• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tadilat öncesi ve sonrası evim...hadi buyurunn:)

güle güle oturun her iki evin halide hoştu, bende beyazı çok severim mutfaktaki duvar kâğıdımı bayıldım o desene..

çok teşekkürler.evet duvar kağıdı.önceden kötü bir renk fayans vardı duvarda.üstüne alçı çektirip boyattık.tek krişine de duvar kağıdı yaptırdık...

cok guzel olmus gule gule huzurla oturun evınızde degısım harıka...

Evinize bayıldım öncelikle.Tadilattan yeni çıkmış biri olarak Seni anlayabiliyorum.Güzel günlerde otur.

Merak ettiğim camın önündeki masa özel mi yaptırdınız yoksa hazır mı aldınız??

Cevabınız için teşekkürler şimdiden

değişiklikler çok güzel olmuş gerçekten. mutfaktaki parlak tezgah arası taşları eleştirilmiş ama bence çok güzel. Eğer o ise Kütahya seramiğin shine serisi olması lazım ismi, ben yakından da görmüştüm ve çok beğenmiştim. güle güle oturun...

büyük değişim çok şık olmuş ama agız tadıyla oturmayı nasip etsin allah

huzurla sağlıkla ağız tadıyla oturmak nasip etsin Rabbim...

renk uyumları, mekanları değerlendirme vs.. çok hoş olmuş... çook beğendim

Evi baştan yaratmışsınız büyük cesaret diye düşünmüştüm ama başka daireye taşınmışsınız :)
Güle güle oturun tam bana göre her taraf dolap :1: Özellikle mutfak.

işteeeee beyazın ASALETİ .. çok ferah olmuş kendi evime geçince ben de heryeri beyaz yapacağım hatta mutfağımı beyaz ve mürdüm rengi düşünüyorum.. güle güle huzurla sağlıkla otur :) Olmayanlarada Allah nasip etsin inşallah ..

çokkk güzell güle,güle oturun

Çok begendim çok iç açıcı olmuş gerçekten yorgunluğa değmiş yani
Rabbim sağlıkla huzurla oturmayı nasip etsin.
Bende kiradayim nasip olursa 1ay sonra kendi evime geçicem böyle evinizi yapılmış görünce çok heveslendım :-)

evin çok güzel olmuş nerdeyse her oda yenilenmiş yerden duvara nasıl başettin bravo ben mümkün değil yapmazdım :)

Canım evine bayıldım çookkkkk güzel olmuş eeeeee sende zevkli hatunmuşsun :)

o güzel yorumlarınız beni çok mutlu etti...çok çok teşekkürler.Allah isteyen herkese nasip etsin....

Back
X