Siz daha küçücük bir bebeksiniz ve annenize anneanneniz öyle bir şey söylüyo sizce bu üstü örtülcek bir şey mi,allah korusun size böyle bir şey söylense (siz de anneymişsiniz)tavrınız ne olur korkudan deliye dönmez misiniz,doktora gitmez misiniz yavrunuza böyle bir şey olma ihtimali söz konusuyken nasıl yaşar bi anne bunu sorgulamadan ögrenmeden.Aa bu kız degil denilip gecilcek bir olay mı bu ya ! yanlıs anlamayın ama anneniz gercekten rahatsız yıllar sonra gelip böyle bir şey söylenir mii.. dogru olmadgına ınanıyorum yanı bı anne bı baba bılırken ustu örtülcek bi konu degıl.ama kuzenınızın dedıklerı kafamı karıstırdı.. sakın kafanıza takmayın,ama annenızın yıllar sonra boyle bir sey soylemesine bi yorum yapamıyorum keske biraz olsun sizin yasayabılceklerınızı dusunebilseymiş..
annen yüzünden psikolojin bozulmuş, insan babasından tedirgin olur mu güzelim, tamam sapık babalar yok değil ama seninki abartı gibi biraz
abartı olduğunun bende farkındayım, insanın elinde olan birşey değil. bi de bu her zaman olan birşey değil. ben normalde babama sarılır öperim hiç öyle birşey hissetmem. ama bazen de geliyor bu düşünce. hoşuma gitmiyo yani benimde
kuzenim benimde kafamı karıştırdı, bacaklarıma sigara bassalar hiç mi iz kalmaz. benim bacaklarımda iz yok birşey yok. bilmiyorum artık, kapattım ben artık bu konuyu. anneannemin suçu olduğunu düşünüyorum. kadın alzheimer şuan. düşünün 70 yaşında ki dedeme komşunun kızına saldırdın demiş geçen gün. yapacak birşey yok, benim ailemde böyle dicem artık. hastalık bu
Ergenliğimin ilk yaşlarında çok yakınımın tacizine uğradım. Uğruyordum. Beş altı yedi yıl devam etti.
İdôl bildiğim, başkalarının yaptığı yanlışı o yapsa 'nedeni vardır, doğrusunu yapar o' bilinciyle yetiştiğim baba ebeveyni.
Etkilenmemişim gibi hissediyorum. Bilmiyorum. Belki farkında değilim etkisinin.
Gizli ve pisce yakınlaşması oluyordu,
anlamamak için insanin ya beyninin yıkanmış olması gerekirdi veya embesil. İkisiydim de.
Evlendikten sonra sonra düşündüğüm
sorguladığım zaman babam beni senelerce taciz etmiş, nefsini tatmin etmiş diyebildim.
Kabullenememekti konduramamaktı belki de. Bilmiyorum.
Kabullendim ve başka sebeplerle de birlikte tiksiniyorum ondan. Ama sevmek istiyorum..isterdim.
Fikrimden merhametli hisler, özlemiş duygular geçiyor
habire bastırıyorum.
Yaşı ilerlemiş beyefendiler ile aynı ortamda bulunduğumda
konuşmak istiyorum onlarla. Muhabbet etmek istiyorum. Beni dinlesin, fikrimi önemsesin, soru sorsun, sorayım konuşalım istiyorum.
İlgi arıyorum gözlerinde.
Ergenliğimin ilk yaşlarında çok yakınımın tacizine uğradım. Uğruyordum. Beş altı yedi yıl devam etti.
İdôl bildiğim, başkalarının yaptığı yanlışı o yapsa 'nedeni vardır, doğrusunu yapar o' bilinciyle yetiştiğim baba ebeveyni.
Etkilenmemişim gibi hissediyorum. Bilmiyorum. Belki farkında değilim etkisinin.
Gizli ve pisce yakınlaşması oluyordu,
anlamamak için insanin ya beyninin yıkanmış olması gerekirdi veya embesil. İkisiydim de.
Evlendikten sonra sonra düşündüğüm
sorguladığım zaman babam beni senelerce taciz etmiş, nefsini tatmin etmiş diyebildim.
Kabullenememekti konduramamaktı belki de. Bilmiyorum.
Kabullendim ve başka sebeplerle de birlikte tiksiniyorum ondan. Ama sevmek istiyorum..isterdim.
Fikrimden merhametli hisler, özlemiş duygular geçiyor
habire bastırıyorum.
Yaşı ilerlemiş beyefendiler ile aynı ortamda bulunduğumda
konuşmak istiyorum onlarla. Muhabbet etmek istiyorum. Beni dinlesin, fikrimi önemsesin, soru sorsun, sorayım konuşalım istiyorum.
İlgi arıyorum gözlerinde.
Ne diyeceğimi bilemedim canım kardeşim çok üzüldüm lanet olsun bir insan, evladına bunu nasıl yapar. Allah bütün çocukları korusun böylelerinden. Bu dünyada çocuklar kadar üzüldüğüm bişey yok savunmasızlar çünkü. Annen hiç farketmedi mi
belki de kendine ve çevrene itiraf etmekten çok korktuğun yada utandığın için kendini etkilenmediğine inandırmışsın.
ergenlikten itibaren beş altı sene epey yetişkin yaşlarına kadar sürmüş.
inanılır gibi değil.
bunun hesabını o adama sormak zorundasın diye düşünüyorum.
yaptıklarını yüzüne vurman ve hesaplaşman gerek.
kendi içinde örtpas ettiğin bastırdığın şeyler başka türlü psikolojik sorunlar olarak tezahür edebilir.
merhametli hislerini de hiç sağlıklı bulmadım açıkçası.
bu olayın sana hissettirmesi gereken hisler öfke ve nefret olmalıydı.
baba özlemini eksikliğini anlayabiliyorum ama nasıl merhamet duyabilirsin.,
çok mu içine attın acaba.
sen farkında olmasan da yada kondurmasanda bu olay hayatını ve ilişkilerini etkiliyor olabilir.
kesinlikle intikamını almalısın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?