeyeceğim olmuyor dedi. Yarabbim şükür anladın mı sonunda dedim