tadilat öncesi ve sonrası evim...hadi buyurunn:)

Fairy5

CANIMA CAN KATANLAR...
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2009
2.640
181
373
44
eski ve yeni antrem:

yeni:

eski:

yeni:

eski ve yeni mutfağım:

yeni:

eski:
yeni:

eski:

yeni:

eski:

yeni:

eski banyom:

yeni banyom:

tadilet öncesi tuvaletim:

tadilat sonrası tuvaletim:

eski yatak odam:

yeni yatak odam:

eski çocuk odası:

yeni:

Son düzenleyen: Moderatör:
çok ferah olmuş güle güle kullanın...naçizane sadece mutfak ara tezgahı fazla parlak geldi bana...huzurla oturun inşallah

evinin eski halide çok güzelmiş canım ,hiç öyle göze batan kötü bir görüntü yokmuş ,ama tabi yeni hali kat be kat güzel olmuş ,baya köklü bir tadilat yapılmış evde ,ama sonuç mükemmel ,evde eşya varken tadilat zor olmuştur ,ama değmiştir dimi bunca yorgunluğa ..

güle güle güzel günlerde otur inşallah ..:nazar::nazar::nazar::nazar:

evinin eski halide çok güzelmiş canım ,hiç öyle göze batan kötü bir görüntü yokmuş ,ama tabi yeni hali kat be kat güzel olmuş ,baya köklü bir tadilat yapılmış evde ,ama sonuç mükemmel ,evde eşya varken tadilat zor olmuştur ,ama değmiştir dimi bunca yorgunluğa ..

güle güle güzel günlerde otur inşallah ..:nazar::nazar::nazar::nazar:

o güzel yorumların için teşekkür ederim canım...biz aynı binada 1.kattan 4 kata taşındık.aynı bina aynı cephe.o yüzden ev boştu ve tadilat kolay oldu.4.katta olduğum için ev daha ferah dekorasyonu da beyaz agırlıklı yapınca daha da ferahladı tabi..daha güzelleri sizlere nasip olsun...

eskide yenide güzel bence ama eskiye nazaran yeni hali göz açıcı ferah olmuş iyikide olmuş ama çok güzel mutlu huzurlu oturun evinizde:nazar:

Güle güle,mutlu,huzurlu günlerde oturun inşallah..çok güzel olmuş,emeğinize sağlık :))

güle güle oturun her iki evin halide hoştu, bende beyazı çok severim mutfaktaki duvar kâğıdımı bayıldım o desene..

siz huzurlu oturun da yeni eski farketmez :1: ama tabi cok güzel olmuş ağzınızın tadıyla oturun inşallah...

çok güzel olmuş özellikle o mutfakta camın önündeki minik masa taburelere bayıldım iyi günlerde oturun:nazar:

Vav diyorum çok zevkli hatunmuşsun kaç paraya patladı bu şahane ev

beğendiğine sevindim :52: .insan çoğu şeyde kararsız kalıyor gerçekten işin başına geçince.2 ay uğraştık ama değdi.tam istediğim gibi oldu....tabi parası da pek güzel oldu.yaklaşık 35 bin kadar...:51:

Back
X