Tacize uğradım, şiddet gördüm ama babam...

babamla ne alaka çok iyi sebaryo yazıyosunuz güzin ablaya mektup yazmanızdan da belli

Su saatten sonra kimsenin yardiminin dokunagina inanmiyorum yanlis yapmissin zaten bence sukredip oturman lazim

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

senin anlamadigin su, kimse burada o ahlaksiz adami savunmuyor. o adamin yaptigi pislikleri de. siddet gormus olman senin yaptiklarinin ne denli yanlis oldugu gercegini degistirmez.

Sende kusura bakma canımda hiç müge anlıyı izlemiyomusun gündüzler torbayamı girmişti gece gece içkili bi mekana evli bi adamla gitmek nekadar mantıklı başınıza daha kötü bişey gelmediğine dua et şunuda söylim benim babam böyle bişey yaptığımı duysa beni bi güzel döver ve evden atardı

Benim babam olaydı ağzımı burnumu dağıtmıştı heralde

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Şahsen ilk masada böyle tatsız kötü bir durum yaşandığında o kişiye haddini bildirseydiniz ne bileyim orada bağırıp çağırp adama orada haddinin bildirilmesi için herşeyi yapardım ki siz de keşke öyle yapsaydınız.Bir de böyle iğrenç bir durum üstüne arabasıyla evine gitmişsiniz bunu yaparak zaten yanlış yapmışsınız.
Yani karşı tarafta ister istemez beni istiyor gibi bir düşünce belirdi belki kim bilir.Üzgünüm ama babanız kızmakta haklı.

yaptiginin savunulacak bir tarafi yokki,kadina siddeti kimse desteklemez ama tanimadigi adamin arabasina binip,birlikte icen taciz görmesine ragmen ders alamayan birini de hic desteklemez diye düşünüyorum.

Ya bu konu fake, ya da siz ciddi biçimde safsınız... Alınmak yok.

Abi ne cesaret sen gecenin bi vakti bilmedigin bi adamla bara gidersin ya.aklim al mi yor deli cesareti valla pes

Yavrucuğum bak senin yaşında bi kız kardeşim var benimde. Hayatta bazı şeyleri daha acı şekilde tecrübe edebilirsin allah korusun. Sen gel ablalarının lafını dinle. Herkes sandığın kadar iyi niyetli değil. Bundan sonra daha temkinli yaklaşırsın tanıştığın insanlara. Bizlerde senin yaşlarında meraklıydık böyle geceleri çıkalım gezelim içelim falan ama garantiye almayı bil kendini. Göz göre göre hata yapma. Bazı hataların bedelini ömrün boyunca ödemek zorunda kalabilirsin. Zamanla atlatırsın o rüyalar da geçer gider gerilme, insanları da gereksiz savunmalarınla germe evladım.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Arkadaşın da dedgi gibi ya fake ya safsınız ya bu nasıl iş anlamadm .taciz edildgne baban neden inanmıyor onuda anlamadm

yaşadığım en korkunç şey olarak bana tecrübe oldu zaten teşekkürler

evet kimse tacizi şiddeti hakketmez.

ama saf olmayan bir insan etrafta tacizcilerin şiddet eğilimlilerin olduğunu bilir ona göre önlem alır.

ben sana demiyorum ki bara gitme arkadaşlarınla eğlenme gece dışarı çıkma istiyorsan yap bunları tabi ki.

ama evli bir adamla dışarı çık seni taciz etsin arabasına binmek ne cesaret?

seni taciz eden bir adamın arabasına binersen zaten sen göz göre göre ateşe atlamışsın.

bir de aşık olduğu kıza rezil ettim demişsin. ben böyle iğrenç bir varlığın karısını aldatan kızları taciz eden birinin içinde aşk duygusunun olacağını sanmam. zaten utanma arlanma da yoktur olsa öyle davranmaz.

kısaca iyi kurtulmuşsun tecavüz de edebilirdi. baban da az bile söylemiş. başkası olsa daha farklı bile davranırdı.

sen yine survivora dua et ona dalmışlar da seni unutmuşlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…