• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tacize uğradım, şiddet gördüm ama babam...

Bak canim dua et bu kadarla atlatmissin ve ailenin yanindasin. Ne manyaklar var valla sukret kapiciya siginmissin. Adam varya ikinizide oracikta kesip bi cantaya doldururdu. Bu da sana ders olur arkadas kurbani olmazsin birdaha. Babalarda kizlarina kizarlar ama kiyamazlar. Zamanla yumusar merak etme. Evde bu konuyu cok dillendirip adami kizdirmayin yeter

Çok teşekkürler şu ana kadar yorum yapan ve insanım diye geçinenlerden çok daha insansınız emin olun.

zaten o şekilde dersini vermedim onu dışarda ki insanlara rezil ettim ve fiziksel olarak acı verdim ayrıca aşık olduğu kıza anlattım

hııı evet o da rezil oldu di mi? karısını aldatmış, en az 2 kızı taciz etmiş adam (ki geçmişi daha da leştir) bunlarla rezil olmamış da dışardaki insanlara rezil ettiğini mi düşünüyorsun? fake değilsen çok yazık.

sizin için komedi filmi gibi olabilir ama benim için işkence filmi gibiydi. Ölüm korkusunu yaşayan siz değildiniz.

yav hata yapmışsın işte kabul et şunu millete çemkirip duracağın yere haklısınız de nedir bu savunma anlamıyorum baban haklı işte bu kadar basit sadece bunu kabullenmek istemiyorsun ve kendine sığınacak birini arıyorsun ama bak burada da çıkmadı neymiş doğru olan sen değilmişsin

hııı evet o da rezil oldu di mi? karısını aldatmış, en az 2 kızı taciz etmiş adam (ki geçmişi daha da leştir) bunlarla rezil olmamış da dışardaki insanlara rezil ettiğini mi düşünüyorsun? fake değilsen çok yazık.

Fake degil, uyelik eski ve bir suru konusu var.

sağol canım desteğin için ama konu sahibi görmemezlikten geldi:1:

Konu sahibi şuan savunma saldırısında da ondan. İnsan önce hatalarını kabul etmeyi öğrenecek ki olgunlaşabilsin. Öyle oldu da böyle oldu, önce hata yaptığını kabul etse psikolojik olarak biraz rahatlayacak halbuki. Gecenin körü, yaşça büyük bir adam, alkol, alkollü insanın aracına biniyolar bi de eve gitmek için, taciz vs vs...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

şu konuya açıklık getireyim. Evet haklıyım demiyorum evet belki tacize uğradığım sırada korkudan tepki verememem hataydı yada o gece oraya gitmem bile hataydı ama daha 19 yaşındayım ben hep ailemin yanında oldum hayatımda hiç kötü bir olay yaşamadım şöyle söyleyim hayatımda hiç kötü bir insanla karşılaşmadım bu konuda gerçekten tecrübesizim diyebilirim. Ben 2 saat sabrederim sonra çeker gideriz maksat arkadaşım kırılmasın niyetiyle yaklaştım olaya sizce başıma bunların geleceğini bilseydim hiçbirini yapar mıydım?
Ne olursa olsun kimse şiddete uğramayı hak etmiyor. Ben bu durumdan çok etkilendim işkence filmi gibi rüyalar görüyorum sizde saldırmak yerine biraz daha yardımcı yaklaşabilridiniz. çünkü zaten kötü hissettiğim ve yardım almak istediğim için bu başlığı açtım hakaret duymaya ihtiyacım olduğu için değil..

Teşekkürler.

Konu sahibi şuan savunma saldırısında da ondan. İnsan önce hatalarını kabul etmeyi öğrenecek ki olgunlaşabilsin. Öyle oldu da böyle oldu, önce hata yaptığını kabul etse psikolojik olarak biraz rahatlayacak halbuki. Gecenin körü, yaşça büyük bir adam, alkol, alkollü insanın aracına biniyolar bi de eve gitmek için, taciz vs vs...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

aynen yaa bi kabul edemiyor hatasını yazık üniversite okuyacak yaşa gelmiş bunu öğrenememiş bi de hakaret ediyor deli oldum gece gece

Sizin gibi basitçe düşünen bir insanın namusuma laf etmesine izin vermem tamam mı? Adamla takılan ben değilim arkadaşım ve ben adamın yüzüne karşı da arkadaşımla takılmasının ne kadar aşağılık bir şey olduğunu söyledim adam da o yüzden dövdü beni

Pardon da namusunuza laf eden mi oldu ? Estağfurullah ne haddime !

Ben sizin yazdıklarınızı birebir yazdım neredeyse,bir de kendi gözünüzle görün neler yapmışsınız nasıl sonuçlanmış diye.

Belki benim düşüncelerim size basit ( ! ) gelebilir ama siz bu kadar basit bir konuyu anlamamakta direniyorsunuz.

Adamla takılan,sevgili olan siz olmayabilirsiniz ama neden tasvip etmediğiniz bir şeyi desteklercesine o adamla gecenin bir vakti bara gittiniz ?

Yanınızda ev arkadaşınız olsa dahi o adamla bara gidip adama bu durumu onaylamadığınızı söylemeniz tıpkı sigara içen ebeveynlerin çocuklarına sigara içmemeleri konusunda tembihlemeleri gibi.

Onaylamadığınız,düşüncenize ters gelen bir şeyi destekliyormuş gibi bara gitmeniz başınıza açmış tüm bu olayları.

Size taciz edilmeyi,tartaklanmayı hak ettiniz demiyorum kesinlikle ama bir de şöyle düşünün :

İlk kez tanıştığınız evli bir adamla o gece dışarı bara gitmeseydiniz bütün bunlar başınıza gelir miydi ?

Tekrar söylüyorum namusunuza laf etmedim,bu yapıda bir insan değilim zaten.Ama siz hakaretvari konuşmalarınızla şu an size ayırdığım değerli zamanı hak etmiyorsunuz maalesef.O yüzden daha fazla yorumda bulunmayacağım,Allah yolunuzu çık etsin !

Bastan sona kadar hatalisiniz bana gore. Acikcasi benim babam olsa ayni tepkiyi gosterirdi hatta cok daha kotu seyler yasanirdi evde. Yasadiginiz olay cok kotu evet kimse boyle bir sey yasamayi hak etmez ama bu tarz erkekler de her kiza yaklasamaz. Ne yazik ki ulkemizdeki erkek profili bu ve biz de buna uygun davranmak zorunda kaliyoruz. Mesela basit bir ornek eminim pek cogumuz yasamisizdir sokakta laf atan erkege donup de cevap verdigimiz zaman (cok agir seyler bile soylesek) hosumuza gittigi icin cevap verdigimizi dusunuyorlar ve devam ediyorlar. Yokmus gibi davranmak tek cozum yolu oluyor. Erkekler boyle iste. Istediklerini yone cekiyorlar. Madem guvenmediginiz bir adam ve nasil biri oldugunu biliyorsunuz tamamen uzak durmaniz gerekirdi. Oturup bir seyler icmeniz bile hata. O pislik adam kucucuk beyniyle bunu kim bilir nasil yorumlamistir. Ya safsiniz gercekten yada adamla bir seyler yasamaya niyetiniz vardi. Neyse elestirmek kimseye dusmez bundan sonra daha uyanik davranirsiniz sanirim gecmis olsun

Çok yazık sizin mantığınıza göre adamın yanına oturdum diye tacize uğramam, arabasına bindim diye dayak yemem hak ettiğim şeyler mi? Eğer böyleyse insanlığınızı bir kez daha gözden geçirin çünkü şuan değilsiniz gibi görünüyor. Benim adamla yaşadığım bir şey yok evli olup olmaması umurumda değil adamın da aklı fikri var evliyken gezmemesi gerektiğini bilmeli ki ben bunun yanlış olduğunu kendisine söyledim zaten. Ben adam evli diye kendimi çektiğim için dayak yedim o yüzden bu lafları hak ettiğimi düşünmüyorum

Mesele hak etme meselesi değil ki, mesele göz göre göre yapılan yanlışlar. Özgürüm, istediğimi yaparım, tacize de uğrarsam ben masumum adam medeniyetsiz hayvan demekle olmuyor bu işler. Hata yaptığınızı kabul etmeniz lazım öncelikle. Ev arkadaşınıza saf demişsiniz ama sizinde ondan aşağı kalır yanınız yok bu olayda. Fazlasıyla iç muhasebe yapmanız gereken bir olay.

insanım diye geçinenler derken ? madem eleştiriye açık değilsin ne diye konu açıyorsun ki.. hep pohpohlayınca mı insan olunuyor? doğruları söyleyınce hayvanmı oluyoruz. yaptgnın yanlış oldgnu kabullenmek yerine bize niye sarıosun ki.. haa bu benim doğrum diyosan, kendi doğruların doğrultusunda bat o zaman bizene yaaaaaa

kimse senin şiddeti hak ettiğini söylemiyor. biz diyoruz ki "elini neden ateşe soktun?"
ortada leş olduğu belli bir adam var (bunu da göremedim, safım hiç kötülük bilmiyorum deme), seni taciz ediyor, sen de güvenli(!) olduğu için tacizci adamın arabasıyla eve dönüyorsun.
pes yani. 19 yaş hiç de küçük değil.

şu konuya açıklık getireyim. Evet haklıyım demiyorum evet belki tacize uğradığım sırada korkudan tepki verememem hataydı yada o gece oraya gitmem bile hataydı ama daha 19 yaşındayım ben hep ailemin yanında oldum hayatımda hiç kötü bir olay yaşamadım şöyle söyleyim hayatımda hiç kötü bir insanla karşılaşmadım bu konuda gerçekten tecrübesizim diyebilirim. Ben 2 saat sabrederim sonra çeker gideriz maksat arkadaşım kırılmasın niyetiyle yaklaştım olaya sizce başıma bunların geleceğini bilseydim hiçbirini yapar mıydım?
Ne olursa olsun kimse şiddete uğramayı hak etmiyor. Ben bu durumdan çok etkilendim işkence filmi gibi rüyalar görüyorum sizde saldırmak yerine biraz daha yardımcı yaklaşabilridiniz. çünkü zaten kötü hissettiğim ve yardım almak istediğim için bu başlığı açtım hakaret duymaya ihtiyacım olduğu için değil..

Teşekkürler.

en başta böyle yazsaydınız kimse size neden bunları yaptın demezdi bu bir ikincisi size hakaret eden kimse olmadı aksine siz bizim insanlığımızı sorgulayıp aşırı bir savunmaya geçtiniz

Teşekkürler.

konu eleştiriye açık olmamam değil ama daha yardımcı yorumlar yazacaksanız bekliyorum çünkü şuan hakaret işitecek psikolojide değilim ne kadar göz yaşı döktüğümü, pişmanlığımı allah biliyor.

konu eleştiriye açık olmamam değil ama daha yardımcı yorumlar yazacaksanız bekliyorum çünkü şuan hakaret işitecek psikolojide değilim ne kadar göz yaşı döktüğümü, pişmanlığımı allah biliyor.

"hata yapmışsın" denmesini hakaret olarak algılamak???
şimdi psikoloğa birkaç seans gitsen sana şöyle diyecek: " babanın ilgisini çekmek, işte bak sorunluyum, benle ilgilen demek için bu kadar sorumsuzca davranmış olabilir misin?"

Teşekkürler.

Benim konuyla ilgili son sozum, ne olmussa olmus, Allah beterinden korusun. Babacigin kendi acisindan hakli, onu suclama. Sindirmek icin zaman ver, ona da kendine de. Bir daha bu konularda da daha dikkatli olman menfaatine olur. Elestiriye acik degilsen de bu tur konulari afise etmemek (konu acmamak gibi) daha dogrudur derim ben nacizane. Hayirli forumlar

Back