taciz.......

anneannenizin tepkisi cok sacma ne demek bu kız deil altı bezlı cocugu suclar gıbı sankı cok garıp bı durum ama ben ates olmayan yerden duman cıkmaz görüşündeyim hem boyel bıseyolduysa o komsu hala sız ebakmaya devam mı etmıs abınız zaten ıstemıyrmus sını oraya gıtmenızı o da ılgınc cok zor bı durum allah yardımcınız olsun

annen yüzünden psikolojin bozulmuş, insan babasından tedirgin olur mu güzelim, tamam sapık babalar yok değil ama seninki abartı gibi biraz

keske anneniz onca sen sonra anlatip,kafanizi allak bullak etmeseymis.Ayrica ilk gece her kadinin kanamasi olacak bir durumda yoktur,cogu insanda bu kanama sanildigi anlatildigi gibi gerceklesmez.ne guzel ki esiniz de bilincli bir insanmis ki size guveni tammis ve ustunde durmamis.kendimce demek isterim ki,pek hatirlamadiginiz olaylarin uzerinde durup hem kendinizi hem de esinizi uzmeyin,bu durumun evllilik hayatinzi zedelemesine izin vermeyin...belki burdan konusmak kolay olsada,cabalayin..umarim bundan sonra mutlu ve guzel gunler gorursunuz esinizle..sevgiler..

Evlenmişsiniz, yuvanızı kurmuşsunuz.KİMSENİN sizin kafanızı bu kadar karıştırmasına hakkı yok. Bu anneniz bile olsa çok yanlış davranmış.

Sizin ilişkinize bakış açınız, çevrenizdeki erkeklere bakış açınızda ciddi psikolojik destek istiyor..Lütfen bir şekilde bir uzmana görünün.
İlaç tedavisinden öte terapi yönünü seçin.

Bırakın düşünmeyin bunları.Oldu ya da olmadı.1-2 yaşında hiç hatırlmadığınız konular için kafanızı, kalbinizi bulandırmayın..

Eşinizle mutlu olmanın yolunu arayın ve ne olursa olsun bulun, uygulayın.

Siz daha küçücük bir bebeksiniz ve annenize anneanneniz öyle bir şey söylüyo sizce bu üstü örtülcek bir şey mi,allah korusun size böyle bir şey söylense (siz de anneymişsiniz)tavrınız ne olur korkudan deliye dönmez misiniz,doktora gitmez misiniz yavrunuza böyle bir şey olma ihtimali söz konusuyken nasıl yaşar bi anne bunu sorgulamadan ögrenmeden.Aa bu kız degil denilip gecilcek bir olay mı bu ya ! yanlıs anlamayın ama anneniz gercekten rahatsız yıllar sonra gelip böyle bir şey söylenir mii.. dogru olmadgına ınanıyorum yanı bı anne bı baba bılırken ustu örtülcek bi konu degıl.ama kuzenınızın dedıklerı kafamı karıstırdı.. sakın kafanıza takmayın,ama annenızın yıllar sonra boyle bir sey soylemesine bi yorum yapamıyorum keske biraz olsun sizin yasayabılceklerınızı dusunebilseymiş..

Ayrıcada annenizin hatası dışında anneannenizda maşaallah ultrason görevini yapmış. Bilinçsiz dşplomasız doktorlar gibi konuşmuş.

olayda o kadar çok mantısız şey var ki;say say bitmez....kuzen neden yalan söylüyor peki?

kusura bakma ama anneannen büyük manyakmış.
ruh sağlığı kesinlikle bozuk ve takıntılı biri.
anneni de onun bu takıntıları bozmuştur.
senin de biliç altına yerleştirdikleri korku yaşadığını sandığın o olaydan değil,
anneanne ve annenin hastalıklı tavırlrı ve takıntılarından kaynaklanıyor.
anneannne çocuğun altını değiştirmek için açıp kız değil teşhisi nasıl koyabilir.
o kadar takıntılı ki halüsünasyonları varmış demek ki.
o böyle bi laf edince milletin ağzına sakız vermeye gör,
doğrumu yanlış mı demezler konuşup durmuşlardır, aman duydunuz mu .. falan filan.
kuzenin de bu yalan yanlış konuşmaları duymuştur.
rahat ol sen yok öyle bişey.
baksana aile normal değil, nasıl inanırsın bunların lafına.

kesinlikle psikolojik destek alman gerekiyor. 23 sene önce olan bir olay kolay değil tabi ki ama evlenmişsin bir yuva kurmuşsun unutmaya çalış...

Konunun kapanmasını istemişsin ama kapanmadan yetişirim umarım. Bence hiçbir şekilde öyle bir olay gerçekleşmiş değil. Öyle olsa baban, teyzen durur muydu? Yıkardı baban ortalığı ki zaten inanmamış. Bence bütün bu olanların sebebi anneannenin takıntısı. Sürekli bu konuyu düşünüp konuşması maalesef anneni de hasta etmiş ve onda da takıntıya neden olmuş. Senin bu konuda hassas olmanın nedeni de çocukluktan beri bunları duyarak görerek yaşamış olman. Sülalenin bütün kadınlarına kızların neredeyse hergün tecavüz tehlikesi geçirmiş gibi davranan bir anneannen varsa, tacizin anlamını 7 yaşında biliyor olman ve akrabaların dahi bütün erkeklerden korkmen, çekinmen çok çok normal. Tacize uğramasan da o konuşulnaların korkusu yetmiştir. Sen hatırlamasan da duydukların, duyup unuttukların bilinçaltında.

Son düzenleme:

kuzenim benimde kafamı karıştırdı, bacaklarıma sigara bassalar hiç mi iz kalmaz. benim bacaklarımda iz yok birşey yok. bilmiyorum artık, kapattım ben artık bu konuyu. anneannemin suçu olduğunu düşünüyorum. kadın alzheimer şuan. düşünün 70 yaşında ki dedeme komşunun kızına saldırdın demiş geçen gün. yapacak birşey yok, benim ailemde böyle dicem artık. hastalık bu

annen yüzünden psikolojin bozulmuş, insan babasından tedirgin olur mu güzelim, tamam sapık babalar yok değil ama seninki abartı gibi biraz

abartı olduğunun bende farkındayım, insanın elinde olan birşey değil. bi de bu her zaman olan birşey değil. ben normalde babama sarılır öperim hiç öyle birşey hissetmem. ama bazen de geliyor bu düşünce. hoşuma gitmiyo yani benimde

zeysan arkadaşım yazdıklarından çıkarımım şu oldu. Bence bu tür taciz gibi birşey yaşamadın fakat çoğu zaman hatırlayamasak da çocukken bize söylenenler, yapılan davranışlar beynimizde öyle yer ediyor ki büyüdüğümüz zaman sergilediğimiz davranışların temeli aslında bunlar oluyor. Yani annenin, ananenin, teyzenin senin yanında yaptığı konuşmalar şuan yaşadığın tacizle ilgili korkuların sebebi olabilir.
Bence bu konu seni, hayatını böylesine etkileyecek derecede rahatsız ediyorsa bir hipnoz uzmanından yardım alabilirsin.
Seansta tacize uğradığın ortaya çıkarsa yapacağın şey yine psikolojik destek almak karar senin.
Bebeğinle güzel bir hayat dilerim.

Ergenliğimin ilk yaşlarında çok yakınımın tacizine uğradım. Uğruyordum. Beş altı yedi yıl devam etti.
İdôl bildiğim, başkalarının yaptığı yanlışı o yapsa 'nedeni vardır, doğrusunu yapar o' bilinciyle yetiştiğim baba ebeveyni.
Etkilenmemişim gibi hissediyorum. Bilmiyorum. Belki farkında değilim etkisinin.
Gizli ve pisce yakınlaşması oluyordu,
anlamamak için insanin ya beyninin yıkanmış olması gerekirdi veya embesil. İkisiydim de.
Evlendikten sonra sonra düşündüğüm
sorguladığım zaman babam beni senelerce taciz etmiş, nefsini tatmin etmiş diyebildim.
Kabullenememekti konduramamaktı belki de. Bilmiyorum.
Kabullendim ve başka sebeplerle de birlikte tiksiniyorum ondan. Ama sevmek istiyorum..isterdim.
Fikrimden merhametli hisler, özlemiş duygular geçiyor
habire bastırıyorum.
Yaşı ilerlemiş beyefendiler ile aynı ortamda bulunduğumda
konuşmak istiyorum onlarla. Muhabbet etmek istiyorum. Beni dinlesin, fikrimi önemsesin, soru sorsun, sorayım konuşalım istiyorum.
İlgi arıyorum gözlerinde.

tatlım küçükken yaşadığın birçok şey bilinçaltında duruyo malesef özellikle çok etkilendiğin şeyler büyüdüğünde istemsizce karşına çıkıveriyor.Ben mesela;küçükken babaannem bana sürekli tahta kaşıkla şurup verirdi zorla şuan tahta kaşıkla ağzıma bi lokma bişey alamam kusma hissi yaratıyo bende direk ..bence bunu ailenle annenle detaylı bi şeklde konuş sana herşeyi ince detaylaryla anlatsnlar kaldı ki kız değilsen bile bu senn suçunla olan bişey değil eşinden çekinme..Çok kötü bi olay ve seni olumsuz yönde çokta etkiler ama bunu unutmaya çalış yoksa ilerde hiç kolay olmayan depresyon hastalıklaryla uğraşrsn

Son düzenleme:

demek ki kuzeniniz de bu konusulanları duyup etkilenmiş sanırım.anneanne niz yüzünden anneniz de etkilenmiş kücükken altını acıp bakmalar falan böyle yetistirilen bi cocuk elbette etkilenir.neyse konuyu kapatmanıza sevindim.üzülmeyin,kafanıza takmayın lütfen içiniz rahat olsun.mutlu günler diliyorm,allahım hep yüzünüzü güldürsün inş..

Ne diyeceğimi bilemedim canım kardeşim çok üzüldüm lanet olsun bir insan, evladına bunu nasıl yapar. Allah bütün çocukları korusun böylelerinden. Bu dünyada çocuklar kadar üzüldüğüm bişey yok savunmasızlar çünkü. Annen hiç farketmedi mi

belki de kendine ve çevrene itiraf etmekten çok korktuğun yada utandığın için kendini etkilenmediğine inandırmışsın.
ergenlikten itibaren beş altı sene epey yetişkin yaşlarına kadar sürmüş.
inanılır gibi değil.
bunun hesabını o adama sormak zorundasın diye düşünüyorum.
yaptıklarını yüzüne vurman ve hesaplaşman gerek.
kendi içinde örtpas ettiğin bastırdığın şeyler başka türlü psikolojik sorunlar olarak tezahür edebilir.
merhametli hislerini de hiç sağlıklı bulmadım açıkçası.
bu olayın sana hissettirmesi gereken hisler öfke ve nefret olmalıydı.

baba özlemini eksikliğini anlayabiliyorum ama nasıl merhamet duyabilirsin.,
çok mu içine attın acaba.
sen farkında olmasan da yada kondurmasanda bu olay hayatını ve ilişkilerini etkiliyor olabilir.
kesinlikle intikamını almalısın.

anneniz keşke öyle bir şey varsa bile şimdi de sussaymış. o kadar yıldan sonra hatırlamadığınız bir şeyi neden söyledi ki*...

Kısa bir süre sonra görüşmemek üzere ayrıldılar zaten. Negatif duygu beslememek için anladığı halde pasif kalmasını düşünmüyorum.

Babama değil 'baba'ya hissettiğim özlem ile babamın davranışlarını süzerek yalnızca bizlere iyi davrandığı zamanları gözüm görüyor. Bütün olarak değerlendiremiyorum, değerlendirmiyorum.

Merhamet hissederek öfkeyi itiyor olabilirim hissetmek istemediğim için.

Olumsuzluk hissetmemek için kendimce savunma geliştirmişimdir belki de. Ayırtedemiyorum.

Paranoid kişilik bozukluğu olan insanlar psikolojide en zor tedavi edilebilen kişilerdir. Yanlışlarını kabul etmezler çünki.
Terapi ile iyileşme sağlarlar fakat terapisti doğru kabul etmedikleri için sonuç alınamayan hasta grubundadırlar.
Emekli profesör, üniversite hocası benim peder. Kendi dalında yayınlanmış birçok kitabı var.
Geçenlerde ilaç yazdırmak için aile hekimine gitmiştim, konu açıldı dedi ki bana
üç dört yaşında erkek evladım var, bana çocuğun çok zeki olsun başarılarıyla sıyrılsın diyenlere diyorum ki
ünlü ressamlar picasso salvador dali v.s. içlerindeki karmaşıklığı resimlerine yansıtmışlardır,
çok zeki olanlara bir bak, bu insanlar genellikle kişilikleri ile sorunlu kişilerdir.
Benim çocuğum herkes kadar başarılı, akranları kadar zeki olsun diyorum dedi.

Tahribatı olmuştur muhakkak. Oluyordur da.
Bu duygum ile tek başıma yüzleşemiyorum,
babam aksi ve çekilmez ve kendini haklılığını duyuncaya kadar dövmekten baskı kullanmaktan hiç çekinmez bir adam.
Yüzleşirken, onu hesaba çekerken bile aynı ortamı yaşıyor gibi oluyorum. Baskısını şiddetini yaşıyor gibi oluyorum, anksiyetem artıyor, bedensel olarak halsizlik hissettiriyor bana.
1,5 yıldır görüşmüyoruz. Konuşmuyoruz.
Haber gönderiyor bize; -neden arayıp özür dilemiyorsunuz benden' -neden arayıp af dilemiyorsunuz' -arayın,affedeyim sizi, helallik isteyin benden kurtarın kendinizi baba hakkından.
mübalağa etmiyorum. Eksik yazıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…