Bak canim dua et bu kadarla atlatmissin ve ailenin yanindasin. Ne manyaklar var valla sukret kapiciya siginmissin. Adam varya ikinizide oracikta kesip bi cantaya doldururdu. Bu da sana ders olur arkadas kurbani olmazsin birdaha. Babalarda kizlarina kizarlar ama kiyamazlar. Zamanla yumusar merak etme. Evde bu konuyu cok dillendirip adami kizdirmayin yeter
zaten o şekilde dersini vermedim onu dışarda ki insanlara rezil ettim ve fiziksel olarak acı verdim ayrıca aşık olduğu kıza anlattım
sizin için komedi filmi gibi olabilir ama benim için işkence filmi gibiydi. Ölüm korkusunu yaşayan siz değildiniz.
hııı evet o da rezil oldu di mi? karısını aldatmış, en az 2 kızı taciz etmiş adam (ki geçmişi daha da leştir) bunlarla rezil olmamış da dışardaki insanlara rezil ettiğini mi düşünüyorsun? fake değilsen çok yazık.
sağol canım desteğin için ama konu sahibi görmemezlikten geldi
Çok teşekkürler şu ana kadar yorum yapan ve insanım diye geçinenlerden çok daha insansınız emin olun.
Fake degil, uyelik eski ve bir suru konusu var.
Konu sahibi şuan savunma saldırısında da ondan. İnsan önce hatalarını kabul etmeyi öğrenecek ki olgunlaşabilsin. Öyle oldu da böyle oldu, önce hata yaptığını kabul etse psikolojik olarak biraz rahatlayacak halbuki. Gecenin körü, yaşça büyük bir adam, alkol, alkollü insanın aracına biniyolar bi de eve gitmek için, taciz vs vs...
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
sizin için komedi filmi gibi olabilir ama benim için işkence filmi gibiydi. Ölüm korkusunu yaşayan siz değildiniz.
Sizin gibi basitçe düşünen bir insanın namusuma laf etmesine izin vermem tamam mı? Adamla takılan ben değilim arkadaşım ve ben adamın yüzüne karşı da arkadaşımla takılmasının ne kadar aşağılık bir şey olduğunu söyledim adam da o yüzden dövdü beni
Çok yazık sizin mantığınıza göre adamın yanına oturdum diye tacize uğramam, arabasına bindim diye dayak yemem hak ettiğim şeyler mi? Eğer böyleyse insanlığınızı bir kez daha gözden geçirin çünkü şuan değilsiniz gibi görünüyor. Benim adamla yaşadığım bir şey yok evli olup olmaması umurumda değil adamın da aklı fikri var evliyken gezmemesi gerektiğini bilmeli ki ben bunun yanlış olduğunu kendisine söyledim zaten. Ben adam evli diye kendimi çektiğim için dayak yedim o yüzden bu lafları hak ettiğimi düşünmüyorum
şu konuya açıklık getireyim. Evet haklıyım demiyorum evet belki tacize uğradığım sırada korkudan tepki verememem hataydı yada o gece oraya gitmem bile hataydı ama daha 19 yaşındayım ben hep ailemin yanında oldum hayatımda hiç kötü bir olay yaşamadım şöyle söyleyim hayatımda hiç kötü bir insanla karşılaşmadım bu konuda gerçekten tecrübesizim diyebilirim. Ben 2 saat sabrederim sonra çeker gideriz maksat arkadaşım kırılmasın niyetiyle yaklaştım olaya sizce başıma bunların geleceğini bilseydim hiçbirini yapar mıydım?
Ne olursa olsun kimse şiddete uğramayı hak etmiyor. Ben bu durumdan çok etkilendim işkence filmi gibi rüyalar görüyorum sizde saldırmak yerine biraz daha yardımcı yaklaşabilridiniz. çünkü zaten kötü hissettiğim ve yardım almak istediğim için bu başlığı açtım hakaret duymaya ihtiyacım olduğu için değil..
Teşekkürler.
asude'den onay geldiğine göre fake iddialarımdan vazgeçeyim... o zaman çok yazık, ne diyeyim...
şu konuya açıklık getireyim. Evet haklıyım demiyorum evet belki tacize uğradığım sırada korkudan tepki verememem hataydı yada o gece oraya gitmem bile hataydı ama daha 19 yaşındayım ben hep ailemin yanında oldum hayatımda hiç kötü bir olay yaşamadım şöyle söyleyim hayatımda hiç kötü bir insanla karşılaşmadım bu konuda gerçekten tecrübesizim diyebilirim. Ben 2 saat sabrederim sonra çeker gideriz maksat arkadaşım kırılmasın niyetiyle yaklaştım olaya sizce başıma bunların geleceğini bilseydim hiçbirini yapar mıydım?
Ne olursa olsun kimse şiddete uğramayı hak etmiyor. Ben bu durumdan çok etkilendim işkence filmi gibi rüyalar görüyorum sizde saldırmak yerine biraz daha yardımcı yaklaşabilridiniz. çünkü zaten kötü hissettiğim ve yardım almak istediğim için bu başlığı açtım hakaret duymaya ihtiyacım olduğu için değil..
Teşekkürler.
konu eleştiriye açık olmamam değil ama daha yardımcı yorumlar yazacaksanız bekliyorum çünkü şuan hakaret işitecek psikolojide değilim ne kadar göz yaşı döktüğümü, pişmanlığımı allah biliyor.
Teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?