Tacize uğradım, şiddet gördüm ama babam...

başıma bunlar gelse babamı düşünemiyorum:26:
zaten düşünmiyim:99:
önce beni
sonra o adamı bulur

Son düzenleme:

üniversite okumayı bırakıp ailenin yanında kalmakla çok doğru bir karar vermişsin

erkeklerde tozutmakta cok haklı haaa...
kendi kendine seni görünce kapasında bi ampül yanmıştır...
evliyim. genc kızla bekar kızla beraberim. hahahaha baksana kız arkadaşı bile benle tanışmaya geliyo.
demekki evli olup hovardalık yapmak artık normal
dur şu gelen kızada biraz sulanım. bizim hatun evde oturup beni beklesin dursun

babanız sizi dövse bile müstehak... hem adamla tanışmaya gidiyosunuz..EVLİ...
üstüne eve bırakmasına izin veriyosunuz. onca taciz öpmeye ragmen...
sizde rahatsız olmadınız demekki

valla baban iyi sabretmiş yani bana anlatsan senin kafanı kırar pekmezini akıtırdım..

sabırlı adammış vesselam

Sen kalk bacagını elleyen adamla arabaya bin eve git asansöre bin valla iyi cesaretlisiniz.

birde utanmadan adama laf sokuyorlar :))

Zaten adamın mayası belli,kız arkadasının da bile bile konuştugu belli bence lafı önce bi kendinize sokun be ablam ahaha

Son düzenleme:
...................................................

Son düzenleme:
Empati yapın. Siz olsanız ne yapardınız kızlar?
Daha önce aynı dertten ötürü başlık açmıştım ama çoğunlukla eleştirildim net bir cevap bulamadım ne yazık ki o yüzden daha farklı bir yöntemle sorunumu sizlerle paylaşmak istiyorum. Lütfen eleştirenler değilde kendini benim yerime koyanlar yorum yapsın kızlar rica ediyorum

Arkadaşım: Beni sevdiğim adama kötülüyor hatta iftira atıyor benimle ilgili ama bildiğimi bilmiyor.Çok yalancı hatta hastalık gibi bir şey en ufak bir konuda bile yalan uydurabiliyor. Aynı zamanda çok hırslı mesela para için birçok şeyi yapar öyle deyim. Çok profesyonel yalan söylüyor ve kendini etrafa melek gibi tanıtıyor. Ama ben onun birçok açığını yakaladım ben yakaladıysam birçok kişide yakalamıştır diye düşünüyorum çünkü büyük açıklar verdiğide oluyor bazen

Adam: Yaşı arkadaşımdan çok daha büyük, belirli bir mevkide(arkadaşımın çalıştığı yerde), çok kişiyle tanışmış, çok görmüş geçirmiş biri ve çok zeki.

Arkadaşım bu adamla önceden hiç yakın değildi.Hatta ona sayıp sövmüştü ama sonradan bir şekilde yakınlık kurdular.
Adamla şuan hiçbir irtibatımız yok(eski flörtüm) çok şey yaşandı zaten küs gibi bir şeydik ama başka yollardan bana ulaşmaya çalışmıştı çok gururlu biri kendi gelemedi. Hem ulaşmaya çalıştı hemde yüzüme karşı kötü davrandı öyle garip biri. Ama o olaylardan sonra bana bir ön yargısı vardı zaten. Arkadaşımın gerçek karakterini az çok tahmin ettiğini düşünüyorum(şuan çok yakınlar ama arkadaşım rol yapıyor işte) ama benim karakterimide biliyor beni hep asil görürdü zaten.Demek istediğim sizce bu adam arkadaşıma yüzde yüz inanıyor mudur benimle ilgili o**** dediğine? Adam zeki ama arkadaşımda iyi bir yalancı.
Bu adamla bir süre sonra aynı ortamda bulunma ihtimalim var.
Elimde net bir delil yok ama sunabileceğim bazı geçerli şeyler var ama gidipte bunu adama pat diye söylersem şüphelenir ve zaten onunla konuşamam.

Şimdi sizlere sorum siz olsanız kendinizi bu durumdan aklamak için ne yapardınız?

O adam bu adam mı ?
Bir kaç ay evvel açmışsın bu konuyu

Son düzenleme:
Birincisi siz adamın evli oldugunu bile bile ne diye hala görüşüyorsunuz ki. O adamın karısına bunu yapmaya hakkınız yok. Ikincisi adam
Sizi taciz ediyor siz hala adamın arabasına biniyorsunuz. Yani neler neler duyuyoruz. Adam sizi bi yere götürüp tecavüz edip öldürse kimsenin ruhu duymaz da muge anli da arar dururuz sizi. Yani boyle bi durumda degil o arabaya binmek gerekirse yürüyerek gideceksiniz eve. Siz universite okuduğunuza gore 15 yasımda genc kız değilsiniz hunları akıl etmeniz lazımdı. Gel gelelim konuya siz eger sokakta yürürken tacize ugrasaydiniz emin olun babanız sizden cok üzülürdü. Ama boyle biseyle babanızın karşısına çıkmak demek onu hayal kırıklığına uğratmak demektir. Tabi ki ben iyi ki yanınıza olmamış demiyorum. Ama biraz da babanızın penceresinden bakın. Ağlamayı da bırakın bundan sonra çevrenizde ki insanlara dikkat edin rica ediyorum

okurken size çok kızdım,ev arkadaşınız evli biriyle görüşüyor
ve siz bu adamla pub neyse oraya gidip içiyorsunuz,
ilk size tacizi yaparken ordan çıkıp gidecektiniz.
hem sizi öpmeye çalışıyor,taciz ediyor hemde orda oturup eve
bırakmasını bekliyorsunuz.hata üstüne hata.
adam size evde başka bişeyde yapabilirdi.
ve sonrasında telefonu almak için tekrar görüşüyorsunuz,
ve babanıza gönül koyuyorsunuz.
bence babanız çok haklı

adam sana ellediğinde hızla orayı terketmediğin için,adamla tekrar buluştuğun için (hattını kapattırabilirdin)evet haksızsın babanın yerinde kim olsa aynı şeyi yapar...hayatı dizi film sanıyorsunuz...o adam seni okutmak için ne emekler veriyor mükafatı bu mu....
dikkatimi çeken babamın bu yüzünü ilk defa görüyorum demişsin...adam iii adam demekki. ne yapsın ne bekledin sırtını okşayıp, tanımadığın kişilerle alkol aldığın için,polislik hastanelik olduğun için tebrik ederim demesini m? bence git adamdan özür dile güvenini kazanmaya bak

Kızım yanlış üstüne yanlış o kızın gittiği yol yol değilmiş zaten sen onunla arkadaşlığını bitirecektin
seni kullanmasına izin vermiyecektin o kız bence resmen fahişe o meslek sahibi olsada o işte ustalaşacak evli barklı adamlarla gezecek ilkeride çocuğuda olur bunun ,okumuş ama boş insanda ne bakarlar karektere sen onunla arkadaşlığını neden sürdün pisliği sanada bulaşmış annende babanda suçku gidip oralara bir bakıp bu kız ne yapaıyor diye seni ziyarete gelmemişler senin olgunlaşman henüz olmamış karekterinde henüz oturmamış daha yanlışı doğruyu ayırt edemiyorsun çok vahim bir durum , umarım bu yaşadıkların ders olur yeni temiz karekterli arkadaşlar bulursun

Seni boş bir yere götürmüş öpmek istemiş,
arkadaşın o sırada napıyordu peki
senin kulağına fısıldarken ve bacağını ellerken ve yanağından öperken...
Yorumların hiç birini okumadım ama bana birazz hikaye gibi geldii kusura bakmayınn...

babamla ne alaka çok iyi sebaryo yazıyosunuz güzin ablaya mektup yazmanızdan da belli

e başlıkta bile babanın adı geçiyor kızım nasıl ne alaka? sen bana karşı savunmaya geçeceğine gözünü aç bence. kendine vereceğin zararlarla babanın ilgisini kazanamazsın. iyi geceler.

olay bundan ibaret bence... keşke uzman hanım dışında gerçek psikolog olsa da gelip beni onaylasa.
bu kız bu kafayla giderse daha çoook tacize uğrar. babasına ceza verdiğini zannediyordu bilinçsizce, babası bunu hiç iplemeyince olay kopmuş. "o kadar tacize uğradım babacım, benle ilgilenmen için daha ne yapmalıyım?"
ben üzüldüm açıkçası, belli ki babasını seviyor; en çok onay almak istediği, onu korumasını istediği erkekten ilgi göremiyor...

bu konunun da büyük ihtimalle gideceği yer de belli: 30-40 sayfa yazı daha, sonunda konunun alakasız bir yere bağlanması ve tartışma çıkması. sonra da Mune gelip kapatır konuyu.

Valla konu sahibesi baba yönünden şanslı :)) Adam sadece laf söyleyip surat asmış..

Düşünüyorum benim babam duysa benim kırılmadık kemiğimi bırakmazdı..Hele bu olayların böyle detayını bilecek zannediyorum nefes aldırmazdı bana

madem adam sizi taciz ediyor.
adamın arabasına niye biniyorsunuz.
sonra tekrar buluşuyorsunuz
çok ilginç adam sizi böyle görünce bu kadarına cesaret etmiş belli ki

aynen öyle katılıyorum size.
baba duymuş umrunda olmamış diye üzülüyor konu sahibi.
dua etsin beterini yapmamış.
valla bana pek inandırıcı gelmedi bu konu

yalanında kuyruklusuuu dıkkat çekmeye calısmaktann başka bısı dıll senınkıı kusura bakmada ..

Tacize uğradığın için suçla değilsin. Seni taciz eden adamla aynı ortamda kalmaya devam ettiğin için suçlusun sen. Bundan sonra yaşanacaklarını kabul ediyorum demişsim bir nevi. Adam bacaklarını ellemiş, seni yanağından öpmüş. Bunun üzerine mekanı terk etmen gerekirken seni boş bir yere götürmesine izin vermişsin.

Bir de olanları babana anlatmışsınız. Maşallah ne babalar var yarebbim. Bizimkine cinayet sebebi olurdu.

bence değil, bütün bu davranışları da babası yüzünden sergiliyor. çünkü kızını önemseyen bir babanın yapabileceği şeyler belli: döveni olur, küfür edeni olur, küsüp konuşmayanı olur, psikoloğa götüreni olur, okuldan alıp eve hapsedeni olur...
bu tepkilerden doğru olmayanlar olsa da hepsi de babanın kızla ilgilendiğini gösterir.
bu kızın babası kızının tacize uğradığını öğrendiğinde azıcık kızıp survivor izlemeye devam ediyor. zaten dikkat edilirse kızın asıl sorunu bu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…