• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tacize uğradım, şiddet gördüm ama babam...

MsMarilyn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2013
944
64
53
İzmir
Kızlar biraz uzun ama bahsetmeden rahatlayamayacağım. Şehir dışında üni. okuyorum ama bu dönem okula hiç gitmedim memleketimde ailemin yanındaydım canım gitmek istemedi. Bu hafta içi üni. okuduğum şehire gitmek zorunda kaldım çünkü ev arkadaşım evi kapatıyordu sene sonu olduğu için. Ev arkadaşımla 7 yıllık bi geçmişimiz var aynı zamanda en yakın dostumdur ama biraz hoppa bir kız daha doğrusu erkeklere çabuk inanıyor ve bu yüzden hayatına çok erkek girip çıktı. Birazda belayı çeken bir tip ama allah için beni kardeşi gibi sever. Ben ise onun tam tersi kendi halinde biriyim daha önce hiçbir olaya karışmışlığım bile yok. Ailem ise hep iyi oldu yani ben bugüne kadar ailemden bi tokat yediğimi bile hatırlamam tabi ki tartışmalarımız oldu ama ne olursa olsun annemi babamı hep bana destek olarak bilirdim beni rahat yetiştirdiler hiçde sıkmadılar. Ama son 1 yıldır durumlar biraz farklı eskisi gibi ilgili değiller sadece lafta yani maddi manevi pek ilgilenmiyorlar bizle pek sevgi görmüyoruz kendi sorunlarına dalmış gitmişler ve her şeyde beni ve ablamı suçlu buluyorlar(özellikle babam)

Her neyse olaya gelecek olursak işte ev arkadaşımın yanına gittim onunda bizden 6 yaş büyük bir sevgilisi vardı adam evli çıktığı için arkadaşım ondan ayrıldı ama hala onu seviyordu o arayınca karşı koyamıyordu ve bana ev arkadaşım ve diğer tüm arkadaşlarım o adamı evli olması dışında hep melek gibi biri diye anlattı her neyse ben oraya gittim ve arkadaşım tutturdub tanışın diye birlikte bir pub a gittik bir şeyler içtik ama çok az içtik yani bu adam arkadaşıma çok samimi davranıyordu sanki hala sevgililermiş gibi ve arkadaşımda beni tembihlemişti ona biraz laf sok diye yani hem adama sinir olduğum için hemde arkadaşım dedi diye ona o gece bazı şeyler söyledim yaptığının yanlış olduğunu evli olduğunu falan filan bu bana bi gıcık oldu sonra (adam benim yanımda oturuyordu) bacaklarımı elledi sonra kulağıma bir şeyler fısıldar gibi yaparak yanağımdan öptü sonra dışarı çıkardı (bir şey konuşma bahanesiyle) tenha bir yere çekti dudağımdan öpmeye çalıştı tabi yapamadı ve ben bunları arkadaşıma söyledim sonra bu adam başladı üstüme yürümeye her neyse alkollü, sinirli dedim cevabını vermedim sonra bizi eve bıraktı biz tam apartmana girdik asansöre biniyorduk ki arkadan koşmuş asansörü tuttu oda bindi sonra kata gelince ev arkadaşımı asansörden atmaya benle başbaşa kalmaya çalıştı tabi yapamadı yapamayınca daha da sinirlendi ve biz eve girmek için kapıyı açtığımızda ayağını kapının arasına koydu zorla içeri girdi sonra biz içerde de tartıştık bu üstüme yürüdü boğazımı sıktı, kollarımı çizdi kafamı 2 kere çok sert bir şekilde duvara vurdu, tokatladı, seni keserim falan filan diye tehdit etti sonra telefonumu duvara çarptı ben deli gibi ağlıyorum tabi arkadaşımıda iktirdi o yerinden kalkamadığı için bir şey yapamadı zaten adam çok güçlüydü sonra bir ara ilgisi ev arkadaşıma kaydı ve ben o birkaç saniyelik boşlukta daireden kaçma fırsatı buldum 4 kate resmen ışık hızıyla indim ve kapıcımızın kapısını çalmaya başladım bu adamda direk arkamdan koştu ben içeri girince oda deli gibi kapıcının kapısı çaldı sonra neler oldu bilmiyorum ben krizdeydim ev arkadaşım geldi kapıcıya oda deli gibi ağlıyordu o an ki psikolojiyle ev arkadaşımı dövdüm sonra polisler geldi ifade verdik falan tabi benim kafam çok kötüydü hastaneye gittik serum yedim derken bunlar bütün bi günümüzü aldı neredeyse ama benim telefonum ortalıklarda yoktu o adam almış biz sonradan öğrendik insanlara saçma sapan mesajlar atar diye mecbur onunla buluştum(tabi biraz tehdit ettik o telefon gelmezse tekrar polise gideriz diye) sonra oturduk konuştuk özür diledi falan ama benim bu olaylar çokta umurumda değildi hatta hiç değildi çok az üzülmüştüm sadece sonra ben ertesi gün gece memleketime döndüm eve gidince uyudum ve bir rüya gördüm rüyamda çıplak kadınlara dehşet verici işkenceler yapılıyordu o kadar etkisinde kaldım ki uyandıktan sonra hep deli gibi dolaştım habire ağlıyorum aklıma kötü kötü şeyler geliyor sonra ben ağlama krizine girince annem olayı babama anlatmak zorunda kaldı babam da baya sinirlendi ama kızlar dedi ki 'sen hak etmişsin' dedi bana sonra annem tacize uğradığımı söyleyince babam bana bakıp 'allah belanı versin' diye bağırdı babamın bu yüzünü hayatımda ilk kez görüyorum benim yanımda olur diye düşündüm ama olmadı ve babamın bu tepkisinden sonra kendimi çok kötü hissettim sanki suçluymuşum gibi hissettim çok afedersiniz o**** gibi hissettim kendimi deli gibi ağlıyorum ve onlar içerde şuan survivor izleyip yorum yapıyorlar falan ben bunları hak edecek ne yaptım?

Son düzenleme:
Takildigim nokta adam orda sizi taciz ediyor opmeye calisiyor falan ve siz adamin arabasina biniyorsunuz eve goturuyor sizi dogru mu anladim.basindan beri hata dolu bi durum..evli oldugunu bilerek ne diye gidiyorsunuz hadi adam sapik kaaktersizde.en son tlf almaya polisle neden gitmiyorsunuz onca sey yapan adamin yanina tekrar gidiyorsunuz falan..neyse gecmis olsun dehset verici bi olay..

Peheey gençlik çok fena. Nerden bulursunuz böyle adamları bilmem. Baban kızmakta haklı, senin evli adamla gece gece sokakta ne işin var? Adam kızımı okumaya gönderiyorum diye düşünüyor bakıyor kızı barda pavyonda evli adamlarla takılıyor. Hangi babaya açıklayabilirsin ki bunu?

Takildigim nokta adam orda sizi taciz ediyor opmeye calisiyor falan ve siz adamin arabasina biniyorsunuz eve goturuyor sizi dogru mu anladim.basindan beri hata dolu bi durum..evli oldugunu bilerek ne diye gidiyorsunuz hadi adam sapik kaaktersizde.en son tlf almaya polisle neden gitmiyorsunuz onca sey yapan adamin yanina tekrar gidiyorsunuz falan..neyse gecmis olsun dehset verici bi olay..

alkollüydü sinirliydi korktum bıraksın geçsin sonra yüzünü görmeyiz bir daha diye düşündüm ama yanlış düşünmüşüm. evlilik konusuna gelince bende arkadaşımla deli gibi kavga ettim evli adamla ne işin var diye ama benim düşüncem hep şu yöndeydi arkadaşım kırılmasın bu geceden sonra ben onu düzeltirim bir daha o herifle konuşmaz..

Peheey gençlik çok fena. Nerden bulursunuz böyle adamları bilmem. Baban kızmakta haklı, senin evli adamla gece gece sokakta ne işin var? Adam kızımı okumaya gönderiyorum diye düşünüyor bakıyor kızı barda pavyonda evli adamlarla takılıyor. Hangi babaya açıklayabilirsin ki bunu?

Kusura bakmayın ama adamın altına yatmışım gibi konuşuyorsunuz bakın ben o adamı hayatımda ilk kez o gece gördüm adamın evli olup olmamasıda umurumda değil çünkü onunla sevgili olan ben değilim ve adamın yüzüne karşı da yaptığının çok aşağılık bir şey olduğunu söyledim ikincisi bir pub a gidip bir şeyler içince pavyona mı gitmiş oluyoruz ne kadar ilkel bir düşünce

çok doğru demişsin olaylarda baştan sona yanlışlar var yani sizin de hatalarınız var bence :44:

Bana kizmayin ama babaniza hak verdim. Hem tacize ugrauyorsun hemde onun arabasiyla geliyorsun ve bu adam evli. Hepsini gectim ilk size dokundugunda tepki verseydiniz keske

Bazı insanlara inanamıyorum ne yani arabasına bindim diye tacize uğramayı şiddet görmeyi hak etmiş mi oluyorum? Merak etmeyin ben o beni taciz ettiğinde dersini verdim ve korktu sandım o gece onla gitmeye mecburduk böyle şeyler olacağını düşünmemiştim

Adam bacaklarına dokunuyor alıyo öpüyo sonra eve geliyo. Zorunda değildiniz arasaydınız polisi yardım alsaydınuz. Babanız az bile demiş. Siz sokakata yürüken tacize uğramamauşsınız ki

telefonu almak icin hala gidiyorsun adama pes! tecavuz etse ne olacak? boyle sacma bi olay duymadimZ . baban az bile demis.

telefonu almak için dışarıda kalabalıkta buluştum 5 dklık bir şeydi ayrıca ben kafamdan hasar görene kadar dayak yedim bunları hak etmiş mi oluyorum? kusura bakmayın ama ülkemizde sizin gibi kadınlar oldukça hiç kimse kadına şiddete dur diyemez. Siz bu konularda hemcinslerinizi savunmak zorundasınız. Polis bile bana hak vermişken siz kim oluyosunuz

Bastan sona yanliş

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bazı insanlara inanamıyorum ne yani arabasına bindim diye tacize uğramayı şiddet görmeyi hak etmiş mi oluyorum? Merak etmeyin ben o beni taciz ettiğinde dersini verdim ve korktu sandım o gece onla gitmeye mecburduk böyle şeyler olacağını düşünmemiştim

hak ettin demiyorum ben ama dersini verdim demene güldüm. orda kafası güzel, karısını aldatan bir pislik olan adama "ay benim bacağıma ne dokunuyosun şerefsiz p.ç!!!!!" diye bağırdığın zaman dersini vermiş olmuyorsun. orada yapılması gereken şey, eğer eviniz uzaksa garsona taksi çağırmasını söyleyip eve gitmekti.
5 liranız falan da vardır yanınızda artık, hatta hesabı adama da takabilirdiniz.
hak etmedin ama olacağı belli bir şey yaşanmış.

Tek inandırıcı sahne var olan roldeki babanın tepkisi onun dişında pek tutmaz hadi hayırlısı;)..

Evli herif arkadasinla yasak ask yasiyor, onunla bara gidiyosun
Adam bacaklarini oksuyor, hala onun yanindasin
Disari cagiriyor, gidiyorsun
Seni oksuyor opuyor evinize kadar gelmesine izin veriyosunuz
Iceri girmesine izin veriyosunuz

Kendi dusen aglamaz.

Hattini kapattirirdin olur biterdi. Seni taciz edip dovmus adamin yanina ne cesaretle gittin sen? Hadi tecavuz etti, ne yapacaktin?

Son düzenleme:
bu arada vallahi hikayeniz arkadaşlarımla Güzin ablaya yazdığımız mektuba benziyor. Liseli bir kız kendinden büyük sevgili buluyordu ve sevgilisinin arkadaşları onu taciz ediyordu. Bizim mektup yayınlanmadı ama senin konun burda birkaç gün dikkat çeker.

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:Hayırlı olsun:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

Çok yazık sizin mantığınıza göre adamın yanına oturdum diye tacize uğramam, arabasına bindim diye dayak yemem hak ettiğim şeyler mi? Eğer böyleyse insanlığınızı bir kez daha gözden geçirin çünkü şuan değilsiniz gibi görünüyor. Benim adamla yaşadığım bir şey yok evli olup olmaması umurumda değil adamın da aklı fikri var evliyken gezmemesi gerektiğini bilmeli ki ben bunun yanlış olduğunu kendisine söyledim zaten. Ben adam evli diye kendimi çektiğim için dayak yedim o yüzden bu lafları hak ettiğimi düşünmüyorum

off sizin gibi bayanları burada çok görüyorum ve gıcık oluyorum siz buraya yazmışsınız başınızdan geçeni insanlar da siz sorduğunuz için yorum yapıyor ister iyi ister kötü ama siz hemen bir savunma hemen bir öyle değil böyle demeler ay ne ilkel düşünce bunlar demeler madem böyle ilkel düşünceleri duymak istemiyorsunuz o zaman buraya yazmayın kardeşim çok yönlü düşünüp buraya yapılan yorumlardan farklı görüşler edineceğin yerde kendi fikrinden başka fikri duyunca böyle sinirleneceksen konuya yazma insanların vaktini de boşa harcama

Back