• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tacize uğradım, şiddet gördüm ama babam...

Hayatınızda ilk kez tanıştığınız bir adamla (hem de evli bir adamla) içmeye gidiyorsunuz.Adam bacaklarınıza elliyor,öpüyor falan sonra dışarı çağırıyor siz de hevesli gibi çıkıyorsunuz dışarı adam bu sefer kulağa,boyuna dalıyor.

Madem pek de o taraflarda bezi olmayan birisiniz,neden gecenin bir saatinde evli barklı adamların arabalarına binip içmelere gidiyorsunuz ?

Bir de ev arkadaşınızın gömlek değiştirir gibi sevgili değiştirdiğine laf ediyorsunuz ?

Babanız yine sabırlı bir adammış,bu olayları okurken babanıza acıdım
:50:

Bu konuda çok acı tecrübeleri olan biri olarak taciz gören birine hak etmişsin şöyle yapmasaydın vs. demem mümkün değil ama ne diyeceğimi de bilemiyorum.

Şimdi bu kız bu evli sevgilisinden ayrılmış sen niye daha arkadaşının evli eski sevgilisiyle dışarı çıkıyorsun ki? Hadi çıktın adam seni okşayınca niye onunla dışarı çıkıyorsun? Neyse hadi ona da tamam adamın ne cesaretle arabasına biniyorsun? Hadi onu da korktun vs. diyelim. Hangi cesaretle bu kadar şeyden sonra telefonunu almak için bu hanzoyla buluşuyorsun?

Evli herif arkadasinla yasak ask yasiyor, onunla bara gidiyosun
Adam bacaklarini oksuyor, hala onun yanindasin
Disari cagiriyor, gidiyorsun
Seni oksuyor opuyor evinize kadar gelmesine izin veriyosunuz
Iceri girmesine izin veriyosunuz

Kendi dusen aglamaz.

Not: hattini kapattirirdin olur biterdi. Seni taciz edip dovmus adamin yanina ne cesaretle gittin sen? Hadi tecavuz etti, ne yapacaktin?

Tamam olayın detaylarını vereyim o zaman
Bakın daha öncede çok kez tacize uğradım otobüste, metroda vs ama sesimi çıkaramıyorum cidden bağıramıyorum yada belli edemiyorum ama hayatımda ilk kez tacize uğradığımda belli ettim adam beni öpmeye çalıştıktan sonra tırnaklarımla her yerini çizdim.
Evlilik konusuna gelince de evli olması umurumda bile değil onunla ilişki yaşayan ben değilim ama bu konuda arkadaşımla da çok tartıştım merak etmeyin ve adamın kendisine de aşağılayıcı laflar söyledim evli olmasıyla ilgili zaten onu bunlar sinirlendirdi. O zaman size göre tek suçum pub a gitmek oluyor. Peki haklısınız ben kafamdan hasar görmeyi, psikolojik çöküntüyü hak ediyorum...

Tamam olayın detaylarını vereyim o zaman
Bakın daha öncede çok kez tacize uğradım otobüste, metroda vs ama sesimi çıkaramıyorum cidden bağıramıyorum yada belli edemiyorum ama hayatımda ilk kez tacize uğradığımda belli ettim adam beni öpmeye çalıştıktan sonra tırnaklarımla her yerini çizdim.
Evlilik konusuna gelince de evli olması umurumda bile değil onunla ilişki yaşayan ben değilim ama bu konuda arkadaşımla da çok tartıştım merak etmeyin ve adamın kendisine de aşağılayıcı laflar söyledim evli olmasıyla ilgili zaten onu bunlar sinirlendirdi. O zaman size göre tek suçum pub a gitmek oluyor. Peki haklısınız ben kafamdan hasar görmeyi, psikolojik çöküntüyü hak ediyorum...

Anlamakta diretiyosun. Adam benim bacaklarimi oksuyosa agzina bi tane gecirir taksiye biner evime giderim. Anlayabildin mi?

Hayatınızda ilk kez tanıştığınız bir adamla (hem de evli bir adamla) içmeye gidiyorsunuz.Adam bacaklarınıza elliyor,öpüyor falan sonra dışarı çağırıyor siz de hevesli gibi çıkıyorsunuz dışarı adam bu sefer kulağa,boyuna dalıyor.

Madem pek de o taraflarda bezi olmayan birisiniz,neden gecenin bir saatinde evli barklı adamların arabalarına binip içmelere gidiyorsunuz ?

Bir de ev arkadaşınızın gömlek değiştirir gibi sevgili değiştirdiğine laf ediyorsunuz ?

Babanız yine sabırlı bir adammış,bu olayları okurken babanıza acıdım
:50:

Sizin gibi basitçe düşünen bir insanın namusuma laf etmesine izin vermem tamam mı? Adamla takılan ben değilim arkadaşım ve ben adamın yüzüne karşı da arkadaşımla takılmasının ne kadar aşağılık bir şey olduğunu söyledim adam da o yüzden dövdü beni

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: HOŞGELDİNİZ:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

tam yorum yapılacak konu ha, konu sahibi kardeş fake'sen de biz bu konu altında çok eğleniriz, sağ olasın.:31:

yakında dolar buralar.

Anlamakta diretiyosun. Adam benim bacaklarimi oksuyosa agzina bi tane gecirir taksiye biner evime giderim. Anlayabildin mi?

Ben yapamadım ama tamam mı? Onunla dışarda konuşmayı biraz da bu yüzden istedim çünkü dışarı da kafasına bardağı geçirecektim maksat mekanda olay çıkmasın

hak ettin demiyorum ben ama dersini verdim demene güldüm. orda kafası güzel, karısını aldatan bir pislik olan adama "ay benim bacağıma ne dokunuyosun şerefsiz p.ç!!!!!" diye bağırdığın zaman dersini vermiş olmuyorsun. orada yapılması gereken şey, eğer eviniz uzaksa garsona taksi çağırmasını söyleyip eve gitmekti.
5 liranız falan da vardır yanınızda artık, hatta hesabı adama da takabilirdiniz.
hak etmedin ama olacağı belli bir şey yaşanmış.

bu söylediğime de cevap verilmiyor nedense.

off sizin gibi bayanları burada çok görüyorum ve gıcık oluyorum siz buraya yazmışsınız başınızdan geçeni insanlar da siz sorduğunuz için yorum yapıyor ister iyi ister kötü ama siz hemen bir savunma hemen bir öyle değil böyle demeler ay ne ilkel düşünce bunlar demeler madem böyle ilkel düşünceleri duymak istemiyorsunuz o zaman buraya yazmayın kardeşim çok yönlü düşünüp buraya yapılan yorumlardan farklı görüşler edineceğin yerde kendi fikrinden başka fikri duyunca böyle sinirleneceksen konuya yazma insanların vaktini de boşa harcama

Sonuna kadar destekliyorum arkadaşım.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben yapamadım ama tamam mı? Onunla dışarda konuşmayı biraz da bu yüzden istedim çünkü dışarı da kafasına bardağı geçirecektim maksat mekanda olay çıkmasın

Kafasina vurmak icin disari ciktin seni disarda optu sen de arabasina binip evinize gittin onunla

yok arkadaşı asansorden atmaya çalışmış, yok tam kapıyı kapatacakken ayagını koymuş kapıya :ssz:
wuuhuu tıpkı filmlerdeki gibii :23:

baba genelde katil olurdu böyle bi senaryoda ama orası tutmamış artık bidaha ki sefere :37:

baba haklı..
sende başlı başına hata dolu . ders olur umarım.. bence savunmaya geçme çünkü nerden tutsan elinde kalır. iyi geceler

verdim zaten ama yalan söylediğimi iddia etti

Bak canim dua et bu kadarla atlatmissin ve ailenin yanindasin. Ne manyaklar var valla sukret kapiciya siginmissin. Adam varya ikinizide oracikta kesip bi cantaya doldururdu. Bu da sana ders olur arkadas kurbani olmazsin birdaha. Babalarda kizlarina kizarlar ama kiyamazlar. Zamanla yumusar merak etme. Evde bu konuyu cok dillendirip adami kizdirmayin yeter

yok arkadaşı asansorden atmaya çalışmış, yok tam kapıyı kapatacakken ayagını koymuş kapıya :ssz:
wuuhuu tıpkı filmlerdeki gibii :23:

baba genelde katil olurdu böyle bi senaryoda ama orası tutmamış artık bidaha ki sefere :37:

sizin için komedi filmi gibi olabilir ama benim için işkence filmi gibiydi. Ölüm korkusunu yaşayan siz değildiniz.

hayır zaten dışarı çıkar çıkmaz öpmeye kalktı sonra 2 tane geçirdim insanlar vardı bağıra bağıra rezil ettim

Neden taksiye atlayip eve gitmedin? Ya da polis cagirip onu sikayet etmedin? De gittin seni taciz eden adamin arabasina bindin, yukari cikmasina izin verdin?

Sarhostum dusunemedim dersen anlarim. Kendini savunmani anlamiyorum.

Back