• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tadilat öncesi ve sonrası evim...hadi buyurunn:)

değişiklikler çok güzel olmuş gerçekten. mutfaktaki parlak tezgah arası taşları eleştirilmiş ama bence çok güzel. Eğer o ise Kütahya seramiğin shine serisi olması lazım ismi, ben yakından da görmüştüm ve çok beğenmiştim. güle güle oturun...

çok teşekkür ederim.tahmin doğru.kütahya seramik...

Evinize bayıldım öncelikle.Tadilattan yeni çıkmış biri olarak Seni anlayabiliyorum.Güzel günlerde otur.

Merak ettiğim camın önündeki masa özel mi yaptırdınız yoksa hazır mı aldınız??

Cevabınız için teşekkürler şimdiden
,çok teşerkkür ederim arkadaşım...masayı dolapcımız yaptı.metal iki ayak yaptı altına...çok ta sağlam oldu...en büyük hayalim pencere önünde oturup kahve içmekti...keyfi bir başka...:16:

mutfağınız dikkatimi çekti seramikmiş eskiden ama şimdi masa tarafı kağıt diğer taraflar alçı olmuş nasıl oldu bu seramiklerin üzerine mi yapıldı yoksa kırıldı mı ?

mrb cnm çok güzel olmuş herşey güle güle oturun allah ağız tadıyla oturmayı nasip kısmet etsin. bu arada bizde yeni bi ev aldık ama bina 6 yaşında fayansları aynı senin eski fayanslar gibi bende tadilat yapmak istiyorumda kırdırıp döktürmek ve maliyeti düşündürüyor açıkçası sizin ne kadar tuttu masraflar bide fayanslar yapıştırmamı yoksa kırıp tekrarmı yaptılar?

Benimde haftaya başlıolar banyo mutfak ve pencereler.bi de boya.siz ne kadar verdiniz banyo ve mutfağa

Back
X